Özellikle Davlumbaz, kapı araları, iron yapılmış janta son kat fırçalamak için kullanılır, lastikler ve motor içi de aynı şekilde Apc gibi kullanılabilir ki foamer ile kullanımı çok pratik ve güzel sonuç veriyor.
Özellikle Davlumbaz, kapı araları, iron yapılmış janta son kat fırçalamak için kullanılır, lastikler ve motor içi de aynı şekilde Apc gibi kullanılabilir ki foamer ile kullanımı çok pratik ve güzel sonuç veriyor.
merhaba.
wax konusunda gösterdigi olumsuzluk kir sökmede bi artı gbi görünsede aslında okadarda güçlü bir ürün degildir. özellikle b33 ile kıyaslanamaz.
b33 0,5 - 3 % deger verir. en yüksek doz 1 litre için 30 ml iken combo 1 litre için 90 ml ister. yani 3 katı tüketim sözkonusudur ki bu bile özellikle davlumbaz ve motor yagı için yetersizdir. ( hediye olmasa asla almayacagım bir ürün )
ben genelde kombin yapıyorum. farklı ürünler için farklı karışımlar hazırlıyorum. bu şekilde kullanabilirsiniz gücünü artırmanız koşuluyla.
nasıl derseniz linkteki ürünü ekleyebilirsiniz combo seyreltisine. iki üç sıkım kafi gelir. güzel kir söker jant ve davlumbazda. jant için finiş parlaklıgı istersenizde cilalı şampuan ekleyin birazda. https://www.doganershop.com/turtle-wax-agir-kir-cikarici-sampuan-500-ml
izmir gelmedi. gündüz kargo firmasının takip sisteminde hala ist. da gözüküyor. gerçi artık gözükmüyorda takip no da çöktü böyle bir gönderi yok demeye başladı. tahminim yarın sabah zil çalar.
izmir gelmedi. gündüz kargo firmasının takip sisteminde hala ist. da gözüküyor. gerçi artık gözükmüyorda takip no da çöktü böyle bir gönderi yok demeye başladı. tahminim yarın sabah zil çalar.
Benim siparis kargoya verildi mi belli degil whatsapp tan yazdim goruldu ama cevap verilmedi gelir ama ne zaman belli degil aman tadimiz kacmasin ali riza bey
Bu firma gerçekten bi garip.. Ne sipariş ettim, ne gönderdiler.. Madem internet sitendeki ürün stokları doğru değil, ödeme yaptığım ürün elinde yoksa bi sor bakalım ne istiyorum diye.. Benim paramı istediği gibi kullanmış.. Daha geçen ay 3 tane daha almıştım bu bezlerden.. Sorsalardı iade veya ihtiyacım olan başka bir ürün isterdim.. Konu ödenen rakam değil arkadaşlar.. Firmanın bu şekilde davranması yanlış... Arkadaşların dediği gibi.. Müşteri memnuniyeti diye bir şey yok maalesef..
Bu firma gerçekten bi garip.. Ne sipariş ettim, ne gönderdiler.. Madem internet sitendeki ürün stokları doğru değil, ödeme yaptığım ürün elinde yoksa bi sor bakalım ne istiyorum diye.. Benim paramı istediği gibi kullanmış.. Daha geçen ay 3 tane daha almıştım bu bezlerden.. Sorsalardı iade veya ihtiyacım olan başka bir ürün isterdim.. Konu ödenen rakam değil arkadaşlar.. Firmanın bu şekilde davranması yanlış... Arkadaşların dediği gibi.. Müşteri memnuniyeti diye bir şey yok maalesef..
Tlf.na cevap vermiyorlar.. Yanlış sipariş felan yok burada.. Benim söylemeye çalıştığım kendi kafalarına göre iş yapmaları.. İnternet sitelerine baktığımda göndermedikleri ürünün stoklarda olmadığını görüyorum.. Olabilir, stok yanlış girilmiştir.. Ödeme iadesi yapmak veya iletişime geçmek yerine aynı tutarda başka bir ürün göndermişler.. Ben bunun yanlış olduğunu söylüyorum.. Ayrıca, firma elbette düzeltir.. Ama 3o liralık ürünün iadesi için kargoya git-gel 15 lira benzin yakmanın anlamı yok.. Dursun kenarda.. Hanım temizlikte kullanır..