Yeni başlayanlar icin detay ürünleri

Gkn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Merhabalar

Foruma üye olmadan önce arabamın temizligini güzel yaptığımı düşünürdüm fakat forum da biraz vakit geçirdiğimde gördüm ki ben temizlik yapmıyor musum bir kova su ve sabunlu bez ile temizlediğimi düşünüyor musum.

Aracım metalik siyah pasta polish boya koruması yeni yapıldı. Elimde kiwami wax mevcut. Bunun haricinde de hiç ürün yok.

Benim gibi bu işi severek yapan amatörlere üstadlar dan dusuk bütçeli detay temizlik için gerekli ekipman ve ürün tavsiyelerinizi bekliyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gkn

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Favori Ürünler Listesi

Konulara göz gezdirirseniz aradığınız birçok konu defalarca yazıldı hocam eski konuları araştırmak sizin aklınızdaki tüm bilinmeyenleri net cevaplara ulaştırır
Bu konu gözümden kaçmış TSK ederim

fedorac0re

Çaylak Detaycı
Üye
İl
izmir
Merhabalar

Foruma üye olmadan önce arabamın temizligini güzel yaptığımı düşünürdüm fakat forum da biraz vakit geçirdiğimde gördüm ki ben temizlik yapmıyor musum bir kova su ve sabunlu bez ile temizlediğimi düşünüyor musum.

Aracım metalik siyah pasta polish boya koruması yeni yapıldı. Elimde kiwami wax mevcut. Bunun haricinde de hiç ürün yok.

Benim gibi bu işi severek yapan amatörlere üstadlar dan dusuk bütçeli detay temizlik için gerekli ekipman ve ürün tavsiyelerinizi bekliyorum.

Aynı konuda benim de aklım karışık inceleyelim bakalım