Buradan devam edeyim bu yıkamada çünkü önceki yıkamada kullandığım ve karşılaştırmasını yaptığım ürünlerin yorumlarını yapalım isterim.
En son yıkamayı ve uygulamaları ayın 18 inde yapmıştım, bu arada bir yağmur çişelemesi daha doğrusu çamur çişelemesi oldu.
Öncelikle arabamın içine uzun zamandır vakit ayıramıyordum, iç ile başladım.
Nanolex interior cleaner i kullandım, harika bir ürün olduğunu yinelemek istiyorum. Müptelası oldum.
Tornador ile vp carpet cleaner uyguladım koltuklara.
Taban halılarını sadece süpürdüm.
Paspasları tornador, vp carpet cleaner, matkap fırça ile giriştim.
Protectant olarak bu sefer sptriz tercih ettim.
Gelelim dış kısıma, bu sefer kısa bir yıkama yaptım diyelim.
Ön yıkama foam lance ile başladım. Şampuan olarak Shiny Garage Snow Foam kullandım. Özlemişim kokusunu, harika kokuyor. İçesiniz gelir, kırmızı elma ve şeftali alttan alttan diğer meyve kokuları. Köpürmesi oldukça iyi, temizlik kabiliyeti de yeterli ve güzel bir foam şampuanı. Ben beğenerek kullanıyorum. 6 dk bekledim kuruma yapmadı, hoş hava sıcakda değildi ama. Ön yıkamanın ardından araç tertemiz olmuştu, kovaya gerek bırakmamıştı aslında.
Gelelim bu aşamada geçen hafta yaptığım karşılaştırmaya.
Açıkcası ürünler arasında neredeyse fark yok gibi. Çok ufak nüanslar var. İkiside güzel boncukluyor. Lakin ice olanı beading de biraz, diğeri sheeting de biraz daha iyi. Onun dışında kir tutma aynı, parlaklık aynı, temizlenme aynı, bu arada trafik filmi hiç tutmadı bende. Hoş trafik filmi yapacak ne hava şartı oldu ne de öyle bir km yaptım. Beading beklediğimden çok daha başarılı. Zaten kayganlık ile ilgili yorumumu yapmıştım, harika, özellikle ice.
Poorboys wheel sealant ın su iticilik gayet başarılı devam ediyor.
Dr. Beasley's plastic sealant hafta boyu hiç yoz tutmadı diyebilirim ki hava oldukça tozluydu, yine onunda su iticilik harika gidiyor.
Kova yıkamamı cg Glossworks shampoo ike yaptım, sevdiğim bir şampuan. Köpürmesi ve kayganlığı güzel.
Lastiklere Flowey brilliant kullandım, saten finişine hasta olfuğum bir üründür. Ama son kullandığım süngerde magic dressing kalmış, gitti bizim saten finiş

Bu seferlik bu kadar., video da görüşmek üzere.
Bu arada videoda sağ taraf ice, sol taraf sealant