DetailForum Arkadaslarim Merhaba Nasilsiniz ?
Bugünkü Konuklarimiz 3 in 1 Wax grubu Meguiars-Shiny Garage-Sam s Aslinda piyasa da bulunabilen erisimi kolay olan ürünler tercih edildi.Yogun Talep ve Merak Edilmesi üzerine Temin ettim ve sizler icin test yaptim Sürpriz Sonuclarlariyla keyifli bir uygulama oldu
Herkes Hazirsa Testimiz Basliyor
Sansimiza Polisaj icin gelen aracimiz yogun çizilme ve hologram la doluydu tam test icin güzel bir secenek oldu bizim.
Ürün icerikleri
Shiny Garage 3 in 1 Wax
500 Ml
Fiyat:150 Tl
Meguiars 3 İn 1 Wax
473 Ml
Fiyat:310 Tl
Sam s Detailing 3 in 1 Wax
500 Ml
Fiyat:160 Tl
Aracimizin Uygulama yapilmadan önceki hali
Uygulama Yapilacak Kaput un Videosu
Test Konuklarimiz
Meguiars hariç Sam s ve Shiny Garage de Uygulama ped i cikmiyor.
Önce Sag Camurluk icin Test e basliyoruz.
Sol Taraf Meguiars
Orta Kisim Shiny Garage
Sag Taraf Sam s Detailing
Meguiars Uygulamasi
Shiny Garage Uygulamasi
Sam s Detailing Uygulamasi
5 Dk Bekledikten sonra
Meguiars Supreme Shine Black Bez le Silindi
Shiny Garage Divortex Wax Bezi ile Silindi
en iyi resim upload sitesi
Sam s Detailing Supreme Shine Yellow Bez ile silindi.
Finaller
Motor Kaputu Uygulamasi
Motor Kaputunu 3 e Böldüm Sol Taraf Shine Garage Orta kisim Meguiars Sag taraf Sam s Detailing
İlk olarak Shiny Garage den Basliyoruz.Uygulamasi kolay Kivami Yumusak kokusu fena degil Silmesi digerlerine gore cok iyi
Meguiars in uygulamasi kolay silmesi biraz zor yani arac uzerinde cok bekletmemek gerekiyor takibini yapip hemen silmek gerekiyor.
Sam s Detailing Uygulamasi uygulamasi cok rahat silmesi meguiars a gore iyi yagli bir yapisi var kokusu fena degil
Testlerimiz Tamamlanmistir kürlesmeye mütakip silinmeye baslamistir.
Finaller
Dis Mekan Cekimi
Uygulama Öncesi
Uygulama Sonrasi
Basincli Su ve Normal Su Testi
Bir Testimizin daha sonuna geldik sonuclar net olarak ortada
Meguiars
Kapaticilik - 9
Parlaklik - 9
Su iticilik - 8
Shiny Garage
Kapaticilik - 6
Parlaklik - 7
Su iticilik - 4
Sam s Detailing
Kapaticilik -4
Parlaklik - 4
Su iticilik - 4
Bir testimizin daha sonuna geldik
Kendi Yorumlamam şu sekildedir.Ben Acik Konusayim bu testten en Merak ettigim Sam s ürünüydü ancak tam bir hayal kirikligi yasatti Nerdeyse ben bu oyunda yokum
Beni Karsilastirmaya ekleme diyecek kadar
Shiny Garage umut vaat ediyor.
Meguiars Bu testin en basarili üyesi daha önceden kullaniyordum memnundum bu yil yine toplu olarak siparis cektim tam bir günü kurtarmak icin üretilmis ilaç Su ve Parlaklik testleri ortada arkadaslar ben herseyi titizlikle sizinle paylastim.
Şimdi Sizlere bir sorum olacak
Shiny Garage 150 ₺
Sam s Detailing 160 ₺
Meguiars 310 ₺
Testin sonucu belli Shiny ve Sam s in ikisinin fiyati 310 ₺ yani Meguiars a esit siz Olsaniz Test sonucuna göre neye karar verirdiniz.Yorumlarinizi bekliyorum
Benim Yorumum isime yaramayan ürüne 150 veya 160 ₺ verip Dolapta bekletmektense 300 ₺ verip isime yarayan beni mutlu eden bir ürün ü secerdim.Sadece Bu Test icin degil günluk hayatta da ayni durum gecerlidir.
Kendinize iyi bakin Mutlu ve Saglikli günler dilerim.
Bugünkü Konuklarimiz 3 in 1 Wax grubu Meguiars-Shiny Garage-Sam s Aslinda piyasa da bulunabilen erisimi kolay olan ürünler tercih edildi.Yogun Talep ve Merak Edilmesi üzerine Temin ettim ve sizler icin test yaptim Sürpriz Sonuclarlariyla keyifli bir uygulama oldu
Herkes Hazirsa Testimiz Basliyor

Sansimiza Polisaj icin gelen aracimiz yogun çizilme ve hologram la doluydu tam test icin güzel bir secenek oldu bizim.
Ürün icerikleri
Shiny Garage 3 in 1 Wax
500 Ml
Fiyat:150 Tl
Meguiars 3 İn 1 Wax
473 Ml
Fiyat:310 Tl
Sam s Detailing 3 in 1 Wax
500 Ml
Fiyat:160 Tl
Aracimizin Uygulama yapilmadan önceki hali
Uygulama Yapilacak Kaput un Videosu
Test Konuklarimiz
Meguiars hariç Sam s ve Shiny Garage de Uygulama ped i cikmiyor.
Önce Sag Camurluk icin Test e basliyoruz.
Sol Taraf Meguiars
Orta Kisim Shiny Garage
Sag Taraf Sam s Detailing
Meguiars Uygulamasi
Shiny Garage Uygulamasi
Sam s Detailing Uygulamasi
5 Dk Bekledikten sonra
Meguiars Supreme Shine Black Bez le Silindi
Shiny Garage Divortex Wax Bezi ile Silindi
Sam s Detailing Supreme Shine Yellow Bez ile silindi.
Finaller
Motor Kaputu Uygulamasi
Motor Kaputunu 3 e Böldüm Sol Taraf Shine Garage Orta kisim Meguiars Sag taraf Sam s Detailing
İlk olarak Shiny Garage den Basliyoruz.Uygulamasi kolay Kivami Yumusak kokusu fena degil Silmesi digerlerine gore cok iyi
Meguiars in uygulamasi kolay silmesi biraz zor yani arac uzerinde cok bekletmemek gerekiyor takibini yapip hemen silmek gerekiyor.
Sam s Detailing Uygulamasi uygulamasi cok rahat silmesi meguiars a gore iyi yagli bir yapisi var kokusu fena degil
Testlerimiz Tamamlanmistir kürlesmeye mütakip silinmeye baslamistir.
Finaller
Dis Mekan Cekimi
Uygulama Öncesi
Uygulama Sonrasi
Basincli Su ve Normal Su Testi
Bir Testimizin daha sonuna geldik sonuclar net olarak ortada
Meguiars
Kapaticilik - 9
Parlaklik - 9
Su iticilik - 8
Shiny Garage
Kapaticilik - 6
Parlaklik - 7
Su iticilik - 4
Sam s Detailing
Kapaticilik -4
Parlaklik - 4
Su iticilik - 4
Bir testimizin daha sonuna geldik
Beni Karsilastirmaya ekleme diyecek kadar
Shiny Garage umut vaat ediyor.
Meguiars Bu testin en basarili üyesi daha önceden kullaniyordum memnundum bu yil yine toplu olarak siparis cektim tam bir günü kurtarmak icin üretilmis ilaç Su ve Parlaklik testleri ortada arkadaslar ben herseyi titizlikle sizinle paylastim.
Şimdi Sizlere bir sorum olacak
Shiny Garage 150 ₺
Sam s Detailing 160 ₺
Meguiars 310 ₺
Testin sonucu belli Shiny ve Sam s in ikisinin fiyati 310 ₺ yani Meguiars a esit siz Olsaniz Test sonucuna göre neye karar verirdiniz.Yorumlarinizi bekliyorum

Benim Yorumum isime yaramayan ürüne 150 veya 160 ₺ verip Dolapta bekletmektense 300 ₺ verip isime yarayan beni mutlu eden bir ürün ü secerdim.Sadece Bu Test icin degil günluk hayatta da ayni durum gecerlidir.
Kendinize iyi bakin Mutlu ve Saglikli günler dilerim.