Bu haftalık bıcı bıcıyı da gerçekleştirdik. Şarjlı kwazarı ilk defa denedim, çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Bana laf atan pompacılar artık şaşkın gözlerle izliyor
Bu da videosu
Öncelikle araç çok kirli olmadığından dolayı ön yıkamayı Kwazar + VPANFS ile yaptım. Çok kolay olduğunu söyleyebilirim
3 tl lik durulama sonrası kova ile uğraşmamak adına şarjlı kwazara 50 ml anfs ile 2 kapak Zymöl Autowash ekledim ve sıktım. Akabinde UFS eldivenle bıcı bıcı faslı gerçekleşti.
Durulama akabinde klin korea duo large ile kuruladım. Bu bezi gerçekten çok seviyorum...
Bu resimde aracın üstüne attığım havluyu sadece ileri doğru çektim ve arkası görülüyor. Çoook başarılı...
Davlumbazlara bir niyetlendim, hatta apc bile sıktım.. Baktım olacak gibi değil, vazgeçtim

Belki evde müsait zamanda olabilir. Haricen benim becerebileceğim bir iş değil...
Kapı aralarına Soft99 kırmızı ile girdim, tertemiz.
Camlara CG ile Liquid element cam bezini kullandım. Kalite asla tesadüf değil, bu bez cidden ne iz ne toz bırakıyor. Çok iyi bir temizlik kabiliyeti var.
Jantlara dokunmadım, sıcakken su tutunca diskler zarar görüyor. Artık belki evde bir el atarım.
Her hangi bir ekstra uygulamadan işi bitirdim.
Havalar ısınıyor, bakalım haftaya farklı birşeyler uygulayabilirim belki. Okuyan okumayan herkese sevgiler.