Merhabalar arkadaşlar. Nasip olursa kısa süre içerisinde dükkanımızı tutup akşamları çalışmaya başlayacağım. Kendime göre eksik listesi çıkarttım.
Elinizde kullanmadığınız ürünler varsa hediye olarak kabul edebilirim
Harici olarak şöyle bir liste çıkarttım lütfen deneyimli arkadaşların desteğini bekliyorum
Kırımızı ile belirttiklerim elimde olanlar. Yıkama makinesi sıfır ayarında istanbul da 1700 e buldum ama 1250 gibi rakamlara satılmış forumda karar veremedim.
Ürün marka model önerileri yaparken şunu dikkate almanızı rica ediyorum.
Mevcut işimden arta kalan zamanda bu işi yapacağım. Şu an ki işimin ne olacağı belli değil bu zaman zarfında kendimi geliştirmem ve boşta kalmamam gerek malumunuz durumlar ortada.
Amacım aracı detaylı temizlik yaparak teslim etmek. Demir tozundan girip hızlı cila yada wax dan çıkacağım. Bu sırada parça malzemelerden polisaj da kendimi geliştirmeye devam edeceğim. Yani gelen müşteriye pasta cila seramik yok diyemem öğrenmem şart.
Ürünleri hazırlarken malum hepimiz hobi olarak kendi aracımıza en iyisini kullanmayı tercih ediyoruz. Ama tüm müşterilere bunu anlatamam kimisi kendi aracı kimisi galeri aracı olabilir o yüzden en pahalı demir tozu sökücüyü kullansam parasal karşılığını alamam. Önerilerde bulunurken lütfen fiyat performans olarak değerlendirelim.
Örnek Ada tedarik diye bir firma var 5 litre demir tozu 35 yada 45tl olması lazım kullananlar çok memnun olduğunu söylüyor tabi bunu kendim gözle tecrübe edeceğim.
Geçelim listeye. Aşağıdaki ürünlerden elinizde varsa konuşalım görüşelim. Yada bu listeye göre ihtiyaç durumunuza göre ortak alım düzenleyebiliriz.
Kova Şampuanı
Valet Pro Concentrated (2 lt var)
Ön Yıkama Köpüğü
Flowey B33(1lt var)
Valet Pro Foamula1 (2.5 lt var)
Cam Temizleme Ürününüz
Flowey S3 (1lt var)
Amway Loc (biraz var)
Lastik, Jant, Çamurluk Koruyucunuz
3D Magic Dressing
Motor Temizleyici
3D Orange Citrus Degreaser
Motor Koruyucunuz
Koch Chemie Motorplast (1 lt var)
Koltuk, Kumaş temizleyici
Valet pro carpetten
İç Mekan Temizleyici
Koch Chemie GS Green Star
Valet Pro Apc Classic
Amway Loc
İç Mekan Koruyucu
Koch Chemie Top Star
Auto Glym Vinyl Rubber Care
Deri Temizleyici ve Koruyucu
Koch Chemie Pol Star
Colourlock Hafif Deri Temizleyici
Deri Kalkanı
Zift Temizleyici
Autobrite Just the tonic
Gaz Yağı
demir tozu sökücü ürününüz
Koch Chemie FB
boya koruma ürününüz
koch chemie protector wax (1.5lt alım için forumdan yazıldı)
jant fırçası
Wheel Woolies A Kit
Tchibo
Ez Detail Brush
Valet Pro Twisted
Maestro Jant Temizleme Fırçası
yıkama eldiveni
2-3 adet çinli eldiven
kurulama bezi
Wizard of Gloss Blue Marlin
Klin Korea Duo
LE Black Hole
Elinizde kullanmadığınız ürünler varsa hediye olarak kabul edebilirim
Harici olarak şöyle bir liste çıkarttım lütfen deneyimli arkadaşların desteğini bekliyorum
Kırımızı ile belirttiklerim elimde olanlar. Yıkama makinesi sıfır ayarında istanbul da 1700 e buldum ama 1250 gibi rakamlara satılmış forumda karar veremedim.
Ürün marka model önerileri yaparken şunu dikkate almanızı rica ediyorum.
Mevcut işimden arta kalan zamanda bu işi yapacağım. Şu an ki işimin ne olacağı belli değil bu zaman zarfında kendimi geliştirmem ve boşta kalmamam gerek malumunuz durumlar ortada.
Amacım aracı detaylı temizlik yaparak teslim etmek. Demir tozundan girip hızlı cila yada wax dan çıkacağım. Bu sırada parça malzemelerden polisaj da kendimi geliştirmeye devam edeceğim. Yani gelen müşteriye pasta cila seramik yok diyemem öğrenmem şart.
Ürünleri hazırlarken malum hepimiz hobi olarak kendi aracımıza en iyisini kullanmayı tercih ediyoruz. Ama tüm müşterilere bunu anlatamam kimisi kendi aracı kimisi galeri aracı olabilir o yüzden en pahalı demir tozu sökücüyü kullansam parasal karşılığını alamam. Önerilerde bulunurken lütfen fiyat performans olarak değerlendirelim.
Örnek Ada tedarik diye bir firma var 5 litre demir tozu 35 yada 45tl olması lazım kullananlar çok memnun olduğunu söylüyor tabi bunu kendim gözle tecrübe edeceğim.
Geçelim listeye. Aşağıdaki ürünlerden elinizde varsa konuşalım görüşelim. Yada bu listeye göre ihtiyaç durumunuza göre ortak alım düzenleyebiliriz.
Kova Şampuanı
Valet Pro Concentrated (2 lt var)
Ön Yıkama Köpüğü
Flowey B33(1lt var)
Valet Pro Foamula1 (2.5 lt var)
Cam Temizleme Ürününüz
Flowey S3 (1lt var)
Amway Loc (biraz var)
Lastik, Jant, Çamurluk Koruyucunuz
3D Magic Dressing
Motor Temizleyici
3D Orange Citrus Degreaser
Motor Koruyucunuz
Koch Chemie Motorplast (1 lt var)
Koltuk, Kumaş temizleyici
Valet pro carpetten
İç Mekan Temizleyici
Koch Chemie GS Green Star
Valet Pro Apc Classic
Amway Loc
İç Mekan Koruyucu
Koch Chemie Top Star
Auto Glym Vinyl Rubber Care
Deri Temizleyici ve Koruyucu
Koch Chemie Pol Star
Colourlock Hafif Deri Temizleyici
Deri Kalkanı
Zift Temizleyici
Autobrite Just the tonic
Gaz Yağı
demir tozu sökücü ürününüz
Koch Chemie FB
boya koruma ürününüz
koch chemie protector wax (1.5lt alım için forumdan yazıldı)
jant fırçası
Wheel Woolies A Kit
Tchibo
Ez Detail Brush
Valet Pro Twisted
Maestro Jant Temizleme Fırçası
yıkama eldiveni
2-3 adet çinli eldiven
kurulama bezi
Wizard of Gloss Blue Marlin
Klin Korea Duo
LE Black Hole