Herkese merhabalar, bugün 1 ay önce teslim almış olduğum aynı günde uygulamalarına başladığım aracımın iç dış detay uygulamalarını paylaşacağım.. Umarım beğenirsiniz 
Bayii den teslim almadan önce aracın yıkanmamasını ve poşetlerinin dahi sökülmemesini rica etmiştim, satış temsilcimizde ilk defa böyle bir istek duyduğunu söyledi. Sonrasında benim biraz titiz biri olduğumu anlayınca normal karşıladı
Teslim almaya gittiğimdeki ilk görüş
Teslim aldıktan sonra garajımıza gittik ve uygulamalara başladık.
Jant davlumbaz temizliğiyle başlıyorum.
Davlumbazlar neredeyse hiç kirli değildi o yüzden basınçlı su geçtim ve kirlerden kurtuldum.
Jant temizliğinde Koch Chemie FB ve Wheel woolies fırçalar kulandım.
Ön yıkamada Flowey B33, Çift kova yıkamada Zymöl Auto Wash. B33 Çalışırken detaylara girişiyorum.
Demirtozu temizliği için Koch Chemie FB. Neredeyse hiç demirtozu çıkmadı. Demirtozunu yayarken beyaz eldiven kullandım çok az demirtozu oldu. Aracın Bursada üretilip kısa sürede teslim almamdan dolayı az demirtozu çıkmış olabilir.
Kil temizliğinde Valet Pro Turuncu kil kullandım.Kil kaydırıcı olarak bebe şampuanı, çok güzel bir kayganlık yarattı.
Kurulama işleminde Wizard of gloss blue marlin ve Spark havluları kullandım.
Kaportayı Soft99 Authentic Jantlara ve camları da Sonax BSD, Kapı içlerinide Koch Chemie QS ile korumaya aldım.
İç detayları yaparken az fotoğraf çekmişim
Bütün poşetlerini söktüm.
Bütün plastik aksamları Gtechniq C6 Matte Dash, Deri yerleride Colourlock Deri kalkanı ile korumaya aldım.
Lastik parlatıcı olarak favorim olan 3D Magic Dressing kullandım.
Halı bagaj havuzu siparişi vermiştim onuda bagaja yerleştirdim, kalitesinden çok memnun kaldım. Kullanımı dokusu vs çok güzel kimse bagaj havuzu olduğunu dahi anlamıyor
Sıra geldi İç ve Dış finallere
Buraya kadar okuduğununuz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Bayii den teslim almadan önce aracın yıkanmamasını ve poşetlerinin dahi sökülmemesini rica etmiştim, satış temsilcimizde ilk defa böyle bir istek duyduğunu söyledi. Sonrasında benim biraz titiz biri olduğumu anlayınca normal karşıladı
Teslim almaya gittiğimdeki ilk görüş
Teslim aldıktan sonra garajımıza gittik ve uygulamalara başladık.
Jant davlumbaz temizliğiyle başlıyorum.
Davlumbazlar neredeyse hiç kirli değildi o yüzden basınçlı su geçtim ve kirlerden kurtuldum.
Jant temizliğinde Koch Chemie FB ve Wheel woolies fırçalar kulandım.
Ön yıkamada Flowey B33, Çift kova yıkamada Zymöl Auto Wash. B33 Çalışırken detaylara girişiyorum.
Demirtozu temizliği için Koch Chemie FB. Neredeyse hiç demirtozu çıkmadı. Demirtozunu yayarken beyaz eldiven kullandım çok az demirtozu oldu. Aracın Bursada üretilip kısa sürede teslim almamdan dolayı az demirtozu çıkmış olabilir.
Kil temizliğinde Valet Pro Turuncu kil kullandım.Kil kaydırıcı olarak bebe şampuanı, çok güzel bir kayganlık yarattı.
Kurulama işleminde Wizard of gloss blue marlin ve Spark havluları kullandım.
Kaportayı Soft99 Authentic Jantlara ve camları da Sonax BSD, Kapı içlerinide Koch Chemie QS ile korumaya aldım.
İç detayları yaparken az fotoğraf çekmişim
Bütün plastik aksamları Gtechniq C6 Matte Dash, Deri yerleride Colourlock Deri kalkanı ile korumaya aldım.
Lastik parlatıcı olarak favorim olan 3D Magic Dressing kullandım.
Halı bagaj havuzu siparişi vermiştim onuda bagaja yerleştirdim, kalitesinden çok memnun kaldım. Kullanımı dokusu vs çok güzel kimse bagaj havuzu olduğunu dahi anlamıyor
Sıra geldi İç ve Dış finallere
Buraya kadar okuduğununuz ve iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim
Son düzenleme:

çok güzel olmuş. uygulama yeriniz de çok müsaitmiş