yıkama ve detay uygulamalarım

cagatay

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
herkes selam geçen akşam aracı yıkadım hem biraz kirlenmisti hemde foam lance'yi denemek icin gerekli malzemelerimi toplayıp işe koyuldum. öncelikle jantlardan başladım flowey r1'i 1:10 sulandırarak köpük yapan şişe yardımı ile jantlara sıkıp on yıkama yaptım malum pianoblack jantlar cok hassas,ardindan bir kovaya 30 ml kadar b33 koydum ve kendi yapmış olduğum jant fırçası ile Güzelce yıkamayi gerçekleştirdim. jant fırçasında kullandığım malzeme hakiki post şans eseri evde biryerde buldum CD üzerinde test yaptım gerçekten güvenli olduğunu söyleyebilirim işimi çok kolaylaştırdı.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sıra davlumbazlarda, önce basınçli yıkama makinası ile kaba kirleri indirdim köpük yapan 500 ml şişeye 8 ml b33 koydum ve tüm davlumbazlara sıkıp sünger ile giriştim yüksek arabanın avantajı :) ama davlumbaz fırçası şart orası kesin. Daha sonra durulayıp işlemi bitirdim

sıra geldi arabayı yıkamaya bear force Foam ile flowey ev13 attım ve ön yıkamayı bitirdim bu arada Foam lance'yi çok beğendim hiç bu kadar performans vereceğini düşünmemiştim.

daha sonra valetpro concentrated car wash ile normal yıkamamı gerçekleştirdim ve purestar dublex towel ile kuruladım ardından lastiklere ve davlumbazlara endurance uyguladım burda resim çekemedim çünkü evden gelen yeter artık bitir baskılarıyla karşılaşınca acele ettim :)
finaller bu şekilde

gece olduğu için biraz kalite kötü kusura bakmayın

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık kendi el yapımı fırçanda gayet güzel olmuş.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Ellerinize sağlık güzel olmuş. Yalnız enduranceyi lastikler ıslakken ve fazla sürmüşsünüz gözüme çarptı :fisilti: :)

cagatay

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
hahah aslında fazla değilde lastikler biraz ıslaktı gece hiç kurumadı ertesi sabah yola gideceğim için lastikler kirlenmeden süriyim dedim lastiklerin islakligini bı bezle almaya çalıştım ama pek işe yaramadı

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Emeklerini sağlık Çağatay, eş yapımı fırçan güzelmiş tam davlumbaz içinde ki yaylar için. Lastik firçası da edinirsen tadından yenmez, baktım da biraz kirli kalmış lastikler. :)

cagatay

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Emeklerini sağlık Çağatay, eş yapımı fırçan güzelmiş tam davlumbaz içinde ki yaylar için. Lastik firçası da edinirsen tadından yenmez, baktım da biraz kirli kalmış lastikler. :)
teşekkürler evet lastik fırçasıda almam gerek bütçe oldukça ayarliyacagim inşallah

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@cagatay, bey elinize saglık. akşam keyfi niteliginde bir yıkama olmuş . fırçanızda göz kamaştırıyor. güzel günlerde kirletin.

iyi detaylar.

cagatay

Konu Sahibi ✔
Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@cagatay, bey elinize saglık. akşam keyfi niteliginde bir yıkama olmuş . fırçanızda göz kamaştırıyor. güzel günlerde kirletin.

iyi detaylar.
teşekkürler evet en güzel akşamlari yikaniyor serin olunca arabadaki sular vs kurumuyor keyifli oluyor