temizlikten sonra altına sürdüğü mavi renkli ürün ne chemaical guys anladım ama gerisini duyamadım.
Birde koruma gibi bir sprey ürün sıkıyor onuda göremedim.
temizlikten sonra altına sürdüğü mavi renkli ürün ne chemaical guys anladım ama gerisini duyamadım.
Birde koruma gibi bir sprey ürün sıkıyor onuda göremedim.
Yok ki evimizde şöyle garajımız, 7-24 hiç çıkmayalım evden Anca böyle videolar ile rahatlayalım
Video da ama gerçekten çekimleri ve müziği ile rahatlatıcı bir video olmuş yani
Arkadaşlar gündemde ki yeni ürünlerden birinin kullanıldığı bir video var, henüz taze. Ben hoşuma gittiği için paylaştım ama gözüme çarpan bu ayrıntıyı da eklemek istedim.
Yok ki evimizde şöyle garajımız, 7-24 hiç çıkmayalım evden Anca böyle videolar ile rahatlayalım
Video da ama gerçekten çekimleri ve müziği ile rahatlatıcı bir video olmuş yani
Makine olarak fark yok. Şu zamana kadar gördüğüm kadarı ile Karcher ve Kranzle marka makineler için başlık gördüm, başka varsa bilmiyorum ama kısa bağlantı adaptörü olarak geçiyor, İngiltere de bayağı yaygın olarak kullanılıyor.
Makine olarak fark yok. Şu zamana kadar gördüğüm kadarı ile Karcher ve Kranzle marka makineler için başlık gördüm, başka varsa bilmiyorum ama kısa bağlantı adaptörü olarak geçiyor, İngiltere de bayağı yaygın olarak kullanılıyor.