21 Quick Wax Karşı Karşıya Büyük Test

Mentalfeed

Profesyonel Detaycı
Moderator
Emektar Detaycı
İl
Kayseri
Arkadaş ürünleri mi beğenmediniz, kimse sallamadı ya bu son testleri :)
Neyse haftalık güncelimizi hazır yağmur yapmışken çekelim.
Geçen 3-4 günün ardından toz tutma konusunda bütün ürünler oldukça başarılı çıktı, neredeyse hiç toz tutmadılar.
Ekli dosyayı görüntüle 19396
Ekli dosyayı görüntüle 19397

Bu da bir hafta sonunda yağan yağmur neticesinde ki boncuklar. İnfinity Canopy efsane.

Ekli dosyayı görüntüle 19398
Ekli dosyayı görüntüle 19399
Ekli dosyayı görüntüle 19401
Ekli dosyayı görüntüle 19402
Ekli dosyayı görüntüle 19403
Ekli dosyayı görüntüle 19404

Tavan sadece dr Beasleys

Ekli dosyayı görüntüle 19400

Yan panel de Murat'ın wax, bonus okarak ekleyelim.
Ekli dosyayı görüntüle 19405
Dr beaslyse geçmiş olsun. Hala şu bizim waxlardayım. Elin en pahalısına kafa tutuyor. Maşallah:nazar:
Devamı gelecek mi acaba

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya

ccibb

Uzman Detaycı
Üye
İl
Kırklareli
Ellerine sağlık hacı
Canopy bayaa başarılı görünüyor, ilk günden itibaren boncuklar efsane
Kaplumbağalardan sealantın kardeşini geçmesine ayrıca sevindim
Uygun fiyatıyla her çeyize eklenmesi gereken bir ürün olduğunu kanıtladı

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine sağlık hacı
Canopy bayaa başarılı görünüyor, ilk günden itibaren boncuklar efsane
Kaplumbağalardan sealantın kardeşini geçmesine ayrıca sevindim
Uygun fiyatıyla her çeyize eklenmesi gereken bir ürün olduğunu kanıtladı
Vay hacı, nerdesin ya,
Canopy boncukları gerçekten çok keyifli.
Tosba mutlaka eklenmeli bence de stoklara.

Celal

Uzman Detaycı
Üye
Şimdi bence akıllardaki soru şu her iki testteki hızlı waxlardan en başarılısı hangisi..infinity mi acaba. @onurçiko sizin yorumunuz çok önemli abim.ona göre vaziyet alıcam..birte tospanın seramik olanını denedimşzmi acaba

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Ellerine saglik abi, katolog basligi acmissin:D
Teşekkür ederim kardeşim.
Şimdi bence akıllardaki soru şu her iki testteki hızlı waxlardan en başarılısı hangisi..infinity mi acaba. @onurçiko sizin yorumunuz çok önemli abim.ona göre vaziyet alıcam..birte tospanın seramik olanını denedimşzmi acaba
Bu ikinci test daha takip aşamasında. Net bir şey söylemek için erken. Ama tosba nın sealant olanı sizi üzmez hemen alacaksanız. İnfinty zaten ülkemizde yok onu alacaksanız her halükarda yurtdışından alacaksınız.
Tosba nın seramikli olanı daha denemedim, ama çok yakında deneyecem.

shovery

Acemi Detaycı
Üye

Bu ikinci test daha takip aşamasında. Net bir şey söylemek için erken. Ama tosba nın sealant olanı sizi üzmez hemen alacaksanız. İnfinty zaten ülkemizde yok onu alacaksanız her halükarda yurtdışından alacaksınız.
Hocam bu ayrı ayrı testler sonrası en başarılı çıkan ürünler kendi aralarında bir daha teste girerse süper olur. Seramik tosbağyı merakla bekliyorum. :alkis:

Celal

Uzman Detaycı
Üye

Sealant tospayı aldım kullanıyorum iki haftadır gayette güzel memnunum bende sizler gibi..infinty de en kısa zamanda edinicem inş..seramikli tospayıda almak istiyorum ama sırf gyeon cure gibi toz çeker falan diye sizin testinizi bekliyorum..yoksa cure parlaklıkta bence tospa sealantın önünde ama o toz toplaması tam baş belası..emekleriniz için çok teşekkürler abi

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Hocam bu ayrı ayrı testler sonrası en başarılı çıkan ürünler kendi aralarında bir daha teste girerse süper olur. Seramik tosbağyı merakla bekliyorum. :alkis:
Güzel fikir en son bir final maçı yapalım, final four olsun.
Sealant tospayı aldım kullanıyorum iki haftadır gayette güzel memnunum bende sizler gibi..infinty de en kısa zamanda edinicem inş..seramikli tospayıda almak istiyorum ama sırf gyeon cure gibi toz çeker falan diye sizin testinizi bekliyorum..yoksa cure parlaklıkta bence tospa sealantın önünde ama o toz toplaması tam baş belası..emekleriniz için çok teşekkürler abi
Cure ben hiç beğenmedim her anlamda. Ona verilen paraya çok daha iyi ürünler alınır.

Ömer88

Usta Detaycı
Üye
Bu test tetkik konularında üzerinize yok zaten beğenmemek değilde ürünler c2v3 felan tercih dışı galiba:) elinize sağlık. açıkcası ben glaze ve seramik testlerinizi 4gözle beklemekteyim.

EKU

Tecrübeli Detaycı
Üye
İl
Bolu
Ellerinize sağlık @onurçiko hocam. Turtle wax seramik testleri sonrası kafalardaki soru işaretleri tamamlanmış olacak :)

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Arkadaş ürünleri mi beğenmediniz, kimse sallamadı ya bu son testleri :)
Neyse haftalık güncelimizi hazır yağmur yapmışken çekelim.
Geçen 3-4 günün ardından toz tutma konusunda bütün ürünler oldukça başarılı çıktı, neredeyse hiç toz tutmadılar.
Ekli dosyayı görüntüle 19396
Ekli dosyayı görüntüle 19397

Bu da bir hafta sonunda yağan yağmur neticesinde ki boncuklar. İnfinity Canopy efsane.

Ekli dosyayı görüntüle 19398
Ekli dosyayı görüntüle 19399
Ekli dosyayı görüntüle 19401
Ekli dosyayı görüntüle 19402
Ekli dosyayı görüntüle 19403
Ekli dosyayı görüntüle 19404

Tavan sadece dr Beasleys

Ekli dosyayı görüntüle 19400

Yan panel de Murat'ın wax, bonus okarak ekleyelim.
Ekli dosyayı görüntüle 19405
Ellerine sağlık master detaylı bir test daha gelmiş. bu son incelemeyi başka bir konu olarak açalım burada arada kaybolmuş.

DENİZLİ

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Evet beyler, ilk yıkamamızı yapalım. Ürünleri 17 nisanda uyguladım. Çok sayıda yağmur yedi ve dışarda parkediliyor araç.
Şimdi ürünler ile ilgili yorumlarım.
İnfinty Canopy sealant
Resimlerde görüleceği üzere diğeelerine nazaran kiri yüzeyde tutması daha çok, bunda tabi boncuklamanın etkisi fazla.
Harika derecede boncukluyor, açılar çok keyif verici, bir ara yıkamayı bıraktım boncuklara takıldım, su tutup durdum oraya:)
Dayanım olarak şu anda gayet başarılı gidiyor.

Dr beasley's premium sealant
Hidrofilik bir ürün, boncuklama sevmiyor. bu nedenle az kir tutmuş, Dr beasley's in ürün politikası zaten hidrofobik ürün sevmiyor, bununla ilgili zaten firmanın kendi makaleleri var.
Dayanımına bakacağız ürün hala çalışıyor.

Gtechniq c2v3
Pek sevdiğim bir ürün olduğu söylenemez, en kir tutan ürünlerden oldu, boncuklar bozulma eğiliminde, açıları bozuldu. Dayanım vaadinin çok gerisinde kalacak diye düşünüyorum.

Mug off speed wax
Zaten forumda ve piyasada çok bilinen adı geçen bir ürün değil, ürün fidrofilik durumda, bu durum ürün karakterinden değilde miyadının dolma durumundan kaynaklı gibi.
Kir tutması bu denemede iyi diyebiliriz. Biraz fiyatına baktım, bu fiyatı edecek bir ürün gibi gelmedi şu anda.

Soft99 Triz
Kir tutması harika, neredeyse hiç kirlenmemiş, boncuklaması bozulmuş, pek ömürlü gibi gelmedi bana.

Soft99 platinum smooth egg
Kir turması bununda harika, aynı şekilde hiç kirlenmemiş neredeyse. Boncukların açısı oldukça bozulmuş.

Numloq

Uzman Detaycı
Moderator
İl
Denizli
Abi gözlerine sağlık, Soft99 ürünleri kir bakımından gayet iyi ama dayanım olarak kötü. Dr beasley's ise biraz daha iyi geldi, fiyatına bakarsak 150-200 tl arasındaymış değer mi tartışılır. İnfinty Canopy sealant buda baya güzel su iticiliği varm. Peki şöyle diyebilir miyiz: kışın İnfinty Canopy sealant daha iyi, yazın ise Soft99 ürünlerini kullanmak daha mantıklı geldi. Peki sizce hangi ürün hangi mevsim de kullanılmalı ?

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Abi gözlerine sağlık, Soft99 ürünleri kir bakımından gayet iyi ama dayanım olarak kötü. Dr beasley's ise biraz daha iyi geldi, fiyatına bakarsak 150-200 tl arasındaymış değer mi tartışılır. İnfinty Canopy sealant buda baya güzel su iticiliği varm. Peki şöyle diyebilir miyiz: kışın İnfinty Canopy sealant daha iyi, yazın ise Soft99 ürünlerini kullanmak daha mantıklı geldi. Peki sizce hangi ürün hangi mevsim de kullanılmalı ?
Güzel tesbit yapmışsın, gayet mantıklı bir sıralama, bana söz kalmamış zaten :)