Yeni Detaycı! Ekipmanımı oluşturmaya ürünleri almaya başladım...

Noter

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Arkadaşlar, bu konuda çok yeniyim. Daha önceden de hiç araç yıkama tecrübem olmadı.
Sayenizde çok şey öğrendim şu birkaç günde bile. Forumumuz gerçekten çok dolu, yeni başlayanlar için çok güzel anlatımlar var, vakit buldukça okumaya devam ediyorum.

Ben aracımı, evime yakın self servis bir yıkama yeri buldum orada yıkamayı düşünüyorum.
Bilenleriniz vardır, belki forumda orda yıkayan da vardır, karşılaşırız, Ankara Batıkent Turgut Özal mah. Pazar yerinin orda.
Araç yaklaşık 1 ay önce sıfır alındı beyaz renk 1.3 Egea.

Yıkamaya başlamadan önce, malzeme ve ürün teminine başladım. Aldığım malzemeler şu şekilde;
1) wizard of Gloss Havlu - Forumdan Emre beyden
2) Zymöl Auto wash şampuan - Murat beyden
3) Vallet pro Advanced snow foam 500ml - Murat beyden
4) Kwazar snow foam - Murat beyden
5) Kuzu yünü eldiven - internetten
6) grid guart ve kova internetten
7) Bim den mikrofiber bez ve cam bezleri
8) Bir arkadaşımın hediye ettiği bir kaç kez kullanılmış Autoglym Hdwax

Çoğu daha elime ulaşmadı, denklem tamamlanınca ilk yıkamaya geçicem ve sizinlede paylaşıcam.

Ekipman ve malzeme olarak tavsiyelere açığım.

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Genel tablo güzel.

Demir tozu temizleyici eklenebilir. Jant fırçası olabilir ilk bunlar geldi aklıma. Kaliteli bir wax bezi de güzel olur

Yasin.Dogan

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Kil de eklenebilir, Turuncu Valet pro, Modifiyemerkezinin yaptığı kampanyadan Mothers kil yada çinli marflo kil eldiveni olabilir.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Güzel ürünler ama ön yıkama şampuanı 500 ml az gelir 5-10 lt stok yapın derim.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Demirtozu, kil ya da kil eldiveni, jant fırçası, jant temizleyici, iyi bir wax bezi, cam temizleyici, kapı araları vs için qd ve tamponlar etek altı için ikinci.bir bez, jantlar için eldiven, kapı altları tampon vs için 2. eldiven, ön yıkama için daha etkili yöntem. :) İç mekan size kalmış durumuna ve materyallere bağlı olarak.

Noter

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
Demirtozu, kil ya da kil eldiveni, jant fırçası, jant temizleyici, iyi bir wax bezi, cam temizleyici, kapı araları vs için qd ve tamponlar etek altı için ikinci.bir bez, jantlar için eldiven, kapı altları tampon vs için 2. eldiven, ön yıkama için daha etkili yöntem. :) İç mekan size kalmış durumuna ve materyallere bağlı olarak.
teşekkürler, eksikleri tamamlıycam en kısa zamanda. Ön yıkama için daha etkili yöntem derken hangi yöntemi kastediyorsunuz?