İnceleme Zymöl Deep Gloss Detailer İncelemesi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Arkadaşlar Selamlar Nasilsiniz ?

Boş durmuyoruz ve Testlere devam ediyoruz zaman buldukça da sizlere paylaşiyorum arkadaşlar arsivden secerek ilginizi ve dikkatinizi ceken ürünlerin konusunu açiyorum bugün kü konugumuz Zymöl Detail Spray Wax Yani Koruyucu Detay Wax

Ürün Hakkinda Bilgiler

650 Ml Spray Baslikli
Fiyati Ortalama 250/300 Civari
Kokusu Zymol Detailer Pirinç Kepeği Balmumu, Aloe Vera Özleri, Hindistan Cevizi yağları ve arıtılmış kaynak suyu dahil tüm doğal maddeler kullanılarak üretilmiştir.

Valla Test e Baslamadan Söyleyeyim Kokusu Sahane ya Zymöl gercekten Koku konusunda cok iyi

Teste Başliyoruz

Arkadaslar Aracimizi yikadik ve kuruladik Hemen Arkasindan M700 Aerosol le temizledik Arkadaslar bu Sprey olarak iyi ama 12 li kutudan 3 tanesinin baslik bozuk cikti yani 1 kere kullandik bozuldu Bozuk gelmedi yani

Zymöl Detailer Wax in kivami yogun kokusu cok hoş uyguladiginiz anda ortam cok guzel kokuyor.Uygulamayi Bir Bezle yayarak daha sonrasjnda farkli bir bezle parlatilmistir silmesinde bir zorluk yok icerdigi yaglar biraz daha kolaylastiriyor.

Finaller

resim upload url

Testler

Basincli Su Testi

Su İticilik Testi

Arkadaslar Test Sona Erdi

Ürün Hakkinda ki Kendi Yorumum Parlaklik olarak zaten bu Markanin En Önemli özelliği tartismasiz Parlaklik konusunda üst seviyedeler diger kriterlere gore zayif Özellik le Dayanimlar Zayif Fiyatlari Yüksek seviyede yani Pek Kullanici Dostu degil Bütceye uygun olmadiklari icin.
Deep Gloss Detailer i begendim ben Parlaklik güzel Su İticilik ve boncuklanma Eh iste ne iyi ne kötü idare eder ancak Kokusu Sahane harbiden cok güzel.

Bir Sonraki Testimiz de Görüsmek üzere kendinize iyi bakin Arkadaşlar :)

emboli

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Çanakkale
Elinize sağlık üstad. Hafta sonu gezilerinde parlak araç sevenlere hitap eder anlaşılan. Tipik bir Amerikan garaj arabası ürünü (en kısa yollu bu tabirle anlatabilirim diye düşündüm).

Testi baltalamadan eklemek isterim m700'lerde bende aynı sorunla karşı karşıyayım bir araç da kullandıktan sonra ya başlık iptal ya da basınç kaybıb oluyor :(

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
Elinize sağlık üstad. Hafta sonu gezilerinde parlak araç sevenlere hitap eder anlaşılan. Tipik bir Amerikan garaj arabası ürünü (en kısa yollu bu tabirle anlatabilirim diye düşündüm).

Testi baltalamadan eklemek isterim m700'lerde bende aynı sorunla karşı karşıyayım bir araç da kullandıktan sonra ya başlık iptal ya da basınç kaybıb oluyor :(
Hocam güzel iyi tespit etmissiniz guzel yorum olmus Malesef M700 lerde oyle bir sorun var birde baslik tarafi hemen paslaniyor kotu goruntu olusturuyor yani bir disardan gelen musteri onu aracina sikarken gorse aklina bir suru sey gelebilir cunku hijyenik durmuyor :)

hüdaverdi

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Emeğinize ve vaktinize sağlık. Gerçekten oldukça fikir verici testler yapıyorsunuz kendi adıma teşekkür ediyorum. Test/inceleme konularına yazdığım ilk mesaj oldu bu açıkçası bir teşekkürü kendime borç bildiğim için. Hiç bilmediğim Ürünler hakkında (aslında yolun başında olduğum için pek ürün bilgim yoktur :sırıtan1:) verdiğiniz Bilgi ve yorumlar şahsım adına çok faydalı oluyor. Buradan bütün Bilgi/birikimini paylaşan testler yapmakta olan ve yardımcı, faydalı olmaya çalışan herkese de sizin vesilenizle teşekkür ediyorum tek tek. Bir dizi-film gibi sıradaki testleri merakla bekliyor oldum artık gerçekten :utandımx:.

Pro

Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
İnceleme ve konu için teşekkürler abi, elimde bi kaç kullanımlık kaldi bitmesin diye kullanmıyorum :terlisırıtan:

Mrt

Usta Detaycı
Üye
İl
Ankara
Eline sağlık @Sefa46 şu kova testinin hastasıyım :). Bu arada su iticilikte sanki kanaat notuyla geçmiş :) ama parlaklık çok iyi

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Ellerine sağlık Sefa dostum. Uygulaması gerçekten çok keyifli bir ürün.

forzaGilles

Usta Detaycı
Üye
İl
Istanbul
@Sefa46 hocam elinize sağlık güzel inceleme olmuş., yalnız bir husus tuhafıma gtitti., ben uyguladığım zamanlar gayet tatminkar bir su iticilik elde ediyorum., ürünü uygulamadan önce "iyice çalkalamak" gerekiyor acaba bundan dolayı teste böyle bir durum oluşmuş olabilir mi diye aklıma geldi

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Sefa46 hocam elinize sağlık güzel inceleme olmuş., yalnız bir husus tuhafıma gtitti., ben uyguladığım zamanlar gayet tatminkar bir su iticilik elde ediyorum., ürünü uygulamadan önce "iyice çalkalamak" gerekiyor acaba bundan dolayı teste böyle bir durum oluşmuş olabilir mi diye aklıma geldi
Hocam Zaten Calkalamadan kullanmiyoruz Yalniz Bizim Basincli Makinanin Bar i yuksek Normal K3/k5 gibi makinalarda boncuklanma ve su itis biraz daha iyi performans verir Zaten Suan Su İtiş tatminkar gayet iyi yani ürün icin bence bundan sonrasi şam da kayisi :)

Son düzenleme:

Sefa46

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Moderator
Uygulama Uzmanı
İl
Ankara
@Wander41 @jlmami @Pro @SeYYaH @SubaruOutback @sabese @Mrt @_CaN_ @technologyst @SaNToS

Arkadaşlar Tesekkurler herkeze guzel yorumlariniz icjn evet iceriginden dolayi biraz toz cekiyor sonucta organik yagli bir ürün ya ben birgun arabayi yikadim Araca Zymol Creame Wax Uyguladim Aracin uzerine ari ve sinek gelmeye başladi :)
Emeğinize ve vaktinize sağlık. Gerçekten oldukça fikir verici testler yapıyorsunuz kendi adıma teşekkür ediyorum. Test/inceleme konularına yazdığım ilk mesaj oldu bu açıkçası bir teşekkürü kendime borç bildiğim için. Hiç bilmediğim Ürünler hakkında (aslında yolun başında olduğum için pek ürün bilgim yoktur :sırıtan1:) verdiğiniz Bilgi ve yorumlar şahsım adına çok faydalı oluyor. Buradan bütün Bilgi/birikimini paylaşan testler yapmakta olan ve yardımcı, faydalı olmaya çalışan herkese de sizin vesilenizle teşekkür ediyorum tek tek. Bir dizi-film gibi sıradaki testleri merakla bekliyor oldum artık gerçekten :utandımx:.
Hocam güzel dusuncelerin icin tesekkur ederim eksik olmayin her daim yardim ve sorulariniz icin ozelden mesajda atabilirisniz :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
İnceleme için teşekkürler benimde uzun zamandır kullandığım bir ürün parlaklığı güzeldir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi