Birincisi kirin cinsi ile ilgili olduğunu düşünüyorum, sadece toz toprak, trafik filmi yok yani.
İkincisi de renk ile ilgili. Gri arabanın güzelliği kiri gizlemesi. Yani emin ol yaklaşsa kamerayla geride kalan kir tabakası belli olur.
Benim aklıma şöyle bir şey geldi. Ya bu kirler araç bu yıkamayı yapmadan önce oluştu. Yani yolda gelirken oldu. Ya da kirler oluştuktan sonra hava neminden ve yağışlardan kirler hiç aracın üzerinde kuruyamadı.
Ben de böyle bir şeyi zamanında tecrübe etmiştim. Kar pisliğinden kap kara olan beyaz aracım bir basınçlı su ile tertemiz olmuştu.
Kirler yeni oluşmuş gibi duruyor, o yüzden bu kadar kolay çıkmıştır bence. Yine de basınçlı su ile temizlemek bana göre yanlış. Suyu tutuş şeklinde de hayır yok bu adamın
Dış uygulamalarını beğenmiyorum. Sadece iç yapmalı.
Yalnız dikkat ettiniz mi bilemiyorum, bu youtuber detailerların hemen hiçbiri twisted havlu kullanmıyor. Hepsi varsa yoksa plush tipten kullanıyor. Temas mı seviyorlar nedir? Almanlar hariç, bu teknolojiyi kullanan ya da reklamını yapan nadir. Bir tek sanıyorum Pan'in favori havlusu gyeondu, onun haricinde ne gördüm ne duydum.
Ben bir testte izlemiştim yeşilin parlaklık derecesi diğerlerine göre epey yüksekti. Sealin parlaklığı çok iyi değil gibi. Ben mi yanılıyorum acaba. Bulursam aticam birazdan glossmeter testini
Ben bir testte izlemiştim yeşilin parlaklık derecesi diğerlerine göre epey yüksekti. Sealin parlaklığı çok iyi değil gibi. Ben mi yanılıyorum acaba. Bulursam aticam birazdan glossmeter testini
Dakika 8:30 tw ceramic sprey coating parlaklık değeri
Burada da meg hcw nin tw seal n shine dan daha parlak olduğu açıkca belli. Attığım ilk videoda da tw sprey coating hcw den daha parlak. Yani her türlü yeşil ceramic sprey coating, seal n shine dan önde. Kendim de seal n shine kullanıyorum ve parlaklıkta çok beğenmediğim ürünler arasında. İlk denememde konumda da yazmıştım