Yurtdışı Detail Uygulama Videoları

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Abi bizim en büyük eksiğimiz bence petrolde beklediğimiz sıra yada birilerinin bizi beklemesi
Hocam Almanya’da bu tarz yıkama alanları (Waschanlage) olmasının sebebi Almanya’da evinizin önünde ya da evde araç yıkamanın kesinlikle yasak olması. Hal böyle olunca bu tarz yıkama alanları oluşturulmuş. Dün eksi 4 derecede araba yıkadım ardından wax uyguladım bu alanlarda. Gelen giden rahatsız eden olmuyor. Sebebi ise hafta içi olması ve aşırı soğuk olması sebebi ile mekan bomboştu. Bizim petrollerde rahatsız edilmemizin sebebi alanın yetersizliği. Mesela aynı durum burada cuma ve cumartesi günleri oluşuyor. Yıkama alanları kendi eşyalarınız ile yıkama yapmanızı yasaklıyor. Sebebi ise cuma cumartesi aşırı yoğun olması. Yani bu söylediğim günlerde tıkama yaparsanız burada da taciz edilirsiniz. O yüzden detay yapan hafta içi sakin zamanda geliyor. :) sakin zamanda Türkiye’deki petrollerde de sorun yok zaten :D

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Dual action ile deri temizliği:oops::oops:
Köşelerden deri açması, yüzeyde fazla baskıdan deri yanığı oluştu gibi söylemler duymamız yakındır :D:D
Büyük makina denemem olmadı ama rupes ibrid ile muhteşem sonuçlar alınabiliyor. Bir kaç uygulama yaptım ama şu an için deri yanığı köşe açma vs yapmayı beceremedim. İnşallah o beceriye ulaşamam :D:D

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
@onurçiko @SubaruOutback

abiler, şarjlı matkap ile daha güvenli ve pratik olabilir. Yine de deri de elle devam etmek daha güvenli. O risk alınmaz bence.
Autobrite Leather Cleanse zahmetsiz çok güzel temizlik yapıyor zaten bir insan neden makine ile girişme isteği duyar ki. :) geçen hafta 13 yıl temizlenmemiş bej deride zahmetsiz temizlik yaptı komple deriyi temizlemem bir saat sürdü ürün gayet güzel.

TarıkZS

Usta Detaycı
Üye
bu 2 videoyu daha önce paylaşan oldu mu bilmiyorum arkadaşlar ama ben bu adamın videolarını seviyorum :)

bu da clio rs williams hatrına,

Güzel Videolar.. benim favorim RAD GARAGE, the detail Geek ve Pan the orginezer :D

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Nanolex ipi göğüsler diye beklerken sonuç hüsran :(
Hadi Nanolex yine parayı vuracak tazminat davasından...

Nanolex markasının imajı şu an Almanya’da yerlerde. Ürünleri test eden ve test sonucuna göre değerlendirme yapan XARONFR gibi kanallara tazminat davası açan, videoları mahkeme zoru ile sildiren, ürünlerine karşı özgüven sorunu yaşayan bir firma konumuna düştü maalesef..

Video yeni yüklenmiş, çok değil bir kaç aya kalmaz bu vatandaşa da yüklü tazminat davası gelir ve videosu silinir...

premium markalarla aynı fiyata ürün satmakla premium olunmuyor diye lafı da çakmış zaten