Yıkamadan sonra kapı araları kurulaması

Arenas0

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Yikadik mis gibi detayli falan, peki kapi aralarına ve altlarına yani menteselerin oraya ve alt marşpiyel ve kapi arasina kaçan sulari ne yapıyorsunuz?
Bezle silmek ölüm ölüm. Her sey iyi guzelde orala kacmasa her gun iki kere yikarim arabamı..

lampsy

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Ankara
Quick detailer tarzı ürün sıkarak öyle siliyorum ben çok araya kaçanlar için de kulak pamuğu gibi şeyler iş yapabilir

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Yikadik mis gibi detayli falan, peki kapi aralarına ve altlarına yani menteselerin oraya ve alt marşpiyel ve kapi arasina kaçan sulari ne yapıyorsunuz?
Bezle silmek ölüm ölüm. Her sey iyi guzelde orala kacmasa her gun iki kere yikarim arabamı..
Bezle silmek zor geliyorsa hava üfleyici alabilirsiniz.

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
klin korea 36x22 boyutunda twisted havlu ile gayet güzel secenek olur eger tam kurulama isterseniz diblerine kadar blower tavsiye ederim @Pro tavsiyesine katılıyorum

memory

Amatör Detaycı
Üye
İl
antalya
3d final touch ile siliyorum içerisinde bir miktar temizleyici bir miktar da parlaklık içeriyor.

hbb41

Çaylak Detaycı
Üye
İl
Kocaeli
Hakkaten zulüm o kapı araları :)
Hava tutmak en güzeli de kompresör lazım
O güne kadar mecburen bezle devam

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Kendi aracımda kapı içlerine kadar seramik yapmistim su zaten akıp gidiyor musteri araçları icin de eski bi twisted pile havlum var sorun yaşamıyorum qd hızlı cila tarzı bisey uygularsanız ısınız kolaylaşır

informatiker

Amatör Detaycı
Üye
İl
Ankara
Detailer nedir? Apc firca yapip mfiber ile silmekmi?
Yok hocam öyle değil. Detailer dediğimiz ürün bir nevi temizleyicidir. Ürününe göre parlaklık ve/veya koruyuculuğu olan üründe olabilir. Ama soft bir üründür genelde. Yani APC gibi sert değildir.

Temizleyici ürünü ya kapı arasına sıkıp mf bez ile siliyorum. Ya da ürünü mf beze sıkıp kapı aralarını siliyorum.

Arenas0

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Bursa
Yok hocam öyle değil. Detailer dediğimiz ürün bir nevi temizleyicidir. Ürününe göre parlaklık ve/veya koruyuculuğu olan üründe olabilir. Ama soft bir üründür genelde. Yani APC gibi sert değildir.

Temizleyici ürünü ya kapı arasına sıkıp mf bez ile siliyorum. Ya da ürünü mf beze sıkıp kapı aralarını siliyorum.
Ne mesela 3d final touch dan baska ne olabilir?