Yine ben ve yine bir Golf:)

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Merhabalar,Foruma en son 2016 Kurşun gri Rline aracımın konusunu açmıştır.Hatırlayanlar olacaktır.Golften bir türlü kopamıyorum ama sanırım bu son Golf aracım olacaktır.R olmadığı sürece görüntü olarak bundan sonra tatmin olacağımı sanmıyorum.Önceki aracımı sattıktan sonra niyetim hep lapiz blue 7.5 kasa Rline almaktı.Fakat ben satana kadar gözüme kestirdiğim araçlar satıldı.Bende piyasadan en azından uzak kalmayayım bulunca yine satar alırım diye düşünerek bu kez makyajlı kasa 7.5 beyaz 2018 aldım.Ufak tefek jant lastik yay film dokunuşlarından sonra satıp hep istediğim aracıma kavuştum.Aracım 2018 model 9.700 km de ilk sahibinden
-adaptif mid led far(çift j)
-Geri görüş kamerası
-lapiz blue renk
-Dış rline
-18 inç jurva fabrikasyon jant ve spor süspansiyon
Aldıktan sonra hemen
-App connect açıldı
-Rline direksiyon
-Rline pedal takımı
-Adaptif hız sabitleme
-Şerit takip asistanı
-Orjinal lisanslı sürüş modu aktivasyonu
-Kn kutu içi filtre
-iç denetim sensörlü orjinal alarm
-Arka ayak aydınlatma
-Yaya algılamalı lane assist passat kamerası
-3.5 eibach yay
-YC plakamız:)
-Hr ön arka spacer ekledim.
son olarakta kör nokta asistanı ile otomatik park(pla 3.0) parçalarımı tamamladım bi süre sonra onlarında montaj ve aktivasyonunu gerçekleştireceğiz
Öncelikle sattığım 1 ay kullandığım aracım

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Güle güle kullan can hocam. Golftutkusundan aracınızı biliyorum. Gerçekten golfe yakışan en güzel renk ve jant kombinasyonlarından.. retrofitler için söylenecek söz yok :) full+full araç aslında böyle olur. Güzel günlerde kullanın tekrardan.. detay konularınızıda bekliyoruz :)

Tiguanıma bende R direkisyon takmak istiyorum ama hala kararsızım..

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Güle güle kullan can hocam. Golftutkusundan aracınızı biliyorum. Gerçekten golfe yakışan en güzel renk ve jant kombinasyonlarından.. retrofitler için söylenecek söz yok :) full+full araç aslında böyle olur. Güzel günlerde kullanın tekrardan.. detay konularınızıda bekliyoruz :)

Tiguanıma bende R direkisyon takmak istiyorum ama hala kararsızım..
teşekkürler direksiyon öneririm iç çehreyi tamamen değiştiriyor sürüş hissiyatıda çok iyi.
Hayırlı olsun güle güle kullan aracın rengi çok güzel.

DENİZLİ
teşekkürler Süleyman abi.Reçete ne olurdu elimde sonax premium carnabau wax var pns var birde soft 99 fusso 12 mevcut.Zymolüm vardı simple boy o bitti birkaç senelikti.Butik iş yapan bir arkadaşta önce hare ve kılcalları aldıracağım daha sonra seramik yada wax uygulayacağım.Seramik olarakta yarım şişe araca serviste yapılan waterpoof
Golfe yakışan en güzel renk maşallah çok güzel
Teşekkürler:)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Maşallah maşallah :nazar: Kirlense de tam bir mavi boncuk :begenixx:

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hayırlı olsun, çok güzel rengi var maaşallah. Bu renge carnauba yakışır bence.

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Maşallah maşallah :nazar: Kirlense de tam bir mavi boncuk :begenixx:
Çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun, çok güzel rengi var maaşallah. Bu renge carnauba yakışır bence.
bende öyle düşünüyorum forumdan arkadaşımızdan sample boy zymol carbon aldım bi deneyeceğim havalar düzeldiğinde☺️

Jant ve renk uyumu çok güzel

DENİZLİ[/QUOTE
Teşekkürler Süleyman abi daha önce hep durban kullandım metal renk bu aracımla bu jantlar fabrikasyon opsiyon geldi normalde sebring gunmetal geliyor opsiyon alınmış bende ellemedim jantları

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
MaşAllah MaşAllah en kısa zamanda ph nötr yıkamaya bekliyorum :)
geçenlerde uğrayacaktım floryaya geldim fakat kayınvalidem hastanedeydi onu taburcu etmek içindi geç kalırım diye uğramadım.Yine yolum düşürse aklımda çayını içmeye geleceğimMorexel 3000 sipariş ettim bide hem kova için valet pro hemde pompa için ansf aldım onla yıkayacağım benzinlik yıkamacı köpüğü normalde pek sürmüyorum mecbur kalmadıkça.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hayırlı olsun, kazasız belasız binmek dileğiyle. :) İlkbahara doğru şöyle carnaubası bol bir wax yakışır. :)

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Yine bizim maviş,yine retrofitlerle geldim:) önceki aracıma da taktığım fakat sensörlerdeki hatadan dolayı çalışmayan tpms(dijital lastik basınç izleme sistemi)yeniden sensör takımı alarak bu aracıma uygulamış olduk.Bundan sonraki haftalarda parçalarını tamamladığım
-Kör nokta asistanı
Parktan çıkış asistanı
-Pla 3.0 (otomatik park )
Kapılara ctk yalıtım rezonans önleyici
Kapı altlarına kedi gözleri yerine ışık uygulamalarını yapmış olduk.Sırada koltuk ısıtma uygulamam var parçalarını tamamladım yakında uygulayacağım.Yaza nasipse ağız tadıyla bineceğim.

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Maşallah:nazar: Bir Golf'e daha neler yapılabilir ki cümlesinin canlı örneğisiniz. Anladığım kadarı ile de hep orjinal gidiyorsunuz. Bu jantları ben bir türlü beğenemiyorum. Hazır yay filan var iken orjinalden biraz uzaklaşıp bir OZ giderdi sanki :) Ben cesaret edebilsem bu gün taktırmak istiyorum ama bu basıklıkta bile ben bu araçları kullanamam. ilgiyle takipteyiz. :)

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Maşallah:nazar: Bir Golf'e daha neler yapılabilir ki cümlesinin canlı örneğisiniz. Anladığım kadarı ile de hep orjinal gidiyorsunuz. Bu jantları ben bir türlü beğenemiyorum. Hazır yay filan var iken orjinalden biraz uzaklaşıp bir OZ giderdi sanki :) Ben cesaret edebilsem bu gün taktırmak istiyorum ama bu basıklıkta bile ben bu araçları kullanamam. ilgiyle takipteyiz. :)
Teşekkür ederim elimden geldiğince orjinal donanım ekleyerek gidiyorum.Hem araç daha keyifli oluyor bu şekilde.Jantlar konusunda aracın rengiyle her golfte olmayışıyla sevdiğim model.Oz de replika çıktıktan sonra fazla rastlanır oldu.Birde çok kollu jantta 18 takınca 17 gibi duruyor.19 takarsam da bu kez arabadan bebeğimizde var iyice takoz olacak.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
@Driver_can aracın rengi kombini gerçekten maşallahı var :nazar: replika tuningcilerden sonra harika göründü. Kazasız belasız güzel günlerde kullanın :)

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye