Yikadik mis gibi detayli falan, peki kapi aralarına ve altlarına yani menteselerin oraya ve alt marşpiyel ve kapi arasina kaçan sulari ne yapıyorsunuz?
Bezle silmek ölüm ölüm. Her sey iyi guzelde orala kacmasa her gun iki kere yikarim arabamı..
Yikadik mis gibi detayli falan, peki kapi aralarına ve altlarına yani menteselerin oraya ve alt marşpiyel ve kapi arasina kaçan sulari ne yapıyorsunuz?
Bezle silmek ölüm ölüm. Her sey iyi guzelde orala kacmasa her gun iki kere yikarim arabamı..
klin korea 36x22 boyutunda twisted havlu ile gayet güzel secenek olur eger tam kurulama isterseniz diblerine kadar blower tavsiye ederim @Pro tavsiyesine katılıyorum
Kendi aracımda kapı içlerine kadar seramik yapmistim su zaten akıp gidiyor musteri araçları icin de eski bi twisted pile havlum var sorun yaşamıyorum qd hızlı cila tarzı bisey uygularsanız ısınız kolaylaşır
Yok hocam öyle değil. Detailer dediğimiz ürün bir nevi temizleyicidir. Ürününe göre parlaklık ve/veya koruyuculuğu olan üründe olabilir. Ama soft bir üründür genelde. Yani APC gibi sert değildir.
Temizleyici ürünü ya kapı arasına sıkıp mf bez ile siliyorum. Ya da ürünü mf beze sıkıp kapı aralarını siliyorum.
Yok hocam öyle değil. Detailer dediğimiz ürün bir nevi temizleyicidir. Ürününe göre parlaklık ve/veya koruyuculuğu olan üründe olabilir. Ama soft bir üründür genelde. Yani APC gibi sert değildir.
Temizleyici ürünü ya kapı arasına sıkıp mf bez ile siliyorum. Ya da ürünü mf beze sıkıp kapı aralarını siliyorum.
Mesela BSDyi 1/2 veya 1/3 sulandırarak kullanabilirsin.
Ben biran önce bitsin diye elimde Polishat vardı. Onu sulandırarak kullanıyorum. Hem "koruma" hem temizlik aynı anda yapmış oluyorum.