İnceleme Yerli Washpro

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Elinize sağlık inceleme için teşekkürler:) İnstada karşıma çıkıyordu ama hiç güvenmiyorum reklamı çıkan ürünlere:D umarım arge yapıp ürünlerini geliştirirler
Rica ederim. Temenniler ortak bir hareket bekliyoruz artık
Abi ellerine sağlık, daha önceden bahsetmiştin gerçekten şişeler kaliteli tasarımlar da oldukça başarılı görünüyor. Şampuan ve Apc'yi radarıma aldım, umarım ürünlerin gelişimi devam eder de güvenilebilir bir yerli markaya sahip oluruz.

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkürler dostum. Gitmediysen eğer geçen buluşamadık hemen deneyelim

carking58

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul/Kayseri
Rica ederim. Temenniler ortak bir hareket bekliyoruz artık

Teşekkürler dostum. Gitmediysen eğer geçen buluşamadık hemen deneyelim
Abi ekmek parası pesine düştük gurbet yollara Eğer kafama göre iş bulamazsam bayram haftasından önce gelmeyi düşünüyorum, bir buluşma sözüm var mutlaka Alo derim

SM-A505F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hakankılıç

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bursa
Emeğine uğraşına sağlık :) bu gidişatla bizden kaliteli güzel ürünler hayal gibi duruyor, gerçekten bu kadar zor mu kaliteli ürün üretmek anlamıyorum. En sonunda forumdan birinin kafası atacak süper bir şeyler çıkacak ama du bakalım :komik: yeni bir breaking bad’ imiz olsa hiç fena olmazdı :alkis:

Mentalfeed

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Emeğine uğraşına sağlık :) bu gidişatla bizden kaliteli güzel ürünler hayal gibi duruyor, gerçekten bu kadar zor mu kaliteli ürün üretmek anlamıyorum. En sonunda forumdan birinin kafası atacak süper bir şeyler çıkacak ama du bakalım :komik: yeni bir breaking bad’ imiz olsa hiç fena olmazdı :alkis:
Hadi inşallah:taraa: