Alış Yeni Garajımız için Ürün Alımı Yapılacak

iso_manyak

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
Merhabalar arkadaşlar. Nasip olursa kısa süre içerisinde dükkanımızı tutup akşamları çalışmaya başlayacağım. Kendime göre eksik listesi çıkarttım.
Elinizde kullanmadığınız ürünler varsa hediye olarak kabul edebilirim :)
Harici olarak şöyle bir liste çıkarttım lütfen deneyimli arkadaşların desteğini bekliyorum

Kırımızı ile belirttiklerim elimde olanlar. Yıkama makinesi sıfır ayarında istanbul da 1700 e buldum ama 1250 gibi rakamlara satılmış forumda karar veremedim.
Ürün marka model önerileri yaparken şunu dikkate almanızı rica ediyorum.
Mevcut işimden arta kalan zamanda bu işi yapacağım. Şu an ki işimin ne olacağı belli değil bu zaman zarfında kendimi geliştirmem ve boşta kalmamam gerek malumunuz durumlar ortada.
Amacım aracı detaylı temizlik yaparak teslim etmek. Demir tozundan girip hızlı cila yada wax dan çıkacağım. Bu sırada parça malzemelerden polisaj da kendimi geliştirmeye devam edeceğim. Yani gelen müşteriye pasta cila seramik yok diyemem öğrenmem şart.
Ürünleri hazırlarken malum hepimiz hobi olarak kendi aracımıza en iyisini kullanmayı tercih ediyoruz. Ama tüm müşterilere bunu anlatamam kimisi kendi aracı kimisi galeri aracı olabilir o yüzden en pahalı demir tozu sökücüyü kullansam parasal karşılığını alamam. Önerilerde bulunurken lütfen fiyat performans olarak değerlendirelim.
Örnek Ada tedarik diye bir firma var 5 litre demir tozu 35 yada 45tl olması lazım kullananlar çok memnun olduğunu söylüyor tabi bunu kendim gözle tecrübe edeceğim.

Geçelim listeye. Aşağıdaki ürünlerden elinizde varsa konuşalım görüşelim. Yada bu listeye göre ihtiyaç durumunuza göre ortak alım düzenleyebiliriz.

Kova Şampuanı
Valet Pro Concentrated (2 lt var)

Ön Yıkama Köpüğü
Flowey B33(1lt var)
Valet Pro Foamula1 (2.5 lt var)

Cam Temizleme Ürününüz
Flowey S3 (1lt var)
Amway Loc (biraz var)

Lastik, Jant, Çamurluk Koruyucunuz
3D Magic Dressing

Motor Temizleyici
3D Orange Citrus Degreaser

Motor Koruyucunuz
Koch Chemie Motorplast (1 lt var)

Koltuk, Kumaş temizleyici
Valet pro carpetten

İç Mekan Temizleyici
Koch Chemie GS Green Star
Valet Pro Apc Classic
Amway Loc

İç Mekan Koruyucu
Koch Chemie Top Star
Auto Glym Vinyl Rubber Care

Deri Temizleyici ve Koruyucu
Koch Chemie Pol Star
Colourlock Hafif Deri Temizleyici
Deri Kalkanı

Zift Temizleyici
Autobrite Just the tonic
Gaz Yağı

demir tozu sökücü ürününüz
Koch Chemie FB

boya koruma ürününüz
koch chemie protector wax (1.5lt alım için forumdan yazıldı)

jant fırçası
Wheel Woolies A Kit
Tchibo
Ez Detail Brush
Valet Pro Twisted
Maestro Jant Temizleme Fırçası

yıkama eldiveni
2-3 adet çinli eldiven

kurulama bezi
Wizard of Gloss Blue Marlin
Klin Korea Duo
LE Black Hole

Son düzenleme:

Hilmi

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Eskisehir
Simdiden hayirli olsun allah bol kazanclar versin. Benim tecrubem yok fakat forumda surekli arastiriyorum okuyorum benim tavsiyem demirtozu fb yerine flowey r10 tavsiye ederim 1:1 sulandiriliyo ve herkes memnun .benim tavsiyem budur ustadlarda yorumlarini yaparlar :)

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Şimdiden hayırlı olsun yeriniz. @Tonyukuk07 LE Black Hole getirecek önümüzdeki ay bildiğim kadarıyla. Bir görüşün isterseniz. Onun dışında FB yerine Valet pro bilberry önerebilirim.
Etiketlediğiniz için teşekkür ederim hocam arkadaşa mesaj attım. :)

yeni işi hayırlı uğurlu olsun inşallah

iso_manyak

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kastamonu
İlginiz için teşekkürler arkadaşlar. Önerileri kontrol ediyorum.
Simdiden hayirli olsun allah bol kazanclar versin. Benim tecrubem yok fakat forumda surekli arastiriyorum okuyorum benim tavsiyem demirtozu fb yerine flowey r10 tavsiye ederim 1:1 sulandiriliyo ve herkes memnun .benim tavsiyem budur ustadlarda yorumlarini yaparlar :)
Şimdiden hayırlı olsun yeriniz. @Tonyukuk07 LE Black Hole getirecek önümüzdeki ay bildiğim kadarıyla. Bir görüşün isterseniz. Onun dışında FB yerine Valet pro bilberry önerebilirim.
Etiketlediğiniz için teşekkür ederim hocam arkadaşa mesaj attım. :)

yeni işi hayırlı uğurlu olsun inşallah

Seymen

Çaylak Detaycı
Üye
Valet Pro Concentrated Car wash için 5lt ortak alım yapabiliriz, baya uyguna geliyor