@DMR Koyu renkli Clio'lar arasında en bakımlısı kesin seninkidir Kazasız, belasız kullanasın Rengine hasta oldum. (Subaru yüzünden mavi renge karşı aşırı sempatim var ama gel gör ki benim Outback mavi renk değil )
@DMR Koyu renkli Clio'lar arasında en bakımlısı kesin seninkidir Kazasız, belasız kullanasın Rengine hasta oldum. (Subaru yüzünden mavi renge karşı aşırı sempatim var ama gel gör ki benim Outback mavi renk değil )
Çok teşekkür ederim abi senin onayını almam beni sevindirdi Elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum, her yıkayıp benzin almaya gittiğimde pompacılar para koparmaya çalışıyor İnşallah sanada en güzelinden subaru mavi'si bir Subaru nasip olur
Çok teşekkür ederim abi senin onayını almam beni sevindirdi Elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum, her yıkayıp benzin almaya gittiğimde pompacılar para koparmaya çalışıyor İnşallah sanada en güzelinden subaru mavi'si bir Subaru nasip olur
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim
1 sene boyunca akaryakıt istasyonundakiler de boyuna abi hayırlı olsun demişti. Neyse ki sonunda ikna oldular.
Aynı yerden yakıt aldığım için personelin çoğu sima olarak tanıyor. Bazen üst üste Duster ile yakıt alınca abi hayırdır Subaru nerede sattın mi diye soruyor
Kazasız, belasız sürüşler dilerim Sağlıkla ve ağız tadıyla kullanasin.
@DMR emeğinize sağlık,iki tane clio5 sahibi oldum RSLine çok güzel ve keyifli. En bakımlı demir mavi diyebiliriz bence. mavi boncuk bırakmadan da geçmeyelim maşallah
@DMR emeğinize sağlık,iki tane clio5 sahibi oldum RSLine çok güzel ve keyifli. En bakımlı demir mavi diyebiliriz bence. mavi boncuk bırakmadan da geçmeyelim maşallah
Teşekkür ederim abi, deri bakımının çok önemli ve dikkat gerektiren bir iş olduğunu çevremizdeki araçlardan görüyoruz, senin uygulamalarınıda referans olarak alıyoruz
Ellerine sağlık abi, şu garajı gördükçe bir ah çekmiyorum değil. Deri direksiyonun bakımları tam olunca inanın arabayı 3-5 elle tutası geliyor.
Koruduğun sürecede inşallah eskimez.
Ellerine sağlık abi, şu garajı gördükçe bir ah çekmiyorum değil. Deri direksiyonun bakımları tam olunca inanın arabayı 3-5 elle tutası geliyor.
Koruduğun sürecede inşallah eskimez.
Teşekkür ederim kardeşim, inşallah sanada nasip olur bizimkinden daha iyi bir garaj Deri parlak parlak olunca kirli olduğunu bildiğin için dokunası gelmiyor insanın haklısın
Çok teşekkür ederim abi, senin uygulamalarından, sorduklarımdan öğrenmeye ve uygulamaya çalışıyorum bir şeyler Arkadaşlar arasında nazar boncuğu Clio olarakta geçiyor arada
Güle güle binesin, Allah esirgesin herkesi
Dipçik kondisyonunda yıllar geçirirken bu uygulamalarını görmek isteriz. Forumun maskot arabalarından en genç olanı
Ellerine sağlık, ben deriye tav oldum şimdi ne güzeldir onu kavrması
Güle güle binesin, Allah esirgesin herkesi
Dipçik kondisyonunda yıllar geçirirken bu uygulamalarını görmek isteriz. Forumun maskot arabalarından en genç olanı
Ellerine sağlık, ben deriye tav oldum şimdi ne güzeldir onu kavrması