Zymöl Titanium Aranıyor

mert_er7

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gelibolu
Arkadaşlar elinde zymöl titanium olup satmayı düşünen varmı :)

mert_er7

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gelibolu
:) Aynen murat Beyde mevcut fakat fıyatı bıraz yuksek geldıİ. Yanlış anlasılmasın cogu yere gore tabıkı daha uygun murat beyde ama forum'a bakıyorum 2-3 ay once 300tl cıvarıyken sımdı fıyatlar dolardan dolayı ucmus vazıyette. Ondan ben elınde olup kısın uygulamam vs dıye satmayı dusunen olurda uygun fıyata alma sansı bulurum belkı dıye sordum.
En kısa zamanda fıyatlar eskı hale gelır ınsallah yoksa bu tarz üst sınıf waxları deneme şansı zor cok zor :)

multispace

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Üye
İl
samsun
Eski fiyatları baz almamanı öneririm o zamanlar öyleydi.

Doların kolay kolay eski seviyesine inmesi şahsi fikrim bana zor gibi geliyor. Satacak olan da piyasasının altına satmaz 3 aşagı 5 yukarı Fiyatları belli

serdar_22

Çaylak Detaycı
Üye
İl
edirne
merter hocam gelibolu ilhan restaurantta 3-5ay önceki hesaplarla şimdikiler tutmuyor :) zamlar geri gelse keşke

mert_er7

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gelibolu
Kesinlikle tutmuyor serdar hocam x2 :)
Zymöl yada Auto hd wax ikiside denemeyi dusundugum farklı katagori waxlar bakalım kesın dayanamayıp bırını alıcaz hangısı olursa artık ama simdilik bekle bekle acale etme diye kendımı kandırmaya devam :)

Nonamee

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Zymöl yada Auto hd wax ikiside denemeyi dusundugum farklı katagori waxlar bakalım kesın dayanamayıp bırını alıcaz hangısı olursa artık ama simdilik bekle bekle acale etme diye kendımı kandırmaya devam :)
Autoglym hd wax o fiyatın waxı değil kanımca kıyaslanamaz bile hele ki Titanyum ile... Murat @Murat ın sattığı fiyatı kaçırmamanı tavsiye ederim eğer ki Zymöl denemek istiyorsan yoksa dediğim gibi 50gr bölüp de gönderebilirim maksat paylaşmak olsun. Eski fiyatları baz almayı bırakırsanız önünüzdeki fırsatları değerlendirme şansınız olur naçizane tavsiyem ne dolar eski fiyatlara gelir ne de satıcılar fiyatlarını oralara revize ederler. Dolar %50 artmışken fiyatları 2 katına çıkartan detay dükkanları mevcut. Dolar 7TL diye güncellenen fiyatlar 5buçuklara inince güncellenmedi nedense. Konuyu dağıtmayalım kolay gelsin inşallah uygun fiyata bulabilirsiniz dediğim gibi Murat @Murat dakini kaçıtmayın sonra 2-3 ay sonra şimdiki fiyatı kıyaslar keşke alsaydım dersiniz. :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Hd wax fiyatları da uçmuş. 200-250 lira bandında bana göre mükemmel bir wax. Gerek dayanımı olsun gerek uygulama kolaylığı olsun gerek çok çok az çizik saklama kabiliyeti olsun benim beğendiğim boya koruma ürünlerinin başlarında gelir. Tabii ki bir zymöl olamaz ama kendi klasmanında rakibi yok diyebilirim.

Bu arada parlaklığı da beyaz araba da bile güzel seviyelerde.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Kimyasaladamlarda 480 civarı şu an. Amazon.com’dan doğrudan alma imkanınız dahi olsa 71 dolar yani aşağı yukarı 400 TL. Bu arada Zymöl’ün kendi sitesinde 99 dolardı şimdi onlar da zamlayıp 111 dolara çıkarmış. Yani dediğiniz rakamlara artık çok zor. Ha bu paraları vermek istemiyorum diyorsanız @Pro nun şu konusuna göz atabilirsiniz;

Soft99 Kiwami - Zymöl Titanium - Soft99 Authentic Testi 5.Hafta

mert_er7

Konu Sahibi ✔
Çaylak Detaycı
Üye
İl
Gelibolu
Hd wax fiyatları da uçmuş. 200-250 lira bandında bana göre mükemmel bir wax. Gerek dayanımı olsun gerek uygulama kolaylığı olsun gerek çok çok az çizik saklama kabiliyeti olsun benim beğendiğim boya koruma ürünlerinin başlarında gelir. Tabii ki bir zymöl olamaz ama kendi klasmanında rakibi yok diyebilirim.

Bu arada parlaklığı da beyaz araba da bile güzel seviyelerde.
Herkese yardım ve fıkırlerı ıcın tesekkurler. HD wax'ın sıparısını gectım ortalamada 250tl cıvarlarına geldı sanırım performans olarak tatmın edecektır anladıgım yorumlardan. Tekrar teşekkürler herkese