Forumda satış yapan kişilere yorum yapılması farklı bir durum, bu şekilde genel kampanyalar ile bizlere yardımcı olan kurum sahiplerine yorum yapılması farklı bir durum.
Öncelikle kimyasaladamlar.com dan herhangi birisini tanımam etmem. Bundan önce birkaç alışverişim de oldu kendilerinden herhangi bir sıkıntı yaşamadım.
Forumdan kendisi ile iletişime geçen herkes Ahmet Abi diye bahsediyor... Bu benim için yeterli bir referanstır. Yaptığı dönemlik indirim ve kampanyalar için her daim firmasına ve kendisine minnettar olacağım.
Ödeme konusunda anladığım kadarı ile peşini bile seçsek 1xtaksit diye görünüyor ve ondan dolayı saçma bir meblağ daha totale ekleniyor. Bu da iyzico ile alakalı diye tahmin ediyorum. Ciddi oranda indirimle ürün alıp da 1-2 TL ye şahsen takılacak değilim.
Bu konu ile ilk ve son mesajım olacak ve şu notu da altına iliştireyim
Burada yazılanlardan kendisi rahatsız olup da bir daha kampanya indirim vs. ile ilgili bizlere paylaşımda bulunmaz ise sorumlusu yine bizler olacağız.
Yazdıklarımda kimseyi hedef almadım, kimsenin üstüne alınmasına gerek yok. Herkese bol detaylı günler dilerim.