Yikama eldiven onerisi

Eaglemre

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaslar merhaba, ben foruma yeni katildim. Bir cok yeni sey ogrendim forumdan. Emegi gecenlere tesekkur ederim. Bugune kadar aracimi sonaxin bir tarafi sert bir tarafi yumusak gri sungeri ile yikiyordum. Fakat burda ogrendim ki en iyisi yikama eldiveni ve cift kova ile yikamamakmis.

yikama eldiveni konusunda orta segment bir eldiven onerinizi almak isterim? Benm baktigim kadari ile divortex in ve newmix in koyun yunu eldivenleri var, bu ikisi den hangisi veya baska marka onerinizi almak isterim.

tesekkur ederiim

Eaglemre

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Oneriler icin tesekkur ederm, brz forumda arastirdim ve PURESTAR DOUBLE TWIST WASH MITE yikama eldiveni aldim. Bgn teslim edildi. Henuz kullanmadim, umarim memnun kalirim

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Oneriler icin tesekkur ederm, brz forumda arastirdim ve PURESTAR DOUBLE TWIST WASH MITE yikama eldiveni aldim. Bgn teslim edildi. Henuz kullanmadim, umarim memnun kalirim
Hayırlı olsun bende aynısının washpad'i var fakat çok ince su emişi zayıf keşke almasaydim dedim. İnşallah siz memnun kalırsınız.
@Adam’s Garage eldiven vs gercekten purestar a 10 basar. Keyifle kullanın.

Eaglemre

Konu Sahibi ✔
Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun bende aynısının washpad'i var fakat çok ince su emişi zayıf keşke almasaydim dedim. İnşallah siz memnun kalırsınız.
@Adam’s Garage eldiven vs gercekten purestar a 10 basar. Keyifle kullanın.
Hocam keske daha once onerinizi alabilseydim , 1100 gsm ye sahip yuksek su tutuculugu var diye tercih etmistim. Siz boyle deyince hayal kiriklgi yasadm su an :(

Uydu 1

Acemi Detaycı
Üye
İl
İzmir
Merhaba güzel ürün almışsınız bende iki tane ondan var çok memnunum küçük olan gibi değil işinizi fazlası ile görür.