Yerli Detay Fırça/Satış

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Şu tarz yumuşak tüylü fırça olarak forumda satış var mıdır? Veya önerebileceğiniz uygun fiyatlı ve kaliteli bir fırça var mıdır?

ShelbyGarage07

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Bu fırçadan alabiliyor muyuz acaba? Kullananlar memnun mu?
Fiyat uygundu siparişini verdim plastiği falan ama ben sürekli kullandığım için dağıldı sürekli kullanmayanlar için iyi ben bu işi yaptığımdan work stuff almak durumunda kaldım tabikide taktir sizin bi sefer alayım bi daha almayayım diyorsan başka alternatifler ara ama sonuçta milli servet boşa gitmesine taraftar değilim iyi günler. Z

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

informatiker

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Fiyat uygundu siparişini verdim plastiği falan ama ben sürekli kullandığım için dağıldı sürekli kullanmayanlar için iyi ben bu işi yaptığımdan work stuff almak durumunda kaldım tabikide taktir sizin bi sefer alayım bi daha almayayım diyorsan başka alternatifler ara ama sonuçta milli servet boşa gitmesine taraftar değilim iyi günler. Z

Hocam work staff ile Valet Pro'nun fırçalarını kıyaslar mısın?

ShelbyGarage07

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Antalya
Hocam work staff ile Valet Pro'nun fırçalarını kıyaslar mısın?
Domuz kılı fırçada valetpro daha iyi workstufa göre biraz daha az kıl dökülüyor ama sentetikte workstuffdan iyisi yok malzeme aldığım yerlerden bazıları hediye olaralk gönderiyor bazen jantlara kullanıyorum onlarıda

HÜSEYİN ESAD BAYRAM

Çaylak Detaycı
Üye
İl
istanbul
Dostlar daha önce forumda detay ekipmanları bölümünde fırça ile ilgili başlık açılmıştı. Satıcı üründen bana bugün gönderdi, Fırça sap ve bileziği plastik, kılları sarımsı, kılları sağlam duruyor, ıslattım, bastırdım, çektim, traş oldum her hangi bir falsosunu görmedim, daha önce fırça tecrübem olmadığı için yorum yapmak zor, kırmızı renkli bilezik kısmı 1 mm. kadar sağa sola oynuyor, satıcı bunun normal olduğunu, içinde tutkal olduğunu belirtti.

Üreticisi Birleşik Firma A.Ş. merdiven altı değil sanırım, yurt dışı ihracatı var. Bazı arkadaşlar bu fırçayı biliyor, belki kullanan da vardır. Yorum yazarlarsa seviniriz. Satın almak isteyen arkadaşlar, satıcı ile irtibata geçebilir. Satıcı ile her hangi bir bağlantım olmadığını ayrıca belirtmek isterim

İki farklı numarası var

- 10 numara fırça ..... 12 tl.
- 14 numara fırça ...... 15 tl. + kargo ( 9 tl. )

Satıcı/Ersan .......... 0 532 541 53 25

Hocam herhangi bir sıkıntı yaşadınızmı bende sipariş vericem

Enes_10

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Bu foruma üye olmadan önce bu fırçadan 2 adet almış bulundum. Ama daha ilk denemelerde çok döküldü benim fırçanın kılları. Babamın hoşuna gitmişti ona bıraktım. Şimdi Valet pro almaya niyetlendim ama k2 pro’nun fırçalarının paylaştığım yerli fırçadan bile daha uygun fiyata satıldığını gördüm bugün. Sizce valet pro ile k2’nin fırçalarından hangisini tercih edeyim? Çok teşekkürler ☺️

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun

Bu foruma üye olmadan önce bu fırçadan 2 adet almış bulundum. Ama daha ilk denemelerde çok döküldü benim fırçanın kılları. Babamın hoşuna gitmişti ona bıraktım. Şimdi Valet pro almaya niyetlendim ama k2 pro’nun fırçalarının paylaştığım yerli fırçadan bile daha uygun fiyata satıldığını gördüm bugün. Sizce valet pro ile k2’nin fırçalarından hangisini tercih edeyim? Çok teşekkürler ☺️
k2de stok var mı hocam sitede yok görünüyor

PtonHo

Acemi Detaycı
Üye
İl
Balıkesir

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Merhaba,

ilgili ürünler Mayıs ayı içerisinde gelecek.
Şu an başka bir fırça markası ve modellerinin ithalatı üzerine çalıştığımız için ilgili ürünler gelmedi.