Zamansız ve mekansız temizlikseverden merhaba.

akılfikir

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Ankara
Değerli forum sakinleri, öncelikle herkese sağlıklı günler diliyorum. Ankara'da yaşayan, zamanı ve mekanı olmayan (benzinlik temizlikcisiyim:) ama yıllardır temiz ve bakımlı araçlara binmeye çalışan bir kardeşiniz olarak burada yazılan bilgilerden çok istifade ettiğimi söylemek istiyorum. Gerçekten seviyeli ve faydalı paylaşımlar yapılan, yardımsever kişilerin olduğu bir forum ortamı gözlemliyorum. İnşallah bu şekilde devam eder.

Araç temizlik işine gelince yıllardır kendi araçlarımı kendim yıkarım. Çok keyif aldığım bu işe ayırabileceğim zaman maalesef her geçen yıl azaldı. Bununla birlikte halen özellikle aracın içinin temiz olmasına dikkat ediyorum. Dış parlaklık, su iticilik konusunda takıntılarım yok. Zaman içinde bu tip hassasiyetlerim oldukça azaldı, temiz olsun yeter kıvamına geldim. Dünya malına gereğinden fazla özen göstermeyi doğru bulmuyorum. Fight Club filmi repliği gibi olacak ama "sahip olduklarımızın zamanla bize sahip olmasına izin vermemeliyiz". Kendime, aileme zaman ve kaynak ayırmak her zaman önceliğimdir.

Mümkün olduğunca az zaman harcayacağım ama faydası yüksek uygulamalar arayışındayım. Az girdiye çok çıktı temel amacım:) Herkese kazasız belasız sürüşler, keyifli paylaşımlar diliyorum.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Hoşgeldiniz, iyi forumlar. Kendinizi çok güzel özetlemişsiniz, kaybettiğiniz hassasiyetleri hastalık olarak geri kazanacaksınız geçmiş olsun. :D

Detail 35

Profesyonel Detaycı
Test Uzmanı
Üye
İl
İzmir
Hoşgeldiniz keyifli forumlar dilerim. Benzinlik işin en keyifsiz tarafı maalesef ancak benzinlikte yıkayan çok kullnaıcımız var :) Sizinde paylaşımlarınızı bekliyoruz :)

Mygtalb

Çaylak Detaycı
Üye
Hoş geldiniz aramıza

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi