Öneri Yıkama kovası - Grit Guard - Dirt trap

Fanboy

Konu Sahibi ✔
Acemi Detaycı
Üye
İl
Mersin
Herkese Merhaba;

Yıkama kovası ve aparatları için tavsiyeleriniz nelerdir? İnternette kova fiyatları 250 tl civarından başlıyor ve kir hapsedicilerin de fiyatı da 100-250 arasında. Fikir ve önerilerinizi bekliyorum.

Saygılarımla.

Ozdemirli

Usta Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Ben çoklu eldiven ile tek kova yıkama yapıyorum. Bana daha güvenli geliyor. Hem de ikinci kovayı ve dirt trap'i (kir hapsedici) kullanmak zorunda kalmıyorum.
Kova konusunda bence her türlü kova uygundur. Beğendiğiniz, hoşunuza giden herhangi bir kova kullanılabilir kanaatindeyim.

FRTDRN

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ben çoklu eldiven ile tek kova yıkama yapıyorum. Bana daha güvenli geliyor. Hem de ikinci kovayı ve dirt trap'i (kir hapsedici) kullanmak zorunda kalmıyorum.
Kova konusunda bence her türlü kova uygundur. Beğendiğiniz, hoşunuza giden herhangi bir kova kullanılabilir kanaatindeyim.
uygun fiyatlı önerebileceğiniz kova var mıdır? Fiyatı 300-500 tl olmayan :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
uygun fiyatlı önerebileceğiniz kova var mıdır? Fiyatı 300-500 tl olmayan :)
Çoklu eldiven yapacaksanız herhangi bir kova olur, ucuzluk pazarlarında 10-15 liraya mevcut. Kova en nihayetinde, su koyuyoruz altı üstü, caf caflı gösterişli illa bir marka olmasına gerek yok bence... Eldivene yatırım yapmak daha mantıklı :) Bende bir kaç eldiven alıp çoklu eldivenle yıkamaya döneceğim..
Çift kova yapacaksanız forumda satılan kovaları kullanmıştım yine satılırmı bilmem epey uygundu fiyatı..

MagicofOz

Usta Detaycı
Üye
İl
Samsun
Çoklu eldiven yapacaksanız herhangi bir kova olur, ucuzluk pazarlarında 10-15 liraya mevcut. Kova en nihayetinde, su koyuyoruz altı üstü, caf caflı gösterişli illa bir marka olmasına gerek yok bence... Eldivene yatırım yapmak daha mantıklı :) Bende bir kaç eldiven alıp çoklu eldivenle yıkamaya döneceğim..
Çift kova yapacaksanız forumda satılan kovaları kullanmıştım yine satılırmı bilmem epey uygundu fiyatı..
Tek kova için 4 eldiven yeterli mi başlangıçta

FRTDRN

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
peki nedir bu çoklu eldiven yıkama şekli

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Tek kova için 4 eldiven yeterli mi başlangıçta
Bence en az 4. 5-6 olsa güzel olur.
peki nedir bu çoklu eldiven yıkama şekli
Şöyle kısaca; Tek kova, grid guarta gerek yok. Su + Şampuan standart olarak :) Kova içerisine bana göre en az 4 eldiven atıyoruz, Her panel için bir yıkayıp kenara bırakıyoruz. Misal tavan tek eldiven önlü arkalı, camlar tek eldiven önlü arkalı, kaput ön çamurluk önlü arkalı tek eldiven gibi :)
Özetle her eldiven 1 kere kullanılıyor bir daha kovaya geri girmiyor. Su her daim temiz kalıyor. :)

mirafiori

Uzman Detaycı
Emektar Detaycı
Üye
İl
İstanbul
# 1 grid kova 1 eldiven
# 4 eldiven 1 normal kova
İkisininde maliyeti aynı kafana hangisi yatarsa seç beğen
Ben olsam 2. yi tercih ederdim :) Çift kovada illaki duralasak dahi ana kovaya birşeyler getiriyordur. Birde onda durula diğerine batır birdaha birdaha yoruyor insanı :) Tek kova hem daha pratik hem daha güvenli geliyor bana, doldur suyu ekle şampuanı, at eldivenleri, aracı yıka at kenara mis gibi :)