11.11 Stokları ve Ürün Tavsiyeleri

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Pro @onurçiko Beyler aldığınız seramikler kargoya verildi mi? Benimkiler hazırlanma aşamasında gözüküyor hala ama 5 saate otomatikman iptal olacak diye uyarı düştü şimdi. Bir sorayım dedim.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
@Pro @onurçiko Beyler aldığınız seramikler kargoya verildi mi? Benimkiler hazırlanma aşamasında gözüküyor hala ama 5 saate otomatikman iptal olacak diye uyarı düştü şimdi. Bir sorayım dedim.
Benimkiler kargolamis,ama 11.11 yoğunluğu nedeniyle biraz geçilebilir kargoya verilmesi. Satıcıya bir mesaj at istersen işlemleri hizlandirsin

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
@Paian benim ürün de kargoya verildi diye bildirimi geldi başkan. Bilg :)
Eyvallah. Mesaj attım da dönüş yapmadılar hala. Saat farkından dolayı büyük ihtimalle. Süreyi uzattım şimdi yarın dönüş yaparlar zahir.

Benim bu çinliden yana yüzüm gülmedi zaten lanetli midir nedir. İlk aldığımın kapağı hafif açılmış akıp donmuş. Bildiğin cam olmuş. Açmaya çalışırken elimi kestim. İkincisinde ufak yeğen aseton diye oje çıkarmaya çalışmış saçma sapan hareketler. Bunda yollamadılar sevinsem mi bilemedim. Gelirse türlü gariplikler olacak yine.

Pro

Konu Sahibi ✔
Profesyonel Detaycı
Yönetici
Admin
Site Kurucusu
İl
.
Eyvallah. Mesaj attım da dönüş yapmadılar hala. Saat farkından dolayı büyük ihtimalle. Süreyi uzattım şimdi yarın dönüş yaparlar zahir.

Benim bu çinliden yana yüzüm gülmedi zaten lanetli midir nedir. İlk aldığımın kapağı hafif açılmış akıp donmuş. Bildiğin cam olmuş. Açmaya çalışırken elimi kestim. İkincisinde ufak yeğen aseton diye oje çıkarmaya çalışmış saçma sapan hareketler. Bunda yollamadılar sevinsem mi bilemedim. Gelirse türlü gariplikler olacak yine.
Hangi satıcıdan almıştın sen Burak hocam. Bizim linklerden mi aldın?

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Kargoya verilmiş, seninki tam şanşsızlık olmuş.
Sana önemli bir soru soracağım, inşallah hatırlıyorsundur, sızıp kristalleşen sıvı sarımtırak renkte miydi yoksa şeffaf renkte miydi.

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Kargoya verilmiş, seninki tam şanşsızlık olmuş.
Sana önemli bir soru soracağım, inşallah hatırlıyorsundur, sızıp kristalleşen sıvı sarımtırak renkte miydi yoksa şeffaf renkte miydi.
Şeffaftı. Hatta şimdi kapağı açmaya çalıştım yine cam gibi küçük parçalar döküldü.

Edit: Şu fotoda az buçuk görülüyor ama Şişe mavi olunca rengi tam anlaşılamayabilir.

715263B0-AA62-410B-B5D2-96B806046477.png

Son düzenleme:

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Tamamdır yapıyorum şimdi de kendimi Breaking Bad Jesse gibi hissettim. Sonucunda ne çıkacak acaba :).

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-
Birde yakmayı dener misin. Bir zemine biraz damlat, çakmakla yakmayı dener misin.
Evet şimdi 3-4 damla damlatıp yaktım seramik üzerinde. Başta damlalar küçük bir alanda yoğunlaşmışken 5-6 saniye kadar yanar gibi oldu da damlalar dağılınca yanmadı. Sıradaki görev nedir ? :D

Paian

Profesyonel Detaycı
Bilge Detaycı
Üye
İl
-

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Evet şimdi 3-4 damla damlatıp yaktım seramik üzerinde. Başta damlalar küçük bir alanda yoğunlaşmışken 5-6 saniye kadar yanar gibi oldu da damlalar dağılınca yanmadı. Sıradaki görev nedir ? :D
Öncelikle teşekkür ederim, çinli kaynaklardan aldığımız son bilgiye göre yanıyorsa ürün sahte deniyor. Video çinceydi, bende çinli bir arkadaşıma izlettim. Teyit etti. @Pro nun uygulamasındakide yanıyor sanırım 4 ay gideri var rahat. Özgür yanan ve yanmayanı yan yana uyguladı bakalım sonuç ne olacak, hangisi fazla dayanacak.Yanmayan daha koyu kıvamlı, yanan daha akışkan.
Birde söyle bir durum var, yananın su kaydırıcılığı daha yüksek.