200 tl alış veriş Valet Pro Snow Foam Combo2( 5 Litre) hediye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

CNR Detailing

Profesyonel Detaycı
Uygulama Uzmanı
Üye
İl
Ankara
@CNR Detailing @ege arkadaşlar Wax öncesi ve polisaj hazırlığı dışında davlumbaz ve jant için Alta foamer ile kombinasyonu nasıl bir verim sunar?
Özellikle Davlumbaz, kapı araları, iron yapılmış janta son kat fırçalamak için kullanılır, lastikler ve motor içi de aynı şekilde Apc gibi kullanılabilir ki foamer ile kullanımı çok pratik ve güzel sonuç veriyor.

DetayDeposu

Tonyukuk07
Firma Yetkilisi
Üye
Özellikle Davlumbaz, kapı araları, iron yapılmış janta son kat fırçalamak için kullanılır, lastikler ve motor içi de aynı şekilde Apc gibi kullanılabilir ki foamer ile kullanımı çok pratik ve güzel sonuç veriyor.
Teşekkür ederim hocam o zaman öyle yapayım bir denemiş olurum :)

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
@CNR Detailing @ege arkadaşlar Wax öncesi ve polisaj hazırlığı dışında davlumbaz ve jant için Alta foamer ile kombinasyonu nasıl bir verim sunar?
merhaba.
wax konusunda gösterdigi olumsuzluk kir sökmede bi artı gbi görünsede aslında okadarda güçlü bir ürün degildir. özellikle b33 ile kıyaslanamaz.
b33 0,5 - 3 % deger verir. en yüksek doz 1 litre için 30 ml iken combo 1 litre için 90 ml ister. yani 3 katı tüketim sözkonusudur ki bu bile özellikle davlumbaz ve motor yagı için yetersizdir. ( hediye olmasa asla almayacagım bir ürün )

ben genelde kombin yapıyorum. farklı ürünler için farklı karışımlar hazırlıyorum. bu şekilde kullanabilirsiniz gücünü artırmanız koşuluyla.
nasıl derseniz linkteki ürünü ekleyebilirsiniz combo seyreltisine. iki üç sıkım kafi gelir. güzel kir söker jant ve davlumbazda. jant için finiş parlaklıgı istersenizde cilalı şampuan ekleyin birazda.
https://www.doganershop.com/turtle-wax-agir-kir-cikarici-sampuan-500-ml
vp.PNG

ege

Profesyonel Detaycı
Moderator
Test Uzmanı
İl
izmir
Hala gelmedi benim sipariş başka gelmeyen var mı?
izmir gelmedi. gündüz kargo firmasının takip sisteminde hala ist. da gözüküyor. gerçi artık gözükmüyorda takip no da çöktü böyle bir gönderi yok demeye başladı. tahminim yarın sabah zil çalar.

OmerNecmi54

Acemi Detaycı
Üye
izmir gelmedi. gündüz kargo firmasının takip sisteminde hala ist. da gözüküyor. gerçi artık gözükmüyorda takip no da çöktü böyle bir gönderi yok demeye başladı. tahminim yarın sabah zil çalar.
Aynı sorunu ben de yaşıyorum.Şuan sistem de herhangi bir bilgi göremiyorum.Yarin şubeden sorucam

Fuel Economy

Amatör Detaycı
Üye
Takip no çökebiliyor. Benim siparişlerim en geç 1.5 haftada geldi. (Bayram öncesi indirimden almıştım gayet normal süre)

murat_kurt

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Bu firma gerçekten bi garip.. Ne sipariş ettim, ne gönderdiler.. Madem internet sitendeki ürün stokları doğru değil, ödeme yaptığım ürün elinde yoksa bi sor bakalım ne istiyorum diye.. Benim paramı istediği gibi kullanmış.. Daha geçen ay 3 tane daha almıştım bu bezlerden.. Sorsalardı iade veya ihtiyacım olan başka bir ürün isterdim.. Konu ödenen rakam değil arkadaşlar.. Firmanın bu şekilde davranması yanlış... Arkadaşların dediği gibi.. Müşteri memnuniyeti diye bir şey yok maalesef..

IMG_0003.jpg

IMG_0004.jpg

emirksk

Amatör Detaycı
Üye
Bu firma gerçekten bi garip.. Ne sipariş ettim, ne gönderdiler.. Madem internet sitendeki ürün stokları doğru değil, ödeme yaptığım ürün elinde yoksa bi sor bakalım ne istiyorum diye.. Benim paramı istediği gibi kullanmış.. Daha geçen ay 3 tane daha almıştım bu bezlerden.. Sorsalardı iade veya ihtiyacım olan başka bir ürün isterdim.. Konu ödenen rakam değil arkadaşlar.. Firmanın bu şekilde davranması yanlış... Arkadaşların dediği gibi.. Müşteri memnuniyeti diye bir şey yok maalesef..

Ekli dosyayı görüntüle 17955

Ekli dosyayı görüntüle 17954
Hocam yanlış sipariş olabilir, ilgili satıcıyla iletişime geçtiniz mi buraya yazmadan önce ? Yok geçtiyseniz yapılan ayıptır.

murat_kurt

Amatör Detaycı
Üye
İl
Eskişehir
Hocam yanlış sipariş olabilir, ilgili satıcıyla iletişime geçtiniz mi buraya yazmadan önce ? Yok geçtiyseniz yapılan ayıptır.
Tlf.na cevap vermiyorlar.. Yanlış sipariş felan yok burada.. Benim söylemeye çalıştığım kendi kafalarına göre iş yapmaları.. İnternet sitelerine baktığımda göndermedikleri ürünün stoklarda olmadığını görüyorum.. Olabilir, stok yanlış girilmiştir.. Ödeme iadesi yapmak veya iletişime geçmek yerine aynı tutarda başka bir ürün göndermişler.. Ben bunun yanlış olduğunu söylüyorum.. Ayrıca, firma elbette düzeltir.. Ama 3o liralık ürünün iadesi için kargoya git-gel 15 lira benzin yakmanın anlamı yok.. Dursun kenarda.. Hanım temizlikte kullanır..:)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...