Yıkama Eldiveni Tavsiyeleri

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
bu firmadan alışverişim olmadı ama forumda bu firmanın ürünlerini kullanan arkadaşlar var ürünleri genel kalitesi iyi 18 gün ila 30 gün arasında genel olarak eline ulaşır

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BERAT

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Zonguldak
Nette dolanırken AUTOGYM'nin var bide ufs gördüm onlar hakkında bilgisi olan var mı

ilker262626

Çaylak Detaycı
Üye
İl
eskişehir
Değerli dostlar. Yikama eldiveninde iki urun arasinda kaldim. Ufs kuzu yun eldiven mi yoksa flexipad mikrofiber yikama eldiveni mi sizce. Kuzu yünü olani aldim ama bana biraz sert geldi yapisi. Sizin fikriniz nedir. Mikrofiber mi yun eldiven mi

SuperClean

Firma Yetkilisi
Üye
İl
Istanbul
@SuperClean sizce daha temiz ve çiziksiz bir araç yıkama imkanını sunar purestar microfiber wash mit mi ? yoksa kuzu pustu yün olan modeliniz mi ?

PURESTAR POLAR WHITE WASH MITE ( 20X25 CM ) | SuperClean Mikrofiber

VS

YÜN YIKAMA ELDİVENİ | SuperClean Mikrofiber
Merhaba ,
Yun dogal bir malzeme ,bakimi ozen istiyor. Camasir makinasinda yikayanlar olsada bu kesinlikle tavsiye etmedigimiz bir sey.
Kullanim sonrasi elde yikamali ve dogal bir kuruma surecine birakmalisiniz. Tuyler yapisirsa taramalisiniz vs.
Yüzeyi çizmez.
Purestar eldiven sentetik bir lif olan mikrofiberden yapiliyor. Bakimi kolay. Çok kirlendiginde makinada rahatlikla yikarsiniz. Yünden daha ince ipliklerden olustugu icin yuzeye temas eden iplik orani cok daha yuksek. Daha kilcal temizlik yapar.
Yüzeyi bu üründe çizmez.

Bunlara istinaden karar vereceksiniz ama genelde birini alinca saniriz digerinde musterilerin akli kaliyor, dikkat ediyoruz maksimum 1 er hafta arayla 2 ürünüde aliyorlar :)