Yeniden Klin Korea Talep Listesi

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Arkadaşlar bezleri kullanmadan önce ön yıkama yapmanızı tavsiye ederim. Makinada kısa programda bir defa yıkayın.

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Nuri sağolsun cevabı vermiş.
Bir de yıkadıktan sonra çırpıp asın, kurutma makinesinde çalıştırmayın açık havada gölgede kurusun kendi halinde sonra kuruyunca bi fırça ile tüylerini fırçalayıp çır katla kaldır dolaba. ;) her kullanımda da yıkamaya gerek yok kurulama havlusu neticede kirlenmemesi lazım çabucak.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Reklam gibi olacak ama Perwoll Bakım ve Onarım ürününü kesinlikle tavsiye ederim. Granül sabundan daha iyi oluyor. Ayrıca yeni tip kurutma makinalarında düşük ısı ile kurutuyorum bezlerimin tamamını 2 senedir. Hem yumuşacık çıkıyor hem de toz, kir vs. bezden tamamen uzaklaşıyor. Fırçaladığım bezlerim deforme olduğu için artık böyle yıkıyorum. Ultrawoolyyi böyle dirilttim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Reklam gibi olacak ama Perwoll Bakım ve Onarım ürününü kesinlikle tavsiye ederim. Granül sabundan daha iyi oluyor. Ayrıca yeni tip kurutma makinalarında düşük ısı ile kurutuyorum bezlerimin tamamını 2 senedir. Hem yumuşacık çıkıyor hem de toz, kir vs. bezden tamamen uzaklaşıyor. Fırçaladığım bezlerim deforme olduğu için artık böyle yıkıyorum. Ultrawoolyyi böyle dirilttim.
Aynen ben yazacaktım perwolu, ağzımdan aldın:)

Muhammed06

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Merhaba, perwoll bakım onarım ürünün yanına beyaz sirke vs kullanıyor musunuz ve kaç derecede yıkıyorsunuz acaba

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Merhaba, perwoll bakım onarım ürünün yanına beyaz sirke vs kullanıyor musunuz ve kaç derecede yıkıyorsunuz acaba
Ben genelde 45 derecede, 2-3 yıkamada bir 60 derecede yıkıyorum. Fazla sıcak bezin yapısını bozuyor. Beyaz sirkeyi daha önceden yumuşatıcı niyetine koyuyordum ancak şu an bezleri kurutma makinasına attığım için ihtiyaç duymuyorum pek. Eğer ben asarak kurutuyorum diyorsanız kullanmanız daha iyi olur.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ben genelde 45 derecede, 2-3 yıkamada bir 60 derecede yıkıyorum. Fazla sıcak bezin yapısını bozuyor. Beyaz sirkeyi daha önceden yumuşatıcı niyetine koyuyordum ancak şu an bezleri kurutma makinasına attığım için ihtiyaç duymuyorum pek. Eğer ben asarak kurutuyorum diyorsanız kullanmanız daha iyi olur.
Bence bezleri kurutma makinasına atma kesinlikle, kullanma talimatlarında özellikle belirtiliyor.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Bence bezleri kurutma makinasına atma kesinlikle, kullanma talimatlarında özellikle belirtiliyor.
Doğru öyle bir problem var. Eski tür makinalarda rezistansla ısıtarak kurutuyordu şimdikilerde ısı ayarı yapıp havalandırarak kurutuyor. Nemlendiriyor falan. Yine de zarar veriyordur büyük ihtimalle. Ama 2 senedir hiçbir bezimde problem yaşamadım. Kurutacak yerim olsa asarak kuruturum ama ne yazıkki durum bu.

kadrettin

Çaylak Detaycı
Üye
İl
ankara
Ürünü benim adıma başkası almıştı. Bu gün büroya dönünce elime alabildim.. Teşekkürler...