21 Quick Wax Karşı Karşıya Büyük Test

ormancı

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Master ellerine sağlık güzel test oluyor. Boncuklanma yapan her ürünün handikapı kuruyunca geride toz yumakları bırakmak olmasa keşke ama yapacak bir şey yok ne yazık ki.

Dragstar

Sensei
Moderator
Site Kurucusu
İl
Denizli
Ellerine sağlık master Güncel durum raporumuzu aldık. infinity gloss ne kadar uygulaması zor bir ürün olsada yüzeye kalıp gibi yapışmış.

BSI

Usta Detaycı
Üye
@onurçiko @Muratcan Hocam konuyu kopuk kopuk takip edebiliyordum. Ama şimdi bir vakit bulup başından tekrar bir okuyayım dedim.

Ansiklopedi gibi bilgi bankası maşallah. Okudukça yüzüm güldü :)

Ellerinize sağlık tekrardan. Büyük emeğiniz var.

Son düzenleme:

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Emeğinize sağlık efenim canopy kendisini merak ettirdi :mutlu:
Teşekkür ederim, canopy i çok beğendim.
Master ellerine sağlık güzel test oluyor. Boncuklanma yapan her ürünün handikapı kuruyunca geride toz yumakları bırakmak olmasa keşke ama yapacak bir şey yok ne yazık ki.
Teşekkür ederim, boncuklanma izlemek büyük keyf olsada dediğiniz gibi en büyük handikapı bu, suyun aslına bakarsanız yüzeyde bu şekilde kalmasının dezavantajlarını tartışmamız gerekir.
Ellerine sağlık master Güncel durum raporumuzu aldık. infinity gloss ne kadar uygulaması zor bir ürün olsada yüzeye kalıp gibi yapışmış.
Teşekkür ederim Sensei, ilk iki uygulamamda silmekte çok zorlansamda bu sefee uygulaması çok kolay oldu nedense. Vernik kaynaklı diye tahmin ediyorum. Başka bir vernikte de deneyeceğim sırf bu yüzden.
@onurçiko @Muratcan Hocam konuyu kopuk kopuk takip edebiliyordum. Ama şimdi bir vakit bulup başından tekrar bir okuyayım dedim.

Ansiklopedi gibi bilgi bankası maşallah. Okudukça yüzüm güldü :)

Ellerinize sağlık tekrardan. Büyük emeğiniz var.
Çok teşekkür ediyorum, yararlı oluyorsa ne mutlu, emeğin karşılığını alıyoruz demek.

Dr HCD

Uzman Detaycı
Üye
İl
İstanbul
Elinize sağlık masterım testler yine coşuyor
Bana kalırsa koyu renkli arabalar özellikle toz toplayan ürünleri kullanmamalı arabayı yıkıyorsun 2 gün sonra tozdan parlaklık falan kalmıyor mesela benim megane da şu an fusso var bana kalırsa çabuk kirleniyor ve wax resmen arabanın parlaklığını törpülüyor
Ama gel gelelim deli gibi boncuk yapıyor:)

Umut Aksoy

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@onurçiko harika bir çalışma yapmışsınız elinize sağlık. İki senedir Sonax BSD kullanan birisi olarak acaba daha iyisi varmıdır diye arayış içerisindeydim. Aramama gerek kalmadı.

Hemen bir soru sorayim. Fusso 180 günlük olan üründen almıştım. Her yıkamadan sonra kullanmak biraz saçma olur sanırım. Sonuçta daha fazla dayanıma sahip diye verdiler, Bu ürünle ilgili sizin görüşleriniz ne olur.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
@onurçiko harika bir çalışma yapmışsınız elinize sağlık. İki senedir Sonax BSD kullanan birisi olarak acaba daha iyisi varmıdır diye arayış içerisindeydim. Aramama gerek kalmadı.

Hemen bir soru sorayim. Fusso 180 günlük olan üründen almıştım. Her yıkamadan sonra kullanmak biraz saçma olur sanırım. Sonuçta daha fazla dayanıma sahip diye verdiler, Bu ürünle ilgili sizin görüşleriniz ne olur.
Teşekkür ederim, güzel yorumlarınız için.
Bence 3 aylık 6 aylıktan daha iyi dayandı. Enteresan ama böyle oldu. Belki verniği sevmedi.

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
Bence 3 aylık 6 aylıktan daha iyi dayandı. Enteresan ama böyle oldu. Belki verniği sevmedi.
Onur Abi, @Umut Aksoy Bey fukupika 6 olanı demiyor 180 günlük diye, şunu diyor;

Soft99 Fusso Coat Speed & Barrier Hızlı Sprey Boya Koruma 400ml - n11.com

Fusso coat speed n barrier var ya onu diyor.

Bu arada benim de gördüğüm 6 aylık olan fukupikanın 3 aylıktan bir üstünlüğü olmadığıydı :)

Umut Aksoy

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul
@onurçiko teşekkür ederim bilgilendirme için, ürünlerin yazan dayanıklılık süresi ve gerçekleşen enteresanmış.

Aslında ben şunu öğrenmek istemiştim. Sonax BSD yi tamam her yıkamadan sonra kullanıyordum, şimdi bu ürünü her yıkamadan sonra kullanmasak diyelimki ayda bir kullanacağız ama Sonax BSD yi de her yıkamadan sonra kullanmaya devam edeceğim diyelim, bir faydası olur mu yoksa sen Fussoyu kullandın bir de Sonax BSD yi kullanırsan birbirlerini etkinliğini yok eder gibi bişrşey olabilir mi? Tamamen bilmediğim ve ürünlerin tam çalışmasını öğrenmek için soruyorum.

Umut Aksoy

Acemi Detaycı
Üye
İl
İstanbul

Noname

Yasaklı Üye
Yasaklı Üye
@omrslhmms Haa bi dakka farklı ürünlerden mi bahsediyormuşuz? Eyvah eyvah karışmış iş, ben yanlış yere mi yazdım yoksa?
Benzer tüm soruları hızlı soru-cevap başlığından sorabilirsiniz, ama konu ile alakalı olduğu için de yanlış yer denilemez. Sorun yok kısacası.

Ürünler birbirlerinden çok da farklı değil, bir sorun yok bu nedenle. Yalnızca bu markanın üzerinde 3 ve 6 yazan iki ürünü daha var yine hızlı cila olan. 6 yazan ile karıştırmasın diye uyarayım dedim ben sadece.

180 gün yazan ürün bu testte yer almıyor ama Onur Abi kullanmıştır muhtemelen.

Bu arada her yıkamada yenilemeniz gerekmez bu ürünleri, birbirleri üstüne kullanılabilirler ama birbirinin etkisini perdelerler dediğiniz gibi.
Ürünün etkisinin kaybolduğunu gözlemlediğiniz yenileyebilirsiniz. Sırayla uygularsanız hem dayanımlarını da gözlemlemiş olursunuz. Yalnız hızlı cila da olsalar zemin hazırlığının iyi yapılmış olması gerekir. Bu konuda forumdaki konulardan bolca bildi edinebilirsiniz.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Onur Abi, @Umut Aksoy Bey fukupika 6 olanı demiyor 180 günlük diye, şunu diyor;

Soft99 Fusso Coat Speed & Barrier Hızlı Sprey Boya Koruma 400ml - n11.com

Fusso coat speed n barrier var ya onu diyor.

Bu arada benim de gördüğüm 6 aylık olan fukupikanın 3 aylıktan bir üstünlüğü olmadığıydı :)
Ha karışmış ortalık valla, test te 6 aylık olunca benim kafa oraya gitmiş. Eyvallah
@onurçiko teşekkür ederim bilgilendirme için, ürünlerin yazan dayanıklılık süresi ve gerçekleşen enteresanmış.

Aslında ben şunu öğrenmek istemiştim. Sonax BSD yi tamam her yıkamadan sonra kullanıyordum, şimdi bu ürünü her yıkamadan sonra kullanmasak diyelimki ayda bir kullanacağız ama Sonax BSD yi de her yıkamadan sonra kullanmaya devam edeceğim diyelim, bir faydası olur mu yoksa sen Fussoyu kullandın bir de Sonax BSD yi kullanırsan birbirlerini etkinliğini yok eder gibi bişrşey olabilir mi? Tamamen bilmediğim ve ürünlerin tam çalışmasını öğrenmek için soruyorum.
Ömer kardeşim gayet güzel açıklamış, her yıkamadan sonra ürün kullanmana gerek yok, birbirinin üstüne perdeleme yapar ve ömürlerinden de çalar. Etkisi azalınca yenilersin.

onurçiko

Konu Sahibi ✔
Master
Moderator
Site Kurucusu
İl
antalya
Evet 45 gün sonra oluşan son durum şu şekilde.

İnfinity, hala boncuk yapma eğiliminde. Bı karşılaştırmadaki en istikrarlı ürün.
Dr beasley's, can not reach at the moment
C2v3, boncuklar oldukça bozuldu, yani boncuk yok ama hala su itiş eğiliminde
Triz, bu arkadaş da aramızdan ayrılmış.
Mug off speed, kendisi göçeli çok oldu
Platinium smooth egg, bboncuklar bozuk ama hala direniyor.