Yine ben ve yine bir Golf:)

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
hocam arka kapı aydınlatmalarına dikkat edin, araç kilitliyken içinden kontrol edin, ledler çok kısık bir şekilde yanmaya devam ediyor ve bu da aküye zarar veriyor, kendi aracımdan biliyorum
Önceki aracımda kullandığım ürün içine kendimiz led takıyorduk.Bunlar passatlarda gelen kendinden ledli ürünlerden kontrol ettim kısık yanma durumu olmuyor hiçbirinde

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Aracımda rahatsız olduğun kılcal bölgesel çizikler ve dikkat etsemde biraz bez çizikleri vardı.Bir süredir aklımda olan yere bıraktım.Sağolsun çok güzel ilgilendi.Detaylı bir yıkama polisaj ve boya koruma uygulanmış oldu.Sonuçtan fazlasıyla memnunum.
Sabah İstanbul’da hava kapalıydı yağmura ve doluya tutulmamak için malesef rahatça güneşte resim çekemedik:(

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Maşallah sağlam parlamış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Maşallah sağlam parlamış.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Teşekkürler Süleyman abiHem yapan arkadaş çok emek harcadı hemde aracın rengi yapım aşamasında zorluyor fakat finalde karşılığını çok güzel verdi.Zymol carbon uyguladık boya koruma olarak.Resimler yüklenirken çözünürlük düşüyor yoksa parlaklık resimlerden de iyi oldu ☺️

hakan34

Çaylak Detaycı
Üye
Aracımda rahatsız olduğun kılcal bölgesel çizikler ve dikkat etsemde biraz bez çizikleri vardı.Bir süredir aklımda olan yere bıraktım.Sağolsun çok güzel ilgilendi.Detaylı bir yıkama polisaj ve boya koruma uygulanmış oldu.Sonuçtan fazlasıyla memnunum.
Sabah İstanbul’da hava kapalıydı yağmura ve doluya tutulmamak için malesef rahatça güneşte resim çekemedik:(

sizin arabadan önce siyah kia ceed vardı yakın arkadaşımın yapan arkadaş ince eleyip sık dokuyor güzel olmuş maşallah.

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye

KaiZeN

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Kondisyon çok iyi gözüküyor Can hocam, maşallah :nazar:.. yarış mavisinin parlaklığı hakettiği seviyede :alevv:

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Kondisyon çok iyi gözüküyor Can hocam, maşallah :nazar:.. yarış mavisinin parlaklığı hakettiği seviyede :alevv:
teşekkür ederim bundan sonraki süreçte nasıl korurum stresi başladı açıkcası.Yıkayacak yerim yok anca kendimde koruyup benzinlikte yıkıyorum.Moralex var fakat onda istediğim performansı alamıyorum sanırım elektronik pompa almam lazım performans için.

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
Güle güle kullanın Can hocam,bol bol keyifli fotoğrafları eksik etmeyin :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Cuma günü biraz vakit ayırdım kendisine:) öncesinde güzel bir yıkama yapıldı detaylı ayrıntılı daha sonra da Rsa’da stage 1 yazılım yaptırdım aracım şimdi daha keyifli oldu benim açımdan.

Hayırlı olsun. RSA benim de yakından takip ettiğim bir firma. Güzel işler yapıyorlar. Özellikle afr ayarları çok iyi oluyor bu firma ile.

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Hayırlı olsun. RSA benim de yakından takip ettiğim bir firma. Güzel işler yapıyorlar. Özellikle afr ayarları çok iyi oluyor bu firma ile.
Teşekkür ederim bende memnun kaldım daha önce füme golf vardı onu da orada yazdırmıştım.Bunun ayarları bi tık fazla açtık limitler dahilinde ona göre güzel ciğerli oldu ☺️

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
Yazılımdan sonra Kn kutu içi filtre tercih ettim.Sıcak havalarda daha rahat hava girişi olsun istedim.Ayrıca uzun zamandır bagajda gezen koltuk ısıtma pedlerini de Art Car maçkada montaj yaptırdım geçtiğimiz hafta.Sırada kablo tesisatını bcm ye çekmeye geldi orjinal kablo tesisatım mevcut onu da halledip kışın ısınacak koltuklarımız:)

Driver_can

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
en uzun kullandığım araçlarımdan biri olmaya aday kendisiyle mutlu mesut geçiniyoruz çok şükür:) Seat sound stepne içi sub kullanıyordum yetmediğini hissetmeye başlayınca bagaja küçük enişteyi koydum swe815 kendisi:) Bu sefer sub işin içine girince kapıları da güçlendirmek istedim 4 kapıya komponent ve koltuk altına 4x100 bir karışlık bir amfi takılacak önümüzdeki hafta.Arka kapıya alpine s-s65c ön kapılara italyan esb 2.6k2 model ipek twitlere sahip Türkiye de meraklıları hariç çok bilinmeyen soft ses veren güçlü bir takım takılacak.Bu arada kapı eşiklerimize Golf R larda bulunan mavi ışık yanan bir takım denk getirdim Tr’de çok nadir bulunuyor Yurt dışından getiren bir arkadaştan aldım henüz elektrik bağlantısı gerçekleşmedi.Birde geçtiğimiz haftalarda fireball devil’s blood ve typoon seramik kaplama/iç detaylı temizlik yapıldı.

Son düzenleme:

derossi

Amatör Detaycı
Üye
İl
Çankaya
tamamen sabır, zaman ve maddiyat işi.. senin postları diğer forumlarda da görüp girişeyim diyorum retrofit için ama ülkede kurlar yüzünden artık iyice hevesim kaçtı