Değerli forum sakinleri, öncelikle herkese sağlıklı günler diliyorum. Ankara'da yaşayan, zamanı ve mekanı olmayan (benzinlik temizlikcisiyim

ama yıllardır temiz ve bakımlı araçlara binmeye çalışan bir kardeşiniz olarak burada yazılan bilgilerden çok istifade ettiğimi söylemek istiyorum. Gerçekten seviyeli ve faydalı paylaşımlar yapılan, yardımsever kişilerin olduğu bir forum ortamı gözlemliyorum. İnşallah bu şekilde devam eder.
Araç temizlik işine gelince yıllardır kendi araçlarımı kendim yıkarım. Çok keyif aldığım bu işe ayırabileceğim zaman maalesef her geçen yıl azaldı. Bununla birlikte halen özellikle aracın içinin temiz olmasına dikkat ediyorum. Dış parlaklık, su iticilik konusunda takıntılarım yok. Zaman içinde bu tip hassasiyetlerim oldukça azaldı, temiz olsun yeter kıvamına geldim. Dünya malına gereğinden fazla özen göstermeyi doğru bulmuyorum. Fight Club filmi repliği gibi olacak ama "sahip olduklarımızın zamanla bize sahip olmasına izin vermemeliyiz". Kendime, aileme zaman ve kaynak ayırmak her zaman önceliğimdir.
Mümkün olduğunca az zaman harcayacağım ama faydası yüksek uygulamalar arayışındayım. Az girdiye çok çıktı temel amacım

Herkese kazasız belasız sürüşler, keyifli paylaşımlar diliyorum.