Bu hidrojen peroksit bildiğimiz odorların içindeki etken madde. Biyolojik yaşamı sonlandıran arkadaş.
Kir sökmesi için üreticiler kostik ve karbonatın yerine kullnıyorlarmış. Ben %50 saflıkta olanı aldım kesinlikle bu maddeye dokunulmamalıymış ki ben yanlışlıkla şırıngadan çekerken elime değdi 2-3 dk sonra değen yer bembeyaz oldu korktum. Yıkamayla, başka malzemelere eldeki bu beyazlık gitmiyor gün içinde kayboldu sonra. Kumaşlarda falanda ağarmaya sebeb veriyor saf kullanımda. Eldiven şart.
Yarım litreye 1ml dökerek odor olarak kullanılabiliyor.
Alacak arkadaşlar varsa %3 saflıkta olan daha masum olacaktır. Ondaki oran ise 10ml yarım litreye.
Bu karışımı çok tuttum. Köpüğün araç üzerindeki tutunumuda baya iyileştirdi
Yahu başımıza bu yaştan sonra icat çıkarma lütfen Bir hidrojen peroksit ile şampuan karıştırmadığım eksikti onu da yaparsam deliliğim tescillenecek
Sabah evde scholl concepts şişesi nerede diye sordum; hanım o nedir diye sorunca beyaz renkli temizleyici vardı diye belirtince korkma korkam şişeyi atmadım dedi ama halen şişeden haber yok
P.S: Bende geçen gün evde süpürgeyi detaylıca temizledim. Eşim benim için çok endişeleniyor Ama bak süpürgede temizlemek zevkliymiş. Ne olacak sonumuz merak ediyorum
Yahu başımıza bu yaştan sonra icat çıkarma lütfen Bir hidrojen peroksit ile şampuan karıştırmadığım eksikti onu da yaparsam deliliğim tescillenecek
Sabah evde scholl concepts şişesi nerede diye sordum; hanım o nedir diye sorunca beyaz renkli temizleyici vardı diye belirtince korkma korkam şişeyi atmadım dedi ama halen şişeden haber yok
P.S: Bende geçen gün evde süpürgeyi detaylıca temizledim. Eşim benim için çok endişeleniyor Ama bak süpürgede temizlemek zevkliymiş. Ne olacak sonumuz merak ediyorum
Senin yaptığın yine mantıklı, ben motorunu, devrelerini, kablo bağlantılarını, kablo sarım mekanizmasını temizledim Bir ara ne var ne yok herşeyi atomlarına kadar ayırasım geldi de, eşim müdahale etti de bu kadar temizlik yapabildim
Oğlanda geldi oturdu yanıma o da işaret ettiğim yerleri temizledi
Aşama aşama ailede kim var kim yok delirteceğim az kaldı Temizlik avcıları programına çıkmamıza çeyrek kala
Senin yaptığın yine mantıklı, ben motorunu, devrelerini, kablo bağlantılarını, kablo sarım mekanizmasını temizledim Bir ara ne var ne yok herşeyi atomlarına kadar ayırasım geldi de, eşim müdahale etti de bu kadar temizlik yapabildim
Oğlanda geldi oturdu yanıma o da işaret ettiğim yerleri temizledi
Aşama aşama ailede kim var kim yok delirteceğim az kaldı Temizlik avcıları programına çıkmamıza çeyrek kala
Hacı yalnız çıkarsak o programa efsane olur, düşünsene @onurçiko nun jant, davlumbaz detayı yaptığını. Reyting kurallını yeniden yazarlar
Abi yalnız bizi fotosuz bıraktın birde anlattın artık nasıl ödeşicez bilmem makinada emiş artmıştır
Hacı yalnız çıkarsak o programa efsane olur, düşünsene @onurçiko nun jant, davlumbaz detayı yaptığını. Reyting kurallını yeniden yazarlar
Abi yalnız bizi fotosuz bıraktın birde anlattın artık nasıl ödeşicez bilmem makinada emiş artmıştır
Şöyle bir karışım yaptım kendimce son 6-7 yıkamadır bunu kullanıyorum. Çok memnunum. Kir sökümünden çok memnunum korumaya ellemedi ama elleyebilir. Ph 8-9 aralığında çıkıyor ama fussocuğumuza bir etkisi yok. Kaplumtospa gelseydi deneyeceğim o zmn hangisi fusso hengisi hybrid sealant belli olmayacak. Karışımımız şu
500ml profit şampuan(yada dandik herhangi biri diyelim) + 200ml b33 + 300ml su + 5ml hidrojen peroksit
Teşekkürler dostum
İnanırmısın bilmem paspasları aldığımdan beri ilk fırçalı temizliği denebilir. Önceden sadece köpük-su şeklinde yıkadım bir iki kere
Matkapla hakkaten çok eğlenceli oluyormuş çalışması, hemde hızlı bitiriyor. Lastilerdeki selsil parlatıcıyıda bir ayın sonunda ilk defa fırçalayarak söktüm @onurçiko masterım test edecekti ya eli değmedi sanırım
İnci siyahı yakıştırmasını sevdim L041 aslında opak siyah yazın daha siyah olacağını söyledi üstadlar, güzel bir reçeteden sonra bakalım polisaj yaparak kroma dönüş varsa bu benim arabada gerçek olur artık
Teşekkürler kardeşim
Değişmesi gereken ufak tefek yerler kaldı tam mükemmel kondisyonu yakalamaya az kaldı başımıza bir kaza bela gelmezse tamamlıyoruz
Valla hiç bir arabama bu kadar emek vermedim. Sonuçlarını görmek güzel oluyor. İnşallah sağsalim binebilirsek benden iyisi yok
Allah kimseye kaza bela vermesin
@ege üstadın parlaklık videosundan sonra gaza gelip fussoyu sökmeden direk tosba sealntı uyguladım.
Bende boncuklarını ve su itişini merak ediyordum
Elimize geçmişken magifoamı da denedim. Tek kelimeyle muhteşem bir foam
1dk sonra
3dk
4dk
5dk
8dk
Resmen yapıştı üstüne, kir sökümü hakkında bir fikrim yok lakin bu köpük evlere şenlik
Bu köpükte foamı lavor stm150 ile kullandığımı belirteyim lakin foamı modifiye ettim kendimce. Bu sayede hem sarfiyat hemde köpük kıvamı aşırı arttı ve sonuç bu şekilde artık. Üstadlar en az 100ml demişti işe yaraması için
Hatta yarım saat sonraki resminide atayım
Normalde burada kenarlarda falan azıcık köpük kalırdı tekerin geçtiği yer resmen yarılmış
Tospağanın temassız yıkama sonrası boncukları jant kapağıda dahil tospağaya
Lastikler Selsil çamur ve yağmursuz 200+ km sonrası ve 2. yıkanması