2-)Kocaayak (ısuzu) uygulama:
Herkese selamlar...3 araç 3 detay uygulamamızda bugünkü konuğum ısuzu dmax oldu.araç içi envai çeşit gerekli gereksiz eşya dolu idi.içide dışıda epey kirliydi.öncelikle araçtaki iğneden ipliğe ne varsa boşaltarak operasyona başladık.ürün olarak her uygulamada daha farklı kombinler yapmayı planlıyorum.parti başlasın
paspaslarımızı çıkartıp,3d davlumbaz fırçası ve divortex wash berry ph nötr şampuan ile uygulamaya başlıyoruz.
paspasları kurumaya bırakıp, motor temizliğine geçiyoruz.ora cam konsantre divortex cam temizleme sıvısı ekliyoruz.
2500cc çift turbolu epeyce büyük sayılan bu motora chemical guys green clean genel temizleyici ve valet pro fırça ile başlıyoruz.
motor kaputunu dahil içten fırçalayıp silsekte,sizi kesti mi ?kesmedi dediğinizi duyar gibiyim.zaten benide kesmedi

o zaman best sprey motor temizleyicisi ile motor kapağı,tüm metal aksamı,bloğu,hortumları dahil spreyliyoruz,çözülsün kirler tozlar yağlar...
motor kapağı keçesi oldukça kirli, divortex iç yüzey kumaş temizleyici ile onuda haklediyoruz.
Motoru antistatik özelliğinden dolayı pink sheen ile taçlandırıyoruz ve motor finalleri.
gelelim aracın içine,startı elektrik süpürgesi ile verip sutaş blower ile üflüyoruz.sonrasında chemical guys genel temizleyici ile pedallar ,araç tabanı,ince detaylara dalıyoruz.(pedalların arasına küçük taşlar girmiş,kürdanla çıkardım zoraki
Tüm araç içi temizlendikten sonra kapı içi ve yağlı menteşeleri beni benden alıyor.öncelikle chemical guys ile girdim sonuç vermedi.dozu arttırdım ceviz prewash ile girdim biraz işe yaradı ama yağlar resmen oraya bağlanmıştı.yağ çözücü gerekti.işe yaradı mı?kısmen.beni tatmin ettimi hayır.resmen savaş açtım kapı içi menteşe yağlarına aklıma çok güçlü bir askerim geldi, turtle wax tar&bug remover oldukça etkili bir kimyasal,zivt yağ affetmez resmen bence bu işte bordo bereli.bakalım yapabilecek mi?sonuçlar aşağıda
Eğey giderdi ama.
AFTER
BEFORE
İç detaya devam ediyoruz.work stuff fırça chemical guys genel temizleyici ile yola devam ediyoruz.
ÖNCESİ
SONRASI
çok çizilmişti ekran şeffaf kaplaması foruma özel onuda aldık
ÖNCESİ(arka panel koltuk arkası)
SONRASI
direksiyonumuz deri ve parlamış sertleşmiş,öncelikle nanolex interior cleaner ile direksiyonu temizliyoruz, sonrasında ise 3 kat Colourlock leather shield (deri kalkanı uyguluyoruz).
tırnağımdan sağ taraf işlem tamam
ve direksiyon tamam,viteside aynı şekilde hallediyoruz.