Selamlar,
Oto yıkama/detay işine yeni giriyorum, çok profesyonel değil tamamen amatör olarak kendi aracımı yıkamak için bir setup kuruyorum.
Makinem: Karcher K3
Yıkama yeri: Kendi garajım / kapı önü
Araç: Gri renk Peugeot 2008 (üzerinde wax, cila vs. yok, tamamen çıplak boya)
Toplam bütçem yaklaşık 6000 TL.
Şu an ihtiyacım olanlar:
Çok profesyonel değil ama arabayı çizmeden, düzgün ve keyifli şekilde temizlemek. Köpük performansı da güzel olsun istiyorum.
Marka olarak Koch Chemie, CarPro, Gyeon gibi şeylere baktım ama amatör kullanım için fazla mı kaçar emin olamadım. Daha fiyat/performans ürünler de olabilir.
Kullanan, bu işlere yeni başlamış veya bu setupa yakın ekipman kullanan arkadaşlardan öneri bekliyorum
Şimdiden teşekkürler.
Oto yıkama/detay işine yeni giriyorum, çok profesyonel değil tamamen amatör olarak kendi aracımı yıkamak için bir setup kuruyorum.
Makinem: Karcher K3
Yıkama yeri: Kendi garajım / kapı önü
Araç: Gri renk Peugeot 2008 (üzerinde wax, cila vs. yok, tamamen çıplak boya)
Toplam bütçem yaklaşık 6000 TL.
Şu an ihtiyacım olanlar:
- Köpük şampuan (foam lance ile kullanacağım)
- Foam lance (Karcher uyumlu)
- Jant temizleyici
- Yıkama eldiveni
- Kurulama havlusu
- (Varsa önerdiğiniz ekstra ürünler)
Çok profesyonel değil ama arabayı çizmeden, düzgün ve keyifli şekilde temizlemek. Köpük performansı da güzel olsun istiyorum.
Marka olarak Koch Chemie, CarPro, Gyeon gibi şeylere baktım ama amatör kullanım için fazla mı kaçar emin olamadım. Daha fiyat/performans ürünler de olabilir.
Kullanan, bu işlere yeni başlamış veya bu setupa yakın ekipman kullanan arkadaşlardan öneri bekliyorum
Şimdiden teşekkürler.