Yurtdışı Detail Uygulama Videoları

Shirb13

Uzman Detaycı
Üye
İl
Tekirdağ
Her videonun sonunda kestirmeyle lastiğe girişmesi. :komik: Kaç videosunu izledim bilmiyorum. Böyle bir kaç kanal takip ediyorum bir çoğu detailingden çok hızlı güzel temizlik yapıp yolluyorlar. Bizim yıkamaların biraz daha düzgün versiyonları gibi geliyor bana.
Parlak lastik sevenler için fırça ile parlatıcı uygulamak fena fikşr değil aslında :)

Abi seni liverpool yerellerini dinlemeye davet ediyorum :)

Caner

Amatör Detaycı
Üye
Açılar mükemmel, bir gimbal şart :)

Hocam eğer uygulama kısmından bahsediyorsanız büyük ihtimal sadece tripod kullanmış belki tripod üzerinde küçük bir slider tarzı bir şey olabilir. Videodaki hareketlerin bir çoğu sonradan düzenleme kısmında croplanarak hareketlendirilmiş. Ancak finish görüntülerinde ki çekimler gayet başarılı ve gimbal şart :paraa: Görüntüleri croplayıp hareketlendirmek için de 4k çeken bir makine şart :mutlu: Tek başına uygulama yapıp, çekmesine rağmen bu arkadaşın videoları gerçekten çok güzel oluyor.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Açılar mükemmel, bir gimbal şart :)

Bu adamın yer döşemesine bayılıyorum. Su tahliyesi için mükemmel, mekan hep kuru, ek olarak delikler bir şey düşecek kadar da geniş değil. Süper.

Swisstrax floor diye geçiyormuş sistem.

Bu arada 10:55-11:00 arası yaptığı işlem sanıyorum hepimize ders niteliğinde. Dümdüz yüzeyli bir kil hamuru kullanmak yerine böyle kili içine hapsedecek bir yöntem uygulamak çok mantıklı. Muhtemelen o kullandığı materyal buna özel bir materyal ama benzer bir yöntem uygulanabilir. Çok mantıklı geldi bana. Kil eldiveni olsun, mothers kil takozu olsun hepsi desenli ürünler. Ama kil hamuru dümdüz bir yüzey ve çıkardığı kiri oradan oraya taşıyor ve çizilme de bu nedenle oluyor. Böyle bir yöntem ile bu yüksek orandan önlenebilir. Çok iyi detaydı.

Son düzenleme:

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
@Shirb13, o abi kafayı kırmış balataları sıyırtmış. Kimya bilgisi vs de çok iyi bir kaç video sunu izledim daha önceden. Bilmediği yok bu Detailing ile ilgili. Bütün ürünleri yemiş yutmuş. Gerçi kelimeleri de yutuyor konuşurken :D.