Yine ben ve yine bir Golf:)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Maşallah renk çok güzel uyguladığınız ürünlerin hakkını verir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
TT’den de baya takip etmiştim hocam,o yüzden konuya biraz hakimim. Maşallah kazasız belasız :)
Çok güzel maşallah cila sonrası kahve koyup seyir edeceksin :)
Maşallah renk çok güzel uyguladığınız ürünlerin hakkını verir.

teşekkür ederim rengi çok istediğim ve sabırla beklediğim bi seçenekti çok şükür nasip oldu onca renk golften sonra:)Haftasonu biraz dışına cila yaptım Sams’s ceramic wax biraz da motoru temizleyip sildim.Sunroof kanallarım temizdi yine de nemli bezle tozunu aldım.Sonax fitil bakımı ile bakımını yaptım.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
teşekkür ederim rengi çok istediğim ve sabırla beklediğim bi seçenekti çok şükür nasip oldu onca renk golften sonra:)Haftasonu biraz dışına cila yaptım Sams’s ceramic wax biraz da motoru temizleyip sildim.Sunroof kanallarım temizdi yine de nemli bezle tozunu aldım.Sonax fitil bakımı ile bakımını yaptım.

Tekrar maşallah :nazar:

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Mavişle mutlu mesut devam ediyoruz çok şükür benim kadar iyi bakan pek çıkmaz kendi de biliyordur yemeyip yediyoruz içmeyip içiriyoruz gibi bişey:)
Son olarak vwlerde en üst opsiyon olan mib 2.5 discover pro media ünitesi ile değiştirdik kendi cihazımızı sonrasında da göze batan alttaki klima panelini b8.5 ve makyajlı tiguanlarda gelen touch panel klima panelini taktım stepne içi subwoofer ekledim bağlantıyıda kısa sürede yapacağım şimdilik 18 in mini
Stepne ve subwooferı temin edip yerine yerleştirdim,tam kapanmaya girmeden önceki gün böylece yine retrofitlerle harcanan emek zaman ve maddiyatımız oldu haliyle

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
@Driver_can maşallah abi çok iyi duruyor,retrofitlerde aynı şekilde bende temin ettim henüz bağlantı yapmadım :) stepne temini nasıl oldu çok afaki fiyatlar var

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
@Driver_can maşallah abi çok iyi duruyor,retrofitlerde aynı şekilde bende temin ettim henüz bağlantı yapmadım :) stepne temini nasıl oldu çok afaki fiyatlar var
Teşekkür ederim,ben stepneyi netten buldum 500/600 gibi rakamlardaydı bazen denk geliyor bazende arayınca bulunmuyor maalesef haftaiçi kablo tesisatını çekmeyi düşünüyorum bakalım parametre atmadan çalışacak mı yoksa parametre sadece ayarını yapma görevi mi görecek deneyimleneceğim.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Teşekkür ederim,ben stepneyi netten buldum 500/600 gibi rakamlardaydı bazen denk geliyor bazende arayınca bulunmuyor maalesef haftaiçi kablo tesisatını çekmeyi düşünüyorum bakalım parametre atmadan çalışacak mı yoksa parametre sadece ayarını yapma görevi mi görecek deneyimleneceğim.
Bende takip edeyim abi,aktifleştirme olmadan çalışmayacağını düşünüyorum abi :) gelişmeleri bekliyorum. Kolay gelsin

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Arabayı alırken eşime birşey yapmayacağım bi cam filmi bi eibach yaylarımla spacerları takıp binerim diye söz veriyordum.Ne ara bu aşamaya geldik hiç anlamadım 8 ayda geldiğimiz nokta bu, kalan bi bagajda bekleyen koltuk ısıtma pedleri ve kablo tesisatı takılacak birde stage1 düşünüyorum.Arka kapılara da kapı altı aydınlatma takacağım bu tam kapanmada sanırım geçenlerde arkalara da ctk premium yalıtım yaptım önler yapılmıştı zaten müzik kalitesini arttırdığını düşünüyorum.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Maşallah ben rengine hayranım

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Maşallah ben rengine hayranım

teşekkür ederim Süleyman abi sen de seversin mavi tonlarını senin makinelerden biliyorum:) keşke senin gibi doya doya ilgileneceğim bi mekanım olsa ozaman polisaj makinesi kullanımına da cesaret edip aracımla ilgilenirdim şimdi anca yıkayıp otoparka götürüp cila faslına geçebiliyorum.

ihsanayna

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
kastamonu
Maşallah renk harika yapılan işlemler harika.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Haftasonu kısıtlamalar olunca arada bir otoparka kaçıp ilgilenmeye fırsatım oluyor.Murat abiden temin ettiğim s100 wax dün elime ulaşınca bugün meraktan arabayı ipa ile silip uygulama yaptım.Uygulaması gayet basit silmesi de kolaydı.Parlaklık gözüme güzel gözüktü.Bir iki resmini çektim.Ön kapı altlarına daha önce passat b8 led aydınlatma takılmıştı.Arkaları da haftasonu tamamladım hemde açmışken elimde olan akustik süngerle kapı kartonlarının iç kısmına da yalıtım uyguladım.Böylece 4 kapı iç saclar ctk premium kapı plastikleri de akustik süngerle yalıtım yapılmış oldu.

Mertcankbr

Usta Detaycı
Üye
İl
Manisa
Haftasonu kısıtlamalar olunca arada bir otoparka kaçıp ilgilenmeye fırsatım oluyor.Murat abiden temin ettiğim s100 wax dün elime ulaşınca bugün meraktan arabayı ipa ile silip uygulama yaptım.Uygulaması gayet basit silmesi de kolaydı.Parlaklık gözüme güzel gözüktü.Bir iki resmini çektim.Ön kapı altlarına daha önce passat b8 led aydınlatma takılmıştı.Arkaları da haftasonu tamamladım hemde açmışken elimde olan akustik süngerle kapı kartonlarının iç kısmına da yalıtım uyguladım.Böylece 4 kapı iç saclar ctk premium kapı plastikleri de akustik süngerle yalıtım yapılmış oldu.

Maşallah hocam elinize sağlık:)
Branda siyah olmuş galiba :)
Memnunmusunuz ?

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Maşallah hocam elinize sağlık:)
Branda siyah olmuş galiba :)
Memnunmusunuz ?
Teşekkürler hocam.Kumaş brandayı önce hb araç için mavi almıştım fakat kısa geldi önü kapatınca arka açılıyordu.Sedan sipariş ettim onda da mavi yokmuş siyah aldım.Otopark için kullanıyorum memnunum tozdan ve kediden koruyor.Zaten kediler tırmıkladığından tiftiklendiriyor.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli

Emeğine sağlık bu renk için wax uygulaması en doğru tercih olmuş.

Rodosto59

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
TEKİRDAĞ
Maşallah .
Sam's Ceramic Wax kullanmissiniz bende merak ediyorum. Parlaklık dayanım konusunda görüşlerinizi belirtir misiniz?

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Maşallah .
Sam's Ceramic Wax kullanmissiniz bende merak ediyorum. Parlaklık dayanım konusunda görüşlerinizi belirtir misiniz?
ben parlaklık ve dayanım konusunda memnun kaldım.Fakat yeni ürünler denemeyi seviyorum bide rahat durmayıp üzerine hızlı cila geçtiğim oluyor.Hatta foruma ilan açmayı düşünüyorum satılık için.

golf

Tecrübeli Detaycı
Üye
hocam arka kapı aydınlatmalarına dikkat edin, araç kilitliyken içinden kontrol edin, ledler çok kısık bir şekilde yanmaya devam ediyor ve bu da aküye zarar veriyor, kendi aracımdan biliyorum