Yurtdışı Detail Uygulama Videoları

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Bayıldım videoya, harika notlar var. Ve bu kanaldaki bir videoyu anlayarak dinlemek ne kadar güzelmiş :)

Şanil candır :D
Bu arkadaşın ismi Andreas, XaronFR Ekibine İsviçre’den katılıyor. Aşırı profesyonel yapıyor işini.

bu adamın bir de hangi killer boyayı çiziyor? Hangi killer su ile çiziyor? Hangileri çizmiyor? Kil kaydırıcı olarak şampuanlar ne kadar çiziyor? Hangi killer şampuan ile çizmiyor? Gibi videoları var. Hatta ben geçen sene konu açmıştım killer ile ilgili bunun videosundan görseller ile. İncelemeni tavsiye ederim. :)

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Yeni koyulmuş Videoyu daha izlemedim ama sanırım glossmetre ile ölçüm yapıyor faydalı olabilir:para:
Sonuna kadar izledim. Parlaklık testinin başaranı Tac System shine wax olmuş. kendisi için Autoglym ve turtle wax parlaklık olarak beklentisi çok yüksekmiş fakat hayal kırıklığı olmuş.
Bizim için parlaklık üst konumlarda ama orda Chemical Guys Jet seal var oda parlak olarak 3. sırada ayrıca korumasını çok merak ettiğim bir ürün :D belki @onurçiko üstat bu gibi ürünleri deneme fırsatı yakalar.
Şimdi turtle wax ile fikrimizi değiştirir mi? bu test :D

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Sonuna kadar izledim. Parlaklık testinin başaranı Tac System shine wax olmuş. kendisi için Autoglym ve turtle wax parlaklık olarak beklentisi çok yüksekmiş fakat hayal kırıklığı olmuş.
Bizim için parlaklık üst konumlarda ama orda Chemical Guys Jet seal var oda parlak olarak 3. sırada ayrıca korumasını çok merak ettiğim bir ürün :D belki @onurçiko üstat bu gibi ürünleri deneme fırsatı yakalar.
Şimdi turtle wax ile fikrimizi değiştirir mi? bu test :D
Jet seal ile ilgili konularım var geçmişte, istersen yine uygulama yaparım ama dayanım olarak kısa ürünler. Hallederiz bizde yok yok:)

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
Jet seal ile ilgili konularım var geçmişte, istersen yine uygulama yaparım ama dayanım olarak kısa ürünler. Hallederiz bizde yok yok:)
geçmişteki uygulamadan bir link varsa alabilirmiyim. yani bulabilirseniz. zaten dayanımı kısa olduğunu söylediniz sadece görüntüsü nasıl merak ettiğim o :D

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
geçmişteki uygulamadan bir link varsa alabilirmiyim. yani bulabilirseniz. zaten dayanımı kısa olduğunu söylediniz sadece görüntüsü nasıl merak ettiğim o :D
Chemical Guys Jet Seal vs Chemical Guys Jet seal+Butter wet Wax
Videom vardı ama şimdi bulamıyorum silinmiş heralde.
Bir konu daha olacak ama onu da bulamadım, bir ara geçiş yapmıştık o konu da silinmiş heralde. Neyse yenileriz
Videosunu buldum ama çok eski ve kötü çözününürlük, konusu kayıp

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir

Respect3578

Uzman Detaycı
Üye
İl
Aliağa/izmir
jetSeal-P40-V07-Sonax BSD/Wax-Meg Det./wax

Şöyle baya bir çeşit içeren karşılaştırma buldum bilmiyorum daha önce paylaşıldı mı ama ben çok beğendi
Bir kaç gün önce aracı yıkamıştım ve yeni aldığım sonax bsd yi ıslakken sürüp kurulamıştım. Biraz yağmur yağınca ve üstündeki tozu almak için su tuttum BSD nin bu kadar iyi çalışacağını hiç düşünmemiştim ve bu zamana kadar kullanmadığım için harbiden pişman olduğumu anladım. Herhangi bir şampuanlı yıkama yapmadan tekrar bsd yi sıktım bu sefer ustune tekrar durulamak için su sıktım manzara muhteşemdi.
Bu videoda da 1- sonaxbsd 2- sonax wet wax 3-sonax carnuba wax sonrasını boşver :D
Jetseal @onurçiko bey in dediği gibi gerçekten bir işe yaramadığı ortada bu videoda.