Bu forumdan sonra davlumbaz fetişi oldum, 
Arkadaşlar bu davlumbaz için amatör bi detaycıya ne tavsiye edersiniz, petroldeki basınçlı makina hariç bir alet edevat yok,
Fulcron aldım ama memnun kalmadım, köpüklü eldivenle elimin girdiği kadar temizliyorum ama böyle siyahlık hayal biraz
Arkadaşlar bu davlumbaz için amatör bi detaycıya ne tavsiye edersiniz, petroldeki basınçlı makina hariç bir alet edevat yok,
Fulcron aldım ama memnun kalmadım, köpüklü eldivenle elimin girdiği kadar temizliyorum ama böyle siyahlık hayal biraz
Hatta daha ileri bile olabilir. Evinin önüne düğün çadırı almış arabalara gelin kız gibi davranıyor diyorlar
İlk iş olarak bütçeye göre şunlar gibi açılı bir fırça alın;
1) Tahmini Teslimat Zamanı
2) Vikan - Multi brush rim cleaner soft
3) Argem Fırçalı Faraş Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
4) Argem Lavabo Fırçası Fiyatı, Taksit Seçenekleri ile Satın Al
Tercihen fırçaların uç noktasındaki kılların öne doğru açılı olması gerekli ki davlumbazın motora doğru dönen ve karşıdan bakıldığında direkt göz önüne gelen kısımlarını kolay temizleyebilelim.
Geldik temizliğe. Aracı park ederken tekerleri hafif açılı bırakın ki el kol daha rahat girsin. Sonra temizlik gücü yüksek Fulcron, Augoglym TFR, Detailforum’s Walnut (İngilizce yazınca cool oldu. Versiyon 2 yerine de DF Walnut Advanced olabilir) sıkıp kirlerin yumuşamasını sağlıyoruz. Akabinde şampuanlı su ile yukarıdaki fırçalardan veya benzer diğer fırçalardan birisiyle girişip güzelce temizliyoruz. Aracın tamamını yıkadıktan sonra davlumbazlar dahil kurutuyoruz. Sonra Çinli seramik, barebones, Magic dressing gibi bir ürünle giydirip korumaya alıyoruz. Ürünün kalıcılığına göre müteakip yıkamalarda fulcron vb. ön yıkama ürünleri sıkıp basınçlı su ile yıkamak yeterli gelebiliyor. Ben de daha önceden düzgün korumaya alınmamış davlumbazlarda fulcronu beğenmemiştim. Sorun üründe değil bendeymiş.
Son düzenleme: