200 tl alış veriş Valet Pro Snow Foam Combo2( 5 Litre) hediye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muratcan

Usta Detaycı
Üye
İl
Antalya
Ahmet abinin kampanyalarından ve hediyelerinden çeyiz dizen adamlar vardı zamanında. O yüzden Ahmet abinin kredisi bizde bitmez fakat ilk alışveriş yapanlar için durumu bilemeyeceğim :)

_CaN_

Profesyonel Detaycı
Moderator
İl
Bilecik
Arkadaşlar Ahmet abiyle tanışıklığım eskiye dayanır benim de. Kendisi bugüne kadar detay dünyasında kampanyalar ile bizleri gülümseten kişidir. Ne zaman arasam yardımcı olmuştur. Sizlerde kendisine telefon veya whatsapp ile ulaşırsanız muhakkak yardımcı olacaktır.

HocaDeler

Amatör Detaycı
Üye
Bende WhatsApp tan mesaj atarak konuştum hiç öyle cevap vermemezlik yapmadı hatta yakındaysan kahve bile içelim demişti bana bence yaşı büyük bir abimiz. yoğunluktan dolayı fazla ilgilenememiştir.
Yaptığı indirimlerle gelirsek bildiğin Ahmet abi bize kıyak geçiyor. bazı sitelerde böyle bir indirimi görmedim. hem ürüne indirim yapıp hemde yanında hediye veriyor.

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar anlamayan yada anlamamak için direnen arkadaşlar için son kez yazıyorum çünkü herkes istedi gibi anlayıp yorum yapıyor.

Kimyasal adamları kötülemek yada küstürmek için yazılmış bir yorum yok ortada. Yukardaki mesajları okursanız ne kampanyaları nede ticaretini eleştiriyorum. Yaptığı kampayalar kesinlikle yüz güldüren cinsten bunada birşey denmiyor.

Ben kimyasal adamlardan güvenerek her zaman alışveriş yaparım soranada tavsiye edebilirim. Yapmayada devam edeceğim burası ayrı.

Benim sıkıntım iletişim. İletişimin çok kötü olması. Ben sadece bu durumun düzeltilmesini istiyorum ne kırmak ne üzmek nede kötülemek var benim yorumlarımda.

Yani bazı arkadaşlar bu durumu yadırgamıyor ve mutlu olabilir. Ama ben ve benim gibi düşünenler mutlu değil. Özet olarak kimyasal adamlar iletişimi düzeltirse hepimiz mutlu oluruz.

Atocan

Profesyonel Detaycı
Üye
İl
Ankara
Arkadaşlar anlamayan yada anlamamak için direnen arkadaşlar için son kez yazıyorum çünkü herkes istedi gibi anlayıp yorum yapıyor.

Kimyasal adamları kötülemek yada küstürmek için yazılmış bir yorum yok ortada. Yukardaki mesajları okursanız ne kampanyaları nede ticaretini eleştiriyorum. Yaptığı kampayalar kesinlikle yüz güldüren cinsten bunada birşey denmiyor.

Ben kimyasal adamlardan güvenerek her zaman alışveriş yaparım soranada tavsiye edebilirim. Yapmayada devam edeceğim burası ayrı.

Benim sıkıntım iletişim. İletişimin çok kötü olması. Ben sadece bu durumun düzeltilmesini istiyorum ne kırmak ne üzmek nede kötülemek var benim yorumlarımda.

Yani bazı arkadaşlar bu durumu yadırgamıyor ve mutlu olabilir. Ama ben ve benim gibi düşünenler mutlu değil. Özet olarak kimyasal adamlar iletişimi düzeltirse hepimiz mutlu oluruz.
Sanırım Ahmet abi sosyal media ve telefon kullanımında biraz sert mizaç kullanıyor birde karşımızda olmadığı , mimik gibi olayları görmediğimiz için garip gelebiliyor ilk yazmaları banada ters gelmişti adam azarlar gibi konuşuyor niye böyle ki dedim alım yapmasam mı dediğim zamanlar oldu ilk kez karşılaşanlara garip itici gelebiliyor haklısınız aynı düşüncelere sahip olmuştum ilk zamanlar :)
Tek katılmadığım yorum esnaf olmak zor lafına karılmıyorum kırıcı olabilir bu söz diğer konularda iletişim kopukluğunda sonuna kadar haklısınız onuda wp ve arayarak çözeriz başka alternatif kalmıyor

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
.
Forumun son günlerde ve bazı konularda ki yeni yaklaşım şekli bu yapacak birşey yok. Naçizane tavsiyem, detayınızı yapın, paylaşılan bilgi birikimlerden faydalanın, bilgi birikiminizden faydalandırın, güzel kampanyalar vs onları takip edin etliye sütlüye çok karışmayın insanları fazla eleştirmeyin.
Saygılar

cabay

Uzman Detaycı
Üye
İl
istanbul
Forumda satış yapan kişilere yorum yapılması farklı bir durum, bu şekilde genel kampanyalar ile bizlere yardımcı olan kurum sahiplerine yorum yapılması farklı bir durum.

Öncelikle kimyasaladamlar.com dan herhangi birisini tanımam etmem. Bundan önce birkaç alışverişim de oldu kendilerinden herhangi bir sıkıntı yaşamadım.

Forumdan kendisi ile iletişime geçen herkes Ahmet Abi diye bahsediyor... Bu benim için yeterli bir referanstır. Yaptığı dönemlik indirim ve kampanyalar için her daim firmasına ve kendisine minnettar olacağım.

Ödeme konusunda anladığım kadarı ile peşini bile seçsek 1xtaksit diye görünüyor ve ondan dolayı saçma bir meblağ daha totale ekleniyor. Bu da iyzico ile alakalı diye tahmin ediyorum. Ciddi oranda indirimle ürün alıp da 1-2 TL ye şahsen takılacak değilim.

Bu konu ile ilk ve son mesajım olacak ve şu notu da altına iliştireyim :)

Burada yazılanlardan kendisi rahatsız olup da bir daha kampanya indirim vs. ile ilgili bizlere paylaşımda bulunmaz ise sorumlusu yine bizler olacağız.
Yazdıklarımda kimseyi hedef almadım, kimsenin üstüne alınmasına gerek yok. Herkese bol detaylı günler dilerim.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Forumun son günlerde ve bazı konularda ki yeni yaklaşım şekli bu yapacak birşey yok. Naçizane tavsiyem, detayınızı yapın, paylaşılan bilgi birikimlerden faydalanın, bilgi birikiminizden faydalandırın, güzel kampanyalar vs onları takip edin etliye sütlüye çok karışmayın insanları fazla eleştirmeyin.
Saygılar
Her eleştiri yapılır ama forumun yeni yaklaşımı dersen karşında herkesden önce beni bulursun...

Forumun duruşunda ve yaklaşımında yeni veya eskiden diye bir durum yok. Ve hiçbir yerden en ufak menfaati yok ve yönetim tüm masrafları kendi cebinden karşılamaktadır. Burada çıkıpta bi indirim konusunda forumun en ufak beklentisi yokken forumla işgili eleştiri yapamazsın.

Şuanki düşüncem, Bizler sizin sevgili
nuriksarı ve multi arkadaşınızı milletin satılık konularına gidikleri zaman forumun gönderecektik bu zamana kadar forum içerisinden çok üyeden şikayet aldık ve forumu terk eden üyelerimiz oldu. Adam ingilizi delirtmiş ingiliz geldi forumda şikayet gibi konu açtı.

Ortak alım adı altında forum üzerinden menfaat sağlayacaksınız forum harici guruplaşmalar yapacaksınız. ondan sonra forum yönetimine whatsapp gurubundan bunlara şu lazım bu lazım ve küfürler vs bi ton sözler söyleyeceksiniz. Kusura bakmayın buna izin vermeyiz.

DENİZLİ

onurçiko

Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Forumda satıcı eleştirilmeyecek diye bir durum yoktur, forumumuz sponsorsuz bir forumdur, yerli. gerekli ve yapıcı eleştiriler her zaman olacaktır.
Daha önceleri buna benzer bir çok firma bizim tarafımızdan olsun, üyeler tarafından olsun eksik yönleri eleştirilmiş, iyi yönleri de taktir edilmiştir. Bu konuda iyi niyetli olduğunu düşündüğümüz her eleştiriye forum açıktır. Daha önce göker i eleştirdi bir şey demedik, doğaner in paketlenmesi eleştirildi bir şey demedik vs vs. İlk aklıma gelenler ve daha çok yakın tarihte yaşanan olaylar.
Sizin bu eleştirinizin biraz yanlı olduğu taraftarıyım, yani amaç üzüm yemek değil bağcıyı dövmek olmuş. Şu huzurlu ortamı bu tür laf sokmalar ile germeye gerçekten gerek yok. Sizden de lütfen foruma katkı sağlayacak daha yapıcı eleştiriler bekliyoruz.
Saygılar sunarım

Adam’s Garage

Uzman Detaycı
Üye
İl
Ankara
Saygılar
Konuya yorum yapmayacağımı söylemiştim ama durum başka tarafa kaydı. Benim yorumum üstünden cevap yazdığınız için benimde bir cevap hakkım oluştu istemesemde.

Burası bir forum sitesi ve burda farklı düşünce yapısına farklı eğitime bilgi birikime kültüre alım gücüne sahip 1000 küsür üye mevcut her zaman ortak bir noktada buluşma şansımız malesef yok. Forumun amacı zaten saygı çerçevesinde konuşmak tartışmak fikirlerimizi ve birikimlerimizi paylaşıp birbirimizi bilgilendirmek yada birbirimize yol göstermek.

Ben sizin söylediklerinize kaltılmıyorum malesef. Bu forumda bulunduğum süre içinde saygı çerçevesinde kimseyi kırmadan büyüklük taslamadan yada rencide etmeden istediğim yorumu eleştiriyi yaptım ve yapıyorum bu konuda olduğu gibi kimsede müdahale etmedi ve etmiyor sadece onlarda kendi yorumlarını iletiyor. Tamam bazı üyelerin yorumları bana anlamsız yada saçma gelebilir ama bunu yönetime ve foruma bağlamakta bana anlamsız geliyor. Dediğim gibi birbirinden farklı 1000 küsür kişinin ortak bir noktada buluşması zaten imkansız.

Benimde size nacizane tavsiyem lütfen her konuyu yada her olumsuz durumu sizin muzdarip olduğunuz diğer konuya bağlamayın ve sizinde söylediğiniz gibi paylaşılan bilgi birikimlerden faydalanın, bilgi birikiminizden faydalandırın, güzel kampanyalar vs onları takip edin

Saygılarımla.

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Her eleştiri yapılır ama forumun yeni yaklaşımı dersen karşında herkesden önce beni bulursun...

Forumun duruşunda ve yaklaşımında yeni veya eskiden diye bir durum yok. Ve hiçbir yerden en ufak menfaati yok ve yönetim tüm masrafları kendi cebinden karşılamaktadır. Burada çıkıpta bi indirim konusunda forumun en ufak beklentisi yokken forumla işgili eleştiri yapamazsın.

Şuanki düşüncem, Bizler sizin sevgili
nuriksarı ve multi arkadaşınızı milletin satılık konularına gidikleri zaman forumun gönderecektik bu zamana kadar forum içerisinden çok üyeden şikayet aldık ve forumu terk eden üyelerimiz oldu. Adam ingilizi delirtmiş ingiliz geldi forumda şikayet gibi konu açtı.

Ortak alım adı altında forum üzerinden menfaat sağlayacaksınız forum harici guruplaşmalar yapacaksınız. ondan sonra forum yönetimine whatsapp gurubundan bunlara şu lazım bu lazım ve küfürler vs bi ton sözler söyleyeceksiniz. Kusura bakmayın buna izin vermeyiz.

DENİZLİ
Merhaba, "her eleştiri yapılır" kısmında naçizane düşüncemi belirttim ama bundan rahatsızlık duyuyorsanız bişey diyemem kimseye hakaret veya suçlama da bulunmadım kendimce tespitte bulundum beni bağlar bu tespit.

Nurettin ve Murat ın satılık konularında benim hatırladığım kişilere rahatsızlık verecekleri bir yazışmaları vs yoktu ama olabilir belki gözden kaçırmış olabilirim, şikayetler ile ilgili kendilerine bilgi verdiyseniz zaten onlar gereken cevapları vermişlerdir diye düşünüyorum. İngiliz şikayet gibi konu açmadı direk şikayet sağolsun forumdaki bir çok kişide yargısız infaz nahoş ifadeler ile bu suçlamaya destek oldu.

Forumun ortak amacı zaten bireysel sağlanamayan menfaatlerin çoğunluk sayesinde elde edilmesi değil mi bu konu ile ilgili forum içinde forum dışındaki oluşumlarda bundan fayda sağlamamda, fayda sağlanmasında kime ne zarar var? Forum dışında edilen sözler küfürler vs için ilgililerin iletişim bilgileri zaten var ararsınız yazarsınız sorarsınız onun muhatabı ben değilim.

Konu ile ilgili bu kadar çok yazınca birilerinin sanki avukatlığını yapıyormuşum gibi bir algı oluşmasın kimsede gerçek anlamda yazılanlar ve yapılanlardan duyduğum rahatsızlıktan başka bişey değil.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Merhaba, "her eleştiri yapılır" kısmında naçizane düşüncemi belirttim ama bundan rahatsızlık duyuyorsanız bişey diyemem kimseye hakaret veya suçlama da bulunmadım kendimce tespitte bulundum beni bağlar bu tespit.

Nurettin ve Murat ın satılık konularında benim hatırladığım kişilere rahatsızlık verecekleri bir yazışmaları vs yoktu ama olabilir belki gözden kaçırmış olabilirim, şikayetler ile ilgili kendilerine bilgi verdiyseniz zaten onlar gereken cevapları vermişlerdir diye düşünüyorum. İngiliz şikayet gibi konu açmadı direk şikayet sağolsun forumdaki bir çok kişide yargısız infaz nahoş ifadeler ile bu suçlamaya destek oldu.

Forumun ortak amacı zaten bireysel sağlanamayan menfaatlerin çoğunluk sayesinde elde edilmesi değil mi bu konu ile ilgili forum içinde forum dışındaki oluşumlarda bundan fayda sağlamamda, fayda sağlanmasında kime ne zarar var? Forum dışında edilen sözler küfürler vs için ilgililerin iletişim bilgileri zaten var ararsınız yazarsınız sorarsınız onun muhatabı ben değilim.

Konu ile ilgili bu kadar çok yazınca birilerinin sanki avukatlığını yapıyormuşum gibi bir algı oluşmasın kimsede gerçek anlamda yazılanlar ve yapılanlardan duyduğum rahatsızlıktan başka bişey değil.
Burada başkalarının savunuculuğunu avukatlığını yapıpda tesbitte bulunma nacizane fikirlerini kendine sakla. Biz yönetim olarak gereken ne ise yaptık. Alınacak kararları sana soracak da değiliz.

Bu konuyu fazla uzatmam bir daha sizi uyarmam...

DENİZLİ

Ramazanerdmr

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
İl
İstanbul
Burada başkalarının savunuculuğunu avukatlığını yapıpda tesbitte bulunma nacizane fikirlerini kendine sakla. Biz yönetim olarak gereken ne ise yaptık. Alınacak kararları sana soracak da değiliz.

Bu konuyu fazla uzatmam bir daha sizi uyarmam...
DENİZLİ
Bir önceki mesajımda yazdım ama okumadınız sanırım, kimsenin avukatlığını yapmadığımı tutumdan duyduğum rahatsızlığı dile getirdim.
Yazılarınızda bir uyarı vs. görmedim ben ama son yazınız da size yakışır şekilde bir tehdit var dolayısıyla bu dk dan sonra sizinle ve yazdıklarınızla muhatap olmayacağım.

Saygılar.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Bir önceki mesajımda yazdım ama okumadınız sanırım, kimsenin avukatlığını yapmadığımı tutumdan duyduğum rahatsızlığı dile getirdim.
Yazılarınızda bir uyarı vs. görmedim ben ama son yazınız da size yakışır şekilde bir tehdit var dolayısıyla bu dk dan sonra sizinle ve yazdıklarınızla muhatap olmayacağım.

Saygılar.
Bir önceki mesajını okudum ve gayet net. Sizinkisi Avukatlığını yapmak istemem deyip avukatlık yapmak. Benimle muattap olmanıza gerek yok zaten ama forum hakkında olmayan yeni sistemmiş vs. Yazılarını başka sebeplerden dolayı buraya yazdırmam...

DENİZLİ

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@CNR Detailing @ege arkadaşlar Wax öncesi ve polisaj hazırlığı dışında davlumbaz ve jant için Alta foamer ile kombinasyonu nasıl bir verim sunar?
Atalay Hocam sanırım Combo2'den bahsediyorsunuz? Ben muadili ya da benzer tipteki ürün olan B33'ü bu dediğiniz şekilde kullanıyorum, güzel sonuç veriyor. Hatta başta oranı yüksek tutuyormuşum, forumda uyarıldım, daha düşük oranda bile başarılı sökücülük sağlıyor. Combo2 de aynı şekilde olacaktır.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Atalay Hocam sanırım Combo2'den bahsediyorsunuz? Ben muadili ya da benzer tipteki ürün olan B33'ü bu dediğiniz şekilde kullanıyorum, güzel sonuç veriyor. Hatta başta oranı yüksek tutuyormuşum, forumda uyarıldım, daha düşük oranda bile başarılı sökücülük sağlıyor. Combo2 de aynı şekilde olacaktır.
Cevap için teşekkür ederim hocam evet combo2 için o düşüncedeyim. Olmazsa bir şeyler alayım da onda yanında gelsin :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...