0Km Clio 5 RsLine Demir Mavi Detay Uygulamalarım

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
@DMR Koyu renkli Clio'lar arasında en bakımlısı kesin seninkidir :) Kazasız, belasız kullanasın :) Rengine hasta oldum. (Subaru yüzünden mavi renge karşı aşırı sempatim var ama gel gör ki benim Outback mavi renk değil :( )

DMR

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
@DMR Koyu renkli Clio'lar arasında en bakımlısı kesin seninkidir :) Kazasız, belasız kullanasın :) Rengine hasta oldum. (Subaru yüzünden mavi renge karşı aşırı sempatim var ama gel gör ki benim Outback mavi renk değil :( )
Çok teşekkür ederim abi senin onayını almam beni sevindirdi :) Elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum, her yıkayıp benzin almaya gittiğimde pompacılar para koparmaya çalışıyor :D İnşallah sanada en güzelinden subaru mavi'si bir Subaru nasip olur :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Çok teşekkür ederim abi senin onayını almam beni sevindirdi :) Elimden geldiğince bakmaya çalışıyorum, her yıkayıp benzin almaya gittiğimde pompacılar para koparmaya çalışıyor :D İnşallah sanada en güzelinden subaru mavi'si bir Subaru nasip olur :)
Güzel dileklerin için çok teşekkür ederim:)
1 sene boyunca akaryakıt istasyonundakiler de boyuna abi hayırlı olsun demişti. Neyse ki sonunda ikna oldular. :)
Aynı yerden yakıt aldığım için personelin çoğu sima olarak tanıyor. Bazen üst üste Duster ile yakıt alınca abi hayırdır Subaru nerede sattın mi diye soruyor :)
Kazasız, belasız sürüşler dilerim :) Sağlıkla ve ağız tadıyla kullanasin. :)

can26

Profesyonel Detaycı
Moderator
@DMR emeğinize sağlık,iki tane clio5 sahibi oldum RSLine çok güzel ve keyifli. En bakımlı demir mavi diyebiliriz bence. mavi boncuk bırakmadan da geçmeyelim maşallah

DMR

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hayırlı olsun. 0 araç olsa bile expertiz yaptırın..
Teşekkür ederim. Aldığımda yaptırmadım valla, çok korktuğum bir şeydir değişik şeylerin çıkması. Yaptırmakta kesinlikle fayda var.
Masallah Allah kaza bela vermesin aracin rengide uygulamalarda cok guzel elinize saglik :)
Çok sağolun allah hepimize kaza bela vermesin inşallah :)
@DMR emeğinize sağlık,iki tane clio5 sahibi oldum RSLine çok güzel ve keyifli. En bakımlı demir mavi diyebiliriz bence. mavi boncuk bırakmadan da geçmeyelim maşallah
Sağolun iyi ki RsLine almışın diyorum her seferinde :) Alırkende size danışmıştım hatta yardımınız dokunmuştu :D

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Maşallah çok güzel olmuş direksiyon müdahelesi tam zamanında ve yerinde olmuş.

DENİZLİ

DMR

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Maşallah çok güzel olmuş direksiyon müdahelesi tam zamanında ve yerinde olmuş.

DENİZLİ
Teşekkür ederim abi, deri bakımının çok önemli ve dikkat gerektiren bir iş olduğunu çevremizdeki araçlardan görüyoruz, senin uygulamalarınıda referans olarak alıyoruz :)

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Ellerine sağlık abi, şu garajı gördükçe bir ah çekmiyorum değil. :) Deri direksiyonun bakımları tam olunca inanın arabayı 3-5 elle tutası geliyor. :D :D
Koruduğun sürecede inşallah eskimez. :)

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Çok deli olmuş, Eline koluna sağlık. Renk harika. Araç nazar boncuğu gibi olmuş zaten. Maaşallah. Allah kaza bela vermesin.

DMR

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Ellerine sağlık abi, şu garajı gördükçe bir ah çekmiyorum değil. :) Deri direksiyonun bakımları tam olunca inanın arabayı 3-5 elle tutası geliyor. :D:D
Koruduğun sürecede inşallah eskimez. :)
Teşekkür ederim kardeşim, inşallah sanada nasip olur bizimkinden daha iyi bir garaj :) Deri parlak parlak olunca kirli olduğunu bildiğin için dokunası gelmiyor insanın haklısın :D
Çok deli olmuş, Eline koluna sağlık. Renk harika. Araç nazar boncuğu gibi olmuş zaten. Maaşallah. Allah kaza bela vermesin.
Çok teşekkür ederim abi, senin uygulamalarından, sorduklarımdan öğrenmeye ve uygulamaya çalışıyorum bir şeyler :) Arkadaşlar arasında nazar boncuğu Clio olarakta geçiyor arada :D:nazar:

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Güle güle binesin, Allah esirgesin herkesi:nazar:
Dipçik kondisyonunda yıllar geçirirken bu uygulamalarını görmek isteriz. Forumun maskot arabalarından en genç olanı:D
Ellerine sağlık, ben deriye tav oldum şimdi ne güzeldir onu kavrması

DMR

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Güle güle binesin, Allah esirgesin herkesi:nazar:
Dipçik kondisyonunda yıllar geçirirken bu uygulamalarını görmek isteriz. Forumun maskot arabalarından en genç olanı:D
Ellerine sağlık, ben deriye tav oldum şimdi ne güzeldir onu kavrması
Teşekkür ederim, elimden geldiğince sıfır kondisyonunu korumaya çalışıcam inşallah :):nazar:
@DMR maşallah öncelikle :) renk harika,ortam harika,uygulama harika... severek takip ediyorum elinize sağlık :)
Çok sağolun, elimden geldiğince bireyler paylaşmaya çalışıyorum :) :nazar:

ProtechPlus

Amatör Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Şıkır şıkır olmuş maşAllah kazasız belasız inşallah. Bi app şart bu 3 harf 3 rakam harika durur kanaatimce :)

SubaruOutback

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
istanbul
Teşekkür ederim, elimden geldiğince sıfır kondisyonunu korumaya çalışıcam inşallah :):nazar:

Çok sağolun, elimden geldiğince bireyler paylaşmaya çalışıyorum :):nazar:
MAvi boncuğun uygulamalarından bizi mahrum etme :) Elinden de fazlası geliyor buna emin olabilirsin :)