Yurtdışı Detail Uygulama Videoları

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Abi fiyat olarak önde ama yurt dışı forumlarda insanlar Mother's CMX'in mikrofiber bezleri çöpe çevirdiğinden bahsediyor. Ürünün ikincil masrafları biraz yüksek gibi ama bakalım. @Cangp2 ürünü test ederken çok kaliteli bir mikrofiber kullanma bence. Forumca vebaline girmeyelim :) Bu da videosu;
Etkileyici bir test gerçekten :tesekkur2:

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Abi fiyat olarak önde ama yurt dışı forumlarda insanlar Mother's CMX'in mikrofiber bezleri çöpe çevirdiğinden bahsediyor. Ürünün ikincil masrafları biraz yüksek gibi ama bakalım. @Cangp2 ürünü test ederken çok kaliteli bir mikrofiber kullanma bence. Forumca vebaline girmeyelim :) Bu da videosu;
Seramik silinen bezlerı çok sıcak suyla çitileyince birşey kalmıyor diye duydum ama ben boyayı tekrar silmem o bezle. Kendim denemedim

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Seramik silinen bezlerı çok sıcak suyla çitileyince birşey kalmıyor diye duydum ama ben boyayı tekrar silmem o bezle. Kendim denemedim
Bu seferki biraz farklı deniyor. Gaz yağı şu bu her türlü yol deneyen var. Kendim kullanmadığım için bir şey diyemem tabi de özellikle bu konuda şikayetlere rastladım.

Dragstar

Konu Sahibi ✔
Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ürünü kullandıktan sonra havluları hemen ıslak suya atmak lazım o zaman bez üzerinde kürleşme olmaz diye düşünüyorum.

Sent via my iphone x using Tapatalk from DENİZLİ

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Ürünü kullandıktan sonra havluları hemen ıslak suya atmak lazım o zaman bez üzerinde kürleşme olmaz diye düşünüyorum.

Aynen oyle. Ben sirf gormek ve resimlemek icin bir tane bezi o haliyle birakmayi dusunuyorum.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

Mümkün olabilir. Biraz araştırdım ama ürünün kürleşme süresini tam olarak söylememiş Mother’s. Bu süreden önce o şekilde çözüm olabilir bencede. Yalnız bir iki görsel eklemişler ürün şişe içinde sprey başlığında bile kürleşiyor. Dolayısıyla raf ömrü de çok uzun olmayabilir.

Şu an durum muallak olunca varsayımlar üzerinden konuşuyorum ancak o halde dahi benzinlik grubu için yine de bir risk var gibi duruyor. Zira en azından benim hemen sıcak su terapisi yapma gibi bir şansım yok.

Neyse @Cangp2 nin testi benim açımdan birçok soru işaretini kaldıracak. Bu senenin flash çıkışını yapan Adam’s, Meguiars ve Mothers ürünleri arasında en fazla bu ürünü bekliyorum.

Cangp2

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
Mümkün olabilir. Biraz araştırdım ama ürünün kürleşme süresini tam olarak söylememiş Mother’s. Bu süreden önce o şekilde çözüm olabilir bencede. Yalnız bir iki görsel eklemişler ürün şişe içinde sprey başlığında bile kürleşiyor. Dolayısıyla raf ömrü de çok uzun olmayabilir.

Şu an durum muallak olunca varsayımlar üzerinden konuşuyorum ancak o halde dahi benzinlik grubu için yine de bir risk var gibi duruyor. Zira en azından benim hemen sıcak su terapisi yapma gibi bir şansım yok.

Neyse @Cangp2 nin testi benim açımdan birçok soru işaretini kaldıracak. Bu senenin flash çıkışını yapan Adam’s, Meguiars ve Mothers ürünleri arasında en fazla bu ürünü bekliyorum.
Umuyorum ki foruma ve meraklilara layik bir test cekebilirim. Bu aralar araliksiz yagmur yagiyor ondan testi bekletiyorum. Kurlesme ile ilgili dediginiz gibi kesin bir sure bicilmemis fakat urunun arkasinda ikinci kati atmak icin 24 saat bekleyin diyor, bu nedenle 24 saat olarak kabul edip testi ona gore yapmayi planliyorum tabi diger testlerle esit olmasi acisindan tek kat uygulayacagim.

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Umuyorum ki foruma ve meraklilara layik bir test cekebilirim. Bu aralar araliksiz yagmur yagiyor ondan testi bekletiyorum. Kurlesme ile ilgili dediginiz gibi kesin bir sure bicilmemis fakat urunun arkasinda ikinci kati atmak icin 24 saat bekleyin diyor, bu nedenle 24 saat olarak kabul edip testi ona gore yapmayi planliyorum tabi diger testlerle esit olmasi acisindan tek kat uygulayacagim.

Apex videosunda 24 saat bekledim diyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Topaz Detailing severek takip ettiğim bir kanal. Ama şu son işleri beni benden aldı. Hayalimdeki araç ve kusursuz işçilik. Her saniyesini hayranlıkla izledim...

Böyle lüks araçlarda film işinin kesin olarak evladiyelik garantisini verebiliyorlar mı acaba diye düşünüyorum hep. Bir arabaya 8 milyon dolar verebilecek durumda olsam film çektirmezdim herhalde. Koleksiyonluk araba nihayetinde. Matlaştı sök yenisini tak, bilmem ne oldu sök yenisini tak desen illaki yıprar.

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Hocam bunu izlemiştim bu gerçek bir terapi film niyetine telefona bile bakmadan izledim :)

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Heh aynı işte. Kapalı alanda askeri bandonun çaldığı yöresel türkülerin coverlarını dinliyormuşsun gibi. Bitince farkediyorsun hipnoz olduğunu