Çoğunuz biliyor bu markayı, fırça bileziklerinin plastik olması ile ilgili firmaya mail attım, verilen cevap aşağıdaki gibi, ancak bir bayi ile görüşüyorum, plastik temini mümkün olursa haber vereceğim.
1200 adet çıkmaz. Eğer boyun kısmı plastik olduğu durum için ise 1200 adet bence o iş olmaz. Ancak standart üretimlerinden daha düşük sayıda ancak daha iskontolu ürünler alabiliriz.
Çoğunuz biliyor bu markayı, fırça bileziklerinin plastik olması ile ilgili firmaya mail attım, verilen cevap aşağıdaki gibi, ancak bir bayi ile görüşüyorum, plastik temini mümkün olursa haber vereceğim.
Güzel girişim. Kendi adıma teşekkür ederim. Aslında firmanın ilgilenmesi de hoş ancak 1200 adet fazla aslında daha uygun bir miktar sunsalardı toplayama çalışırdık.
Talep güzel. Firmadan geri dönüş de güzel. Belki bu platform 1200 adet alamaz ama firmayı bu sektöre yönlendirip, bu kalemde yerli bir marka kazanılabilir.
Ben fırçaları hiç kullanmadım ama izlenimlerim kalitesinin iyi olduğu yönünde... Bu üründe de tek ihtiyaç plastik bilezik ki onun da yapılabileceğini belirtmişler. Konuya tek seferde 1200 den aşağı talep olmamalı olarak bakılmamalı bence. Bu vesile ile heryerde satılan yerli bir detay fırçası üreticisi olabilirler.
Adamlar zaten yok demiyorlar. 1200 tane sipariş verirseniz üretiriz, daha önce ürettik demişler.
Sağolsun Atasevde daha önce ürettiren kişilere ulaşmış.
Durum bundan ibaret.
Adamlar zaten yok demiyorlar. 1200 tane sipariş verirseniz üretiriz, daha önce ürettik demişler.
Sağolsun Atasevde daha önce ürettiren kişilere ulaşmış.
Durum bundan ibaret.
Aynen öyle olmuş, baltayı taşa vurdum, o sebeple pahalı, özel üretim bizimkiler diyorlar, Ama halledeceğim. Neyi özelse, teneke yerine plastik taktırmışlar
@Atasev abi emeklerine sağlık o kadar uğraşmışsın ama biraz fazla adet söylemişler. Eğer toplanabilecek bir adet söylerlerse her numaradan birer adet alabilirim.
@Atasev abi emeklerine sağlık o kadar uğraşmışsın ama biraz fazla adet söylemişler. Eğer toplanabilecek bir adet söylerlerse her numaradan birer adet alabilirim.
Arkadaşlar, üründen bana gönderdi satıcı bugün, gelince buradan paylaşacağım. herkes kendi sipariş verecek, fiyatta daha da bişi yaptıramadım satıcıya, mesela başka satıcı, 14 numara fırçaya 25 tl. olur perakende alırsan dedi, Herkes kargosunu kendi ödeyecek, satıcı sürat ile bugün anlaşma imzaladı (8-9 tl gibi) sözleşmenin onaylanması 3 gün sürermiş, sizde bayramdan sonra sipariş verebilirsiniz.
- 10 numara fırça 12 tl.
- 14 numara fırça 15 tl
satıcıyı tanımıyorum, Stargill' in fabrikası yönlendirdi beni, ürün kalitesi hakkında da hiç bilgim yok, kararı sizler vereceksiniz. Tekrar bilgi vericem
Arkadaşlar az önce Amazon Türkiye den sparis gectim ve fiyatları da uygundu. 10 numara fırça 7 tl 14 numara 10 tl gibi. Stoklar bitmeden alınabilir. 50 tl uzeride kargo ucreti yok. Tek sorun metal olması onuda bez bantla saracağız artık. 3 takım fırça var ama bundan da alaýım diye düşündüm. Olmadı demir tozu ya da yıpranacak alanlarda kullanırım.