Yeni Honda Civic Detailing

mtekin

Amatör Detaycı
Üye
Yeni mekan hayırlı olsun. Bir tatilde çocukları plaja bırakıp yanına gelme planları yapıyorum.:)

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Masterım mekan hayırlı olsun:nazar: youtube a videoyu koyunca izledim de foruma ancak girebildim. Elinize kolunuza sağlık tek kelime ile şahane:arkadass:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
@Ttfor1 hocam hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah..

Üstad eline sağlık her zamanki gibi formundasın maşallah.. Perfect finish çok güzel çalışmış keşke ülkemizde de daha ulaşılabilir olsa.. Yeni dükkan da hayırlısı olsun, hayırlı bol kazançların olsun.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi yeni mekanın hayırlı olsun :nazar: Bol bol uygulamalarını bekliyoruz yeni mekanından :)
Teşekkür ederim kardeşim, inşallah bol bol paylaşırım.
Abi öncelikle yeni mekanın hayırlı olsun :nazar:, elinize kolunuza sağlık fark ortada :alkis:
Çok teşekkür ederim.
@Ttfor1 hocam hayırlısı olsun kazasız belasız inşallah..

Üstad eline sağlık her zamanki gibi formundasın maşallah.. Perfect finish çok güzel çalışmış keşke ülkemizde de daha ulaşılabilir olsa.. Yeni dükkan da hayırlısı olsun, hayırlı bol kazançların olsun.
Teşekkür ederim kardeşim, dükkan olarak değilde daha çok hobi garajı mantığında kullanıyorum.

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
üstad @onurçiko ellerine saglık. bir klasik üst düzey uygulama daha. araç sahibi @Ttfor1 bey güzel günlerde kullansın.
yeni mekanda ayrıca hayırlı olsun. bi isim lazım artık bu güzel mekana. bol kazançlar versin rabbim inşallah.

iyi detaylar.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
üstad @onurçiko ellerine saglık. bir klasik üst düzey uygulama daha. araç sahibi @Ttfor1 bey güzel günlerde kullansın.
yeni mekanda ayrıca hayırlı olsun. bi isim lazım artık bu güzel mekana. bol kazançlar versin rabbim inşallah.

iyi detaylar.
Çok teşekkür ederim üstadım. İsim hiç düşünmedim üstadım.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Abi 3 gündür erteleye erteleye keyfini çıkararak okumak istedim. Mekan hayırlı olsun. Allah utandırmasın.
Uygulama yine efsane yeni konu açmaya korkar olduk 5-0 geriden geliyoruz:D
Maşallah:nazar: ellerinize sağlık:cicek:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi 3 gündür erteleye erteleye keyfini çıkararak okumak istedim. Mekan hayırlı olsun. Allah utandırmasın.
Uygulama yine efsane yeni konu açmaya korkar olduk 5-0 geriden geliyoruz:D
Maşallah:nazar: ellerinize sağlık:cicek:
Çok teşekkür ederim kardeşim, senin araba siyah, sen baştan galipsin zaten :)

Mehmet55

Usta Detaycı
Üye
Onur hocam ilk önce yeni yeriniz hayırlı olsun.Bol uygulama yaparsınız inşallah. Honda civigin o puslu boyası son durumda ortadan kalkmış elinize sağlık..

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Tum detaylar cok guzel anlatilmis, ayrica uygulama da mukemmel olmus elinize emeginize sağlık, kameraman @Sercan20 seninde fotograflar guzel detaylanmis, elinize saglik tekrar masallah
Teşekkür ederim, beğenmenize sevindim.
Onur hocam ilk önce yeni yeriniz hayırlı olsun.Bol uygulama yaparsınız inşallah. Honda civigin o puslu boyası son durumda ortadan kalkmış elinize sağlık..
Çok teşekkür ederim iyi dileklerin için. Aynen ayna gibi yüzey çıktı ortaya.