Zymöl Ortak Alım Konusu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

UrTR

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İzmir
Yanlış biliyorsunuz o işlerle uğraşan arkadaşlarımız başka onlar geçende mevzusu olmuştu sizin whatsapp gurubunuzdan olmasın.

Bizim Forumumuzun türkiyede olmayan bir ürün getirme veya ucuza ürün getirme satma gibi bir ticari durumu yok forumdan para kazanma düşüncesi olsa merak etmeyin Türkiye den ve yurtdışından bir sürü sponsoru foruma doldururduk...

DENİZLİ
Abi kutas kendi konusunda kendisi yazdı bu fiyatlara kargo dahil geliyor diye. Ben açıkçası o konuyu incelerken gördüm ve heveslendim o fiyatlara alabiliyorsak süper olur diye.

Mi 9T cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Ramazan Bey gerçekten bildiğimiz birşeyler var ki söyledik, söz konusu kişi sadece bu olay yüzünden forumdan uzaklaştırılmadı, daha öncesinde de hakkında çok sayıda şikayet aldık ve birkaç kez de uzaklaştırma cezası almıştı. Son yaşananlar artık son damla oldu. Hakkımızda başka platformda söylediği hakaretler ve sinkafları biliyorsunuz, dinlemişsinizdir zaten. Velhasılı bu sahış ile ilgili artık daha fazla forumu meşgul etmek istemiyoruz. Biz detayımıza bakalım, konularımızı açalım, yardımlaşalım istiyoruz. Gerçekten bizim sizinle hiç bir sıkıntımız yok, forumda huzurlu ve forum klasına yakışacak paylaşımlar peşindeyiz. Daha iyi nasıl oluruz hedefimiz ve gayemiz bu yöndedir. Lütfen konuyu daha fazla deşmeyelim.
Onur bey merhaba, forumdan attığınız Nurettin ile ilgili bildiğiniz neler var ben bilmiyorum emin olun konuyu takip eden bir çok insanda bilmiyordur açık açık bildiklerinizi paylaşırsanız çok daha iyi olur. Hakkınız da farklı platform dediğiniz bir tane whatsapp grubu içindeki özel yazışmalar konuşmalar ses kayıtları vs. ama zaten özel bir grup o forum gibi bir alan değil. Siz yönetimin de kendi arasında kullandığı bu tarz gruplar olabilir, bizler o tarz gruplarda neler konuştuğunuzu içinizden biri paylaşmadan bilebilir miyiz?
Silinen mesajlar da bir zymol wax üzerinden yapılan 3e aldı 5e sattı gibisinden ithamlar vardı kimin neyi kaça alıp sattığı kar mı zarar mı ettiği satıcı ve alıcıyı ilgilendirir iken birinin kalkıp bunu ortaya atması ne kadar doğru? Nurettin in neyi kaça aldığını, sattığını ne kadar kar ettiğini ondan forum dışında ürün alan herkes biliyor çünkü aldığı ürünlerin maliyetlerini vs. paylaşarak satış yapıyor. Yine aynı şekilde silinen mesajlarda bavul ticareti vb yazışmalar ile haksız kazanç elde ediyor vergi kaçırıyor gibisinden ithamlar vardı, forum yönetimi olarak yurtdışından adetli olarak getirilip forum üzerinden satılan ürünler ile ilgili de fatura, gümrük ödemesi vs. tarzında evrakların takibini yapıp insanların haklı haksız kazanç elde edip etmediklerini kişi ayırmadan takip ve kontrol edebiliyor musunuz?

admin

Administrator
Yönetici
Admin
Üye
Onur bey merhaba, forumdan attığınız Nurettin ile ilgili bildiğiniz neler var ben bilmiyorum emin olun konuyu takip eden bir çok insanda bilmiyordur açık açık bildiklerinizi paylaşırsanız çok daha iyi olur. Hakkınız da farklı platform dediğiniz bir tane whatsapp grubu içindeki özel yazışmalar konuşmalar ses kayıtları vs. ama zaten özel bir grup o forum gibi bir alan değil. Siz yönetimin de kendi arasında kullandığı bu tarz gruplar olabilir, bizler o tarz gruplarda neler konuştuğunuzu içinizden biri paylaşmadan bilebilir miyiz?
Silinen mesajlar da bir zymol wax üzerinden yapılan 3e aldı 5e sattı gibisinden ithamlar vardı kimin neyi kaça alıp sattığı kar mı zarar mı ettiği satıcı ve alıcıyı ilgilendirir iken birinin kalkıp bunu ortaya atması ne kadar doğru? Nurettin in neyi kaça aldığını, sattığını ne kadar kar ettiğini ondan forum dışında ürün alan herkes biliyor çünkü aldığı ürünlerin maliyetlerini vs. paylaşarak satış yapıyor. Yine aynı şekilde silinen mesajlarda bavul ticareti vb yazışmalar ile haksız kazanç elde ediyor vergi kaçırıyor gibisinden ithamlar vardı, forum yönetimi olarak yurtdışından adetli olarak getirilip forum üzerinden satılan ürünler ile ilgili de fatura, gümrük ödemesi vs. tarzında evrakların takibini yapıp insanların haklı haksız kazanç elde edip etmediklerini kişi ayırmadan takip ve kontrol edebiliyor musunuz?
1. Olayı tamamen farklı bir yere çekiyorsunuz! Arkadaşınızın forumdan uzaklaştırılma nedeni kazancı değildir. Forumumuzda bulunmamasını istediğimizdendir.

"Kim hakkı olmadığı hâlde bir karış yeri alırsa, Allah kıyamet günü yedi kat yeri onun boynuna dolar."

2. Multispace'in uzaklaştırılma nedeni forum üyeleri hakkında küfre varan hakarettir. Ekran görüntüsü mevcuttur.
3. Bu mevzulardan sonra arkadaşınız da forum kurucularımız ve moderatörlerimize ağza alınmayacak küfürler etmiştir. Ses kaydı da mevcuttur.

Forum yönetimi olarak üyelerin davranışlarının forumumuza uygun olmasını isteriz.

5. Bu konuyu istediğiniz platformda tartışabilirsiniz, fakat forumumuzda değil. Forumumuz "detail konularının konuşulması" amacıyla vardır.

admin

Administrator
Yönetici
Admin
Üye
Forum kuralları madde 29:

Kilitlenen veya kaldırılan bir başlıktaki/mesajdaki tartışmanın, yeni bir başlıkta/mesajda devam edebilmesi için; başlığı/mesajı kilitleyen veya kaldıran uzlaştırıcı ya da yöneticiden izin alınması gerekir, bu kurala uymayanlar forumdan uzaklaştırılır, açılan yeni başlıklar silinir ya da kilitlenir.
(İlkine Uyarı, İkincisine Süresiz Uzaklaştırma)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Adamlar sağolsunlar dün cevap vermişler. 1 adet japon wax ve 1 adet sampler kit için kargo bedeli $89.71. . Olduuu, regards, thanks, see you. Byeee
6 ile çarpınca kendi eksenimde dönerken yörüngeden çıktım mevsimler değişti :D :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...