Yurtdışı Detail Uygulama Videoları

DropX

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
73

Baya bir ürün denemişler. Benim bir kaç gündür incelediğim Graphene Coating meselesi var, 1 yıl kalıcılık falan diyorlar seramikle falan kıyaslıyor ama Adams Graphene Spray Coating var genel olarak uygulaması da kolay görünüyor fakat ülkede satışı yok eğer anlatıldığı gibiyse iyi görünüyor. Deneyen falan varsa böyle bir ürünü yorum yaparsa sevinirim

5 ay sonrası da bu şekilde

Son düzenleme:

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Baya bir ürün denemişler. Benim bir kaç gündür incelediğim Graphene Coating meselesi var, 1 yıl kalıcılık falan diyorlar seramikle falan kıyaslıyor ama Adams Graphene Spray Coating var genel olarak uygulaması da kolay görünüyor fakat ülkede satışı yok eğer anlatıldığı gibiyse iyi görünüyor. Deneyen falan varsa böyle bir ürünü yorum yaparsa sevinirim

5 ay sonrası da bu şekilde
c2v3 dayanımı 10 gün falan. 5 ay sonra hala bu durumda olmasının imkanı yok. Dürüst bir test değil belli ki. Sonuçlar güvenilir değil.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
c2v3 dayanımı 10 gün falan. 5 ay sonra hala bu durumda olmasının imkanı yok. Dürüst bir test değil belli ki. Sonuçlar güvenilir değil.
Bu adamın tüm testlerini izledim bana güvenilir geldi. Kar altında yağmurda vs maruz kaldığı görüntüler var parçaların.

C2v3 teki durum tw gibi ülkemize gelen ürünlerin içeriği sıkıntılı olabilir belki bilemiyorum. Genel videolarda aşağı yukarı muadilleri kadar dayanım gösteriyor.

Plastik trim testleri vs var dengeli gidiyor genelde.

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul
Bu adamın tüm testlerini izledim bana güvenilir geldi. Kar altında yağmurda vs maruz kaldığı görüntüler var parçaların.

C2v3 teki durum tw gibi ülkemize gelen ürünlerin içeriği sıkıntılı olabilir belki bilemiyorum. Genel videolarda aşağı yukarı muadilleri kadar dayanım gösteriyor.

Plastik trim testleri vs var dengeli gidiyor genelde.
Ülkemize gelen farklı mıdır bilemiyorum ama c2v3 denilen ürün gerçekten 5 ay gidiyorsa bize su göndermeleri lazım ki 10 güne düşsün :)

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Ülkemize gelen farklı mıdır bilemiyorum ama c2v3 denilen ürün gerçekten 5 ay gidiyorsa bize su göndermeleri lazım ki 10 güne düşsün :)
Valla bilmiyorum orasını.
Artık su mu gönderiyor, yoksa su mu karıştırıyor oda getirenin satanın günahı bilmiyorum.

Ben izlediğim videolardan yola çıkarak fikrimi paylaştım.:)

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
Sagdaki ürün sahane abi yeni spreyli seramik kaplama sol taraftaki urun polimer baz li eh iste gunu kurtaran su iticilik ve boncuklanma zayif ancak Parlaklik.mukemmel dun ogle vakti kendi aracima Fast Finish uyguladim :)

Sagdakinden ve birkac yeni cikan urunden Soyledim bakalim belki yakin zamanda getirirler.
sağdaki ürün turkiyede yok nasıl soylediniz bende almak istiyorum normalde meg taezim degil ama bu sahane olmus :)

Sefa46

Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
sağdaki ürün turkiyede yok nasıl soylediniz bende almak istiyorum normalde meg taezim degil ama bu sahane olmus :)
O urun 2 parca yanindaki Prep ten var hocam bende Fisfisli olan seramik in bende sisede olani var Kit olarak Turkiye ye gelmesi biraz daha surer.Meguiars in Tum urunlerini test ettim Turkiye de olanlari Yurtdisindan arada getirtebiliyoruz.Şu Uygulamada yer alan urunler Turkiye de yok Foruma ozel getirtip denedim

İnceleme - Pro Hybrid Sealant Megane 4 Sedan İcon 1.5 Dci

SaNToS

Uzman Detaycı
Üye
İl
İzmir
O urun 2 parca yanindaki Prep ten var hocam bende Fisfisli olan seramik in bende sisede olani var Kit olarak Turkiye ye gelmesi biraz daha surer.Meguiars in Tum urunlerini test ettim Turkiye de olanlari Yurtdisindan arada getirtebiliyoruz.Şu Uygulamada yer alan urunler Turkiye de yok Foruma ozel getirtip denedim

İnceleme - Pro Hybrid Sealant Megane 4 Sedan İcon 1.5 Dci
yurtdisindan hangi siteden alım yapiyorsunuz ve birde su eldiveni alicam gyeon smoothie kullanicisiyim ama şu tarz urunler daha guvenli olduğunu düşünüyorum bu arada

gelirse alacagim smoothie yerine dusunceniz nedir ?

bu eldiveni bulamadim turkiyede daha veya bu sekilde daha kaliteli birsey gyeon smoothieden kaliteli

Meguiar's Hybrid Wash Mitt, Extremely Plush Microfiber Wash Mitt for Gently Waxing While Washing, X210200 | Meguiar's

Berkay

Master Detailing
Moderator
İl
İstanbul

Ürün İddaali duruyor. @SubaruOutback @DropX

Testlerde gayet basarili duruyor.Bu Sekilde Kesinlikle kucumsenecek bir ürün olarak görülmüyor.
Parlaklık ve dayanım olarak gayet iyi duruyor. Ama fiyat daha iyi olabilirdi. Buraya gelirse fiyattan ötürü tercih edilmez gibi.
Gerçi bantı söktüğünde biraz daha fark görmek isterdim parlaklık adına.