herkes selam geçen akşam aracı yıkadım hem biraz kirlenmisti hemde foam lance'yi denemek icin gerekli malzemelerimi toplayıp işe koyuldum. öncelikle jantlardan başladım flowey r1'i 1:10 sulandırarak köpük yapan şişe yardımı ile jantlara sıkıp on yıkama yaptım malum pianoblack jantlar cok hassas,ardindan bir kovaya 30 ml kadar b33 koydum ve kendi yapmış olduğum jant fırçası ile Güzelce yıkamayi gerçekleştirdim. jant fırçasında kullandığım malzeme hakiki post şans eseri evde biryerde buldum CD üzerinde test yaptım gerçekten güvenli olduğunu söyleyebilirim işimi çok kolaylaştırdı.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sıra davlumbazlarda, önce basınçli yıkama makinası ile kaba kirleri indirdim köpük yapan 500 ml şişeye 8 ml b33 koydum ve tüm davlumbazlara sıkıp sünger ile giriştim yüksek arabanın avantajı
ama davlumbaz fırçası şart orası kesin. Daha sonra durulayıp işlemi bitirdim
sıra geldi arabayı yıkamaya bear force Foam ile flowey ev13 attım ve ön yıkamayı bitirdim bu arada Foam lance'yi çok beğendim hiç bu kadar performans vereceğini düşünmemiştim.
daha sonra valetpro concentrated car wash ile normal yıkamamı gerçekleştirdim ve purestar dublex towel ile kuruladım ardından lastiklere ve davlumbazlara endurance uyguladım burda resim çekemedim çünkü evden gelen yeter artık bitir baskılarıyla karşılaşınca acele ettim
finaller bu şekilde
gece olduğu için biraz kalite kötü kusura bakmayın
sıra davlumbazlarda, önce basınçli yıkama makinası ile kaba kirleri indirdim köpük yapan 500 ml şişeye 8 ml b33 koydum ve tüm davlumbazlara sıkıp sünger ile giriştim yüksek arabanın avantajı
sıra geldi arabayı yıkamaya bear force Foam ile flowey ev13 attım ve ön yıkamayı bitirdim bu arada Foam lance'yi çok beğendim hiç bu kadar performans vereceğini düşünmemiştim.
daha sonra valetpro concentrated car wash ile normal yıkamamı gerçekleştirdim ve purestar dublex towel ile kuruladım ardından lastiklere ve davlumbazlara endurance uyguladım burda resim çekemedim çünkü evden gelen yeter artık bitir baskılarıyla karşılaşınca acele ettim
finaller bu şekilde
gece olduğu için biraz kalite kötü kusura bakmayın