0Km Clio 5 RsLine Demir Mavi Detay Uygulamalarım

ugurus

Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir-Antalya
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Yıkama işlemler vs de çok güzel olmuş.

renk ise detaycıların en sevdiği renklerden biri. Yapılanı çok güzel gösteriyor.

DMR

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Güzel günlerde kullanın, maşallah :nazar: çok güzel olmuş. uygulama yeriniz de çok müsaitmiş :)
Sağolun :) mekan konusunda biraz şanslıyım galiba :D
Masallah Allah kaza bela vermesin uygulamada cok guzel olmus aracin rengide cok guzel :)
Hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin renk tercihi çok hoş olmuş.
Hayırlı olsun güle güle kullanın. Yıkama işlemler vs de çok güzel olmuş.

renk ise detaycıların en sevdiği renklerden biri. Yapılanı çok güzel gösteriyor.
Hayırlı olsun, maşallah renk çok güzel:nazar:
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. :nazar::nazar::nazar:
Allah kimseye kaza bela vermesin. İyi dilekleriniz için topluca teşekkür ederim :)

Yavuz

Acemi Detaycı
Üye
Çok güzel bir uygulama ve rengi çok hoş. Allah kaza bela vermesin hayırlı günlerde kullanın inşallah.

pilotgokhann

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
ANKARA
Maşallah güzel günlerde kazasız belasız binersiniz inşallah. Aracı ilk alırken ben de doğuşa araç yıkanmadan aynı şekilde tırdan indiği gibi teslim edilsin dedim kız şoka girdim ilk defa böyle bir istek duydum diyor :sırıtan1: araç başarılı uygulama başarılı kapalı garajda var daha ne olsun bol bol güzel incelemeli ve detaylı günler dilerim.

akhisar

Usta Detaycı
Üye
İl
kocaeli
aracınız hayırlı ugurlu olsun ALLAH tekerine taş deydirmesin renkte uygulamada çok güzel bol detaylı günler

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DMR

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hayırlı olsun çok beğendiğim bir araç rengi ve donanımıyla çok güzel
Maşallah elinize emeğinize sağlık
Plaka özel sanırım
Plaka özel değil. İzmir'in sıra plakalarından Temmuz başlarında bu plakaları veriyorlardı.
Maşallah güzel günlerde kazasız belasız binersiniz inşallah. Aracı ilk alırken ben de doğuşa araç yıkanmadan aynı şekilde tırdan indiği gibi teslim edilsin dedim kız şoka girdim ilk defa böyle bir istek duydum diyor :sırıtan1: araç başarılı uygulama başarılı kapalı garajda var daha ne olsun bol bol güzel incelemeli ve detaylı günler dilerim.
Arabaya uygulama yaparken çoğu kişi sıfır araba bu, ne uğraşıyorsun bu kadar falan diyorlar. Bazıları anlayışla karşılıyor, bazıları gereksiz görüyor. Ama hobimiz bu seviyoruz ne yapalım :D
aracınız hayırlı ugurlu olsun ALLAH tekerine taş deydirmesin renkte uygulamada çok güzel bol detaylı günler

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Herkese ayrıca teşekkür ederim :)

serkankucuk

Acemi Detaycı
Üye
İl
Ankara
Hayırlı olsun güle güle kullanın, elinize sağlık. Bu lacivertin yakışmadığı araba neredeyse yok, krom ve siyah detaylar da varsa çok güzel görünüyor araba, marka model fark etmeksizin :)
Motor şanzıman olarak hangi paketi aldınız?

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Bu gün sizin aracınızın aynı renginden bir araç gördüm. Renault'un bence bu güne kadar yaptığı en göz alıcı arabalar bunlar. Renkler çok başarılı. Bu vesile ile bir daha tebrik edip maşallah diyelim. :) Bunun birde daha açığı var, ondan da bizim komşu almış. Onu da çok beğeniyorum. Birde Forumda kırmızımız var onu da çok beğeniyorum :taraa: Bizde şirkete aldık ama maalesef beyaz :rulet:

DMR

Konu Sahibi ✔
Usta Detaycı
Üye
İl
İzmir
Hayırlı olsun güle güle kullanın, elinize sağlık. Bu lacivertin yakışmadığı araba neredeyse yok, krom ve siyah detaylar da varsa çok güzel görünüyor araba, marka model fark etmeksizin :)
Motor şanzıman olarak hangi paketi aldınız?
Sağolun, 1.0 Tce Xtronic 100bg modeli aracım :)
Teşekkürler :)
Bu gün sizin aracınızın aynı renginden bir araç gördüm. Renault'un bence bu güne kadar yaptığı en göz alıcı arabalar bunlar. Renkler çok başarılı. Bu vesile ile bir daha tebrik edip maşallah diyelim. :) Bunun birde daha açığı var, ondan da bizim komşu almış. Onu da çok beğeniyorum. Birde Forumda kırmızımız var onu da çok beğeniyorum :taraa: Bizde şirkete aldık ama maalesef beyaz :rulet:
Açık rengide çok şık ancak bu rengin boya onarım olayları vs daha zahmetsiz olacağını düşündüğüm ve daha çok beğendiğim için bu rengi tercih ettim :)
@DMR :nazar: hayırlı olsun arabanız kazasiz belasız kullanın inşaAllah
Teşekkür ederim :)
Aracınız hayırlı olsun, güle güle kullanın :) Bu renk clio ve clio gibi afacan segment otomobillere çok yakışıyor :)
Evet katılıyorum, beğenmenize sevindim :)