Yeni üyelik

DFC Garage

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Herkese selamlar böyle bir forum sayfasını bulduğum için çok mutlu oldum emeği geçenlere çok teşekkür ederim çok faydalı yazılar okudum işe yarar bir çok Bilgi burada mevcut zaman içinde bende naçizane tecrübelerimi sizlerle paylaşmak isterim..

profesyonel olarak car caring den detailing’e geçiş yaptım her başlangıç gibi benimde bu sektöre girişim çok zor oldu gerek çıraklık gerek kalfalık dönemlerim ağır şartlar altında geçti ilerlemiş yaşıma rağmen Mücadeleyi bırakmadım ve şuan bir işletmem var ve 3 personel çalıştırıyorum...

Pastacila ve kuaför için sayısız markalarla çalıştım ve deneyimlerim oldu Bunlarıda zaman içinde sizlerle paylaşmak isterim sosyal medya yı çok aktif olarak kullanmıyorum bu konu da çok eksiğim fakat Ar-Ge ye olan merakım beni çok farklı ve zengin yerlere götürüyor bundan da aşırı keyif alıyorum ve şiddetle tavsiye ederim.. yakın zamanda yeni paylaşımlarla görüşmek üzere sağlıcakla kalın

AithX

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Zafer hocam hoşgeldiniz, aktif ve keyifli forumlar dilerim. İstanbulun neresinde acaba işletmeniz?

Murat

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
Ankara
Aramıza hoş geldiniz. Keyifli forumlar.