Yine Bir Seat Ibiza Detayı

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Onur abi eline sağlık çok başarılı bir çalılma olmuş. Keşke o kadar emek vermişken boya kusurlarıda giderilseymişte tadından yenmezdi. İnşallah en kısa sürede boya düzeltme konularınıda okuruz.

RNE-L21 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim kardeşim, daha geçen hafta düzelttik, her hafta her hafta zor:of::kop: Bu hafta yıkamayla idare edin, haftaya hayırlısı.
Eline emeğine sağlık abi :) , tar remower radarıma girdi sayende gerçekten çok güzel iş yapmış görünüyor fotoğraflardanda. Finish fotoğraflarını görünce bana bile bi rahatlama geldi :sicak: Sana sözümüz yok abi zatennmaşallah demeden geçmeyelim değmesin nazarımız :utandim:
Teşekkür ederim kardeşim, AD Tonic i geçti ürün.
Abi daha yeni geldim benzinlikten. Bütün yorgunluğumu aldın yahu. Emeğine sağlık.
Sen benden de deli çıktın, tövbe sabah sabah:kop: Seninde eline sağlık. Konusunu bekliyoruz.
elinize saglık onur bey . efsane bir uygulama yapmışsınız yine. . kwazar sprey şişelerinizde ayrı bir güzel hayırlı olsun.
Teşekkür ederim, çok naziksiniz.
Teşekkür ederim.
eline sağlık Rabbim gücüne güç katsın abi anlatımın harika sayende alacağım ürünleri belirler oldum süpersin :heyecan:
Teşekkür ederim kardeşim. Konu amacına ulaşıyor o zaman desene.
Teşekkür ederim
Elinize saglik yine kar kis soguk dinlemeden boyle bir uygulama paylastiginiz icin tesekkurler. Wheel wax ben de cok merak ediyorum buradan parlakligi gordukce cezbediyor. Kullanilan urunler sahane ornegin koch nmpc favori plastik koruma urunlerimden keza adams undercarriage da ayni sekilde. Sonuc yine harika tabiiki polisaj ister fakat ya zaman el vermedi yada arac sahibi istemedi diye dusunuyorum yoksa sizden kacmaz

Sent from my iPhone using Tapatalk
Teşekkür ederim kardeşim. Wheel wax tavsiye ederim. Ben bayılıyorum. Saydığın diğer ürünlerinde hep üzmeyecek ürğbler kesinlikle. Polisaj için vakit yoktu. Hem benim hem arabanın sahibinin. Aslında hava da tam uygundu fakat bu hafta polisaj havamda değilim. Tam yıkama havası:):)
Ellerine sağlık abi. Biz başımızı çıkaramıyoruz soğuktan sen bu kış gününde uygulamaların ile içimizi ısıtıyorsun :D
Teşekkür ederim, sizler için ugraşıyorum burada.
Güzel çalışma ağa eline sağlık.

Davlumbazlara kwazar köpük yapan şişe yada gloria ile de girebilirsin daha hoş olabilir :)

Buralar soguk yaprak oynamıyor. :/
Teşekkür ederim.
Tavsiyeni bugün denedim.
Soğuğun tadını çıkarın, artık yapacak birşey yok:hava::komik:
Ben de geçen su tutayım dedim. Kurulama alanına çekene kadar buz olmus. Ankara fena.

Eline sağlık abi güzel uygulama olmuş. Sayende uygulama görüyoruz.
Teşekkür ederim kardeşim. Şu an şanslı taraftayız. Az kaldı sıkın dişinizi.
Onur ellerine sağlık güzel yıkama ve temizlik olmuş. KwaZar spreyden bende 3-5 tane alayım.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ
Teşekkür ederim Sensei, kwazar kesinlikle tavsiye ederim. Bir de ürün sarfıyatı düşüyor kesinlikle.
Teşekkür ederim
Abi ellerine sağlık, aracın yakında polisaj konusunu görürüz gibime geliyor ;)
Bilmiyorum bakalım, olabilir.
Ellerinize sağlık başarılı.
Teşekkür ederim
Yine bir hayata döndürme operasyonu. Eline sağlık abi :)
Teşekkür ederim kardeşim.
Onur ellerine sağlık soğuktu havaydı şu bu seni durduramıyor maşallah. Kapalı bir alanın olsa 4 mevsim polisaj yaparsın zaten talep bitmez sana gelen. Araç bi kendine grlmiş silkinmiş bi de polisaj patlattın mı bahara yeni gibi olur. Ellerine sağlık gene harika bir iş nefis bir kendine getirme operasyonu olmuş. Bu araçlara kil eldiveni hafif kalsa da vardır senin kendine göre mantığın planın programın.
Teşekkür ederim Nuri, gördüğün üzere açıktada yapıyorum 4 mevsim:) Araba kesinlikle polisaj istiyor ama bakalım ilerde.
Kik eldiven vakit olmadığı için kullandım pratik olsun diye. Zayıf kaldı ama olduğu kadar artık.
Ne yazayim...... senin uygulamana senin gibin cevab yazmak en iyisi ..... yine keyiflen takip ettim.
Afiyet olsun . :kop:
Maşallah ben izlerken yoruldum helal vallaha, gaza geliyorum ama buralarda hava soğuk :(
Teşekkür ederim, aman gaza gelmeyin.
Detaycı yemez
Detaycı içmez
Detaycı uyumaz
Detaycı yorulmaz
Detaycı üşümez
Detaycı..........
Detaycı = @onurçiko
:)
Aman hacı ne yaptın sen. Utandırdın beni.
Elinize sağlık, hem uygulama yapıp hemde fotoğraf çekmek zor iş. :D
Teşekkür ederim, artık oba da alıştım, resim çekmez isem rahat edemiyorum.
Elleme alsın adam.