Zem Zem Pompa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Atasev

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Bilindiği üzere bu pompa n11' de 45 tl. ye satılmakta, Toptancısını aradım, pekte ilgili davranmadı, başka bir esnaf buldum konuştuk çok sayıda alacağız dedim ve satıcı ürünü sipariş ettim dedi, gelince ePTTavm' ye ilan açacak. En son kargo dahil 29 tl. ye düştü.

Eğer bir aksilik olmazsa ve satıcı ilan açarsa haber vereceğim, takip ediyorum. Satıcıyı tanımam, ürün kalitesi hakkında da bir bilgim yok.

Satıcının dükkanı

ePttAVM - 2 LİTRE ZEM-ZEM PORTATİF İLAÇLAMA POMPASI

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Ürün görselleri ile sizin konuya eklediğiniz görsel farklı satıcı doğru anladı mı hangi ürünü olduğunu?

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Bana da satıcı şüpheye düşürdü, ilandan dolayı. Geçenler de Çağlar abi Zemzem pompanın distribütörü ile görüşmüştü, onlar tek seferlik 30 tllik kargo dahil fiyat sunmuşlardı. Ancak satıcı bir kaç kelime oyunu kattığı için almaktan vazgeçmiştik.

Atasev

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Ürün görselleri ile sizin konuya eklediğiniz görsel farklı satıcı doğru anladı mı hangi ürünü olduğunu?
Şeffaf getirmesi gerektiği, fotoğraflı olarak satıcıya iletildi, anladı ve siparişini verdiğini söyledi, Zaten geldiğinde şeffaf' ın ilanını açacakmış. Yeşilin linkini herkes satıcıyı görsün diye ekledim.

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Alım yapalım mı @Atasev hocam ilan tamam sanırım? Ürün hakkında bilgin yoktur diye düşünüyorum ama acaba köpük yapıyor mu bilginiz var mı?

Atasev

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Alım yapalım mı @Atasev hocam ilan tamam sanırım? Ürün hakkında bilgin yoktur diye düşünüyorum ama acaba köpük yapıyor mu bilginiz var mı?
bu şeffaf pompa için uğraştım ama sanırım satıcı temin edemedi, beni de mahçup etti :( bu şişede bi uğursuzluk var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...